- 28 Temmuz 2010
- 412
- 1
Ben anne olmayı çok istememiş olsam , eşim hiç mücadele etmiyor diyip kendimde salabilirdim amaaaan deyip..
Ama ben öyle yapamıyorum , bebeğimi kucağıma almayı , öpüp koklamayı istiyorum ..
Bu duygu için mücadele ediyorum , tabi ben ediyorum ya zaten eşimin etmesine gerek yok ..
Eşim hastanede ne yapılır , rahim filmi ne demektir , pozitif ve negatif ne manaya gelir , hatta kendi kullandığı klomenin adını bile bilmez her hastaneye gidişimizde , unutma bak klomen 2 kutu kullandın diye tembih ederim , ama o adını hatırlamaz beni çağırır hocayada 1 kutu kullandım der ..
Amaaaan kızlan hangi birini anlatayım ..
Rabbim bizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar versin ..
ilahi-.kız.yeter.güldürdün.beni.saollasın.ihtiyacım.vardı.valla
aynen.canım.ya.eşlerimiz.hep.aynı.allahtan.bizimki.sperm.işini.ögrendi.gidip.yaptırıyor.tabi.ben.kapıda.bekliyorum.
valla.bak.yine.başlıyacagım.eylül.adetinde.adam.hangi.ialç.kullanaılacak.ne.yapacagız.bilmiyor.bildigi.hadi.inş.hadi.inş.
kızlar.valla.ben.artık.kendim.için.yaşıyacagım.eylül.ayı.kader.ayım.annemle.konuştum.oda.babamla.konuşacak.eylülde.oldu.olduyoksa.evlilik.defteri.kapandı.bu.kararım.inanın.1.senedir.düşünüyorum.bebeksiz.zor.olacak.
keşke.sorun.onda.olsaydı.agzımı.bile.açmazdım.ama.ooooooo.ne.yapalım.dedigimde.hep.aynı.laf.benim.çocugum.olur.sen.kendine.bak.
herkes.düzelir.diyor.bakalım.takdir.ilahi.yaradanın
selam kızlar...
bu konu sanırım ortak problemimiz...bence de bütün erkekler aynı...benim eşiminde dediği sadece hayırlısı olsun...ya diyorum başka birşeylerde söylesene ne kadar istediğini vs..ama yok hayırlısı olsun diyor...
bütün sıkıntıyı kadınlar çekiyor...yine tüp bebek yapacakken aman kimse duymasın kimseye söyleme diyorlar ailesi bende çıldırıyorum..hayu insan derki çok zor senin işin Allah kolaylık versin...yanındayız ama yok dedikleri aman o duymasın bu duymasın...bende bütün hırsımı eşimden alıyorum...yeter sustur diyorum şunları size (afedersiniz) giren çıkan yok tabi gidip doktorların önünde yatmak size kolay geliyor galiba, o kadar iğne ilaç...offf çok sıkıntılıyım bu konuda...Rabbim hayırlısıyla bize gönderse bebeklerimizide bu sıkıntıları geride bıraksak...
bunlar aynı fabrkadan çıkmış ürün gibler vallaheps birbirnin aynısı daha kötüsü var ama iyisi yok
canım tedavilerde kimse duymasına gelince bu tedavideki çiftin kararıysa eğer saygı duymak gerekiyor ama eğer tedvi lan çift konuşmayı uygun buluyorsa dışardaki insanların buna müdehale etmemesi gerekiyor
benim ilk tedavimde aynen anlatığın gibi oldu eşm başta olmak üzre sakın kimse duymasın zaten zor sıkıtılı olan bu süreç birde tedaviyi saklama çabasıyla sıkıt 3.5 katlanıyorr tedavimin sonunda psskoloğ bana dediki eğerki bu süreci eşin dışnda kimseyle paylaşamak istemiyorsan bu seni rahatlatıyorsa böyle yap ama anlatmak rahatlatıyorsa lütfen konuş yoksa bu yükü kaldıramassın bende baktım ki konuşuca anlatınca rahatlıyorum öyle yaptımmm sanada tafsiyem bu kv ve ya kp senin neler yaşadığın bilemezler içindeki fırtınayı sıkıntılarını bilemezler o halde destek olmuyorlarsada köstek olamyacakar siz nasıl uyugun görüyorsanız öyle yapacaksınız
slm kızlar uzun zaman oldu gelmeyeli
beyaz hayırlı olsun bebeyin
giiiz tüp bebeye ne zaman başlıyon
yeter sen nasılsın
aşkmeleği
gıren
sidelya
papatya siz nasılsınız
bende durumlar aynı
eşim tedavi olmaya devam ediyo
kasımda yada aralıkta tüp yapıcam
allah yar ve yardımcımız olsun
kuzum hoş geldinnnn kızlar çok sık gelemiyorlar aşkmeleğini papatyayı greni arkamahaleyi arunayı antalyalı yı ve şu an ismini hatırlayamadığım başaka arakadaşları bende merak ediyorummm
rabbim yardımcın olsunnn inşş bebeişin bu sefer seni anne yapar
yeterim nasılsıın şeker
sorun erkekte olunca ailesi aman kimse duymasın diyor...eşimde kimseye söyleme diyor ama bu benim için o kadar zor birşey ki ben sıkıntısını da sevincinide paylaştıkça rahatlayan bir insanım... ben de onlara fazla takılmıyorum burası var Allahtan...bi de arkadaşlarım ailem...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin....
günaydın.fıstıklar
teyerim.sabahdan.düşmüşsün.has.yollarına.inş.sonuçlar
çakırım.slm.canım.eylülde.inş.başlıy.
canım gittim geldim bir kez daha çok şükür ama bittim valla 6 eylüle randevu var yine
ne oldu ne dediler niye tekrar randevu verdiler sonuçlarda degişiklik varmı peki
günaydın kızlar işlerden dolayı erkenciyim
yeterim has.ne anlar bizi git gel bugün olmaz yarın allah düşürmein ama valla zor ahacıkda ben ne yapacagım bakalım hergidişimde öglen sonuna kalacagım orda öyle allahtan benimki kısa protokol herhalde toplasam 4 defa ancak giderim