Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar moralinizi bozmayın insan hep kendine yapar çünkü.güzel dilekleriniz için saolun pek yazamıyorum yattığım için.dualarım sizzlerle

bilgemm bu senin eşinmi yoksa sen benim eşimi tanıyorsunda onumu anlatıyorsunn
canım valla benim eşimde aynen böyle sadece bebk konusudaki dr ilaçlar değil her şeyde
mesela pzrts biz dr gitik eşim göz polikiniğinde bıraktım yanında kız kardeşim var bende endokrindeyimm telefonum çaldı kız kardeşim abla enişteme dr şunu bunu yaptırdınızmı diye soruyor oda bilmiyorum ki diyor buarya gel dedi gittim dr la konuştumm eşine ne sorsam one ya ben bilmiyorum dedi bana diyorrr
mesela biz tam 5 defa tüp bebk yaptırdık bu konuda eşim hiç bir şey bilmez embiryo ne de onuda bilmez sadece opu günü gelir yanımda birde müsaitse tarnsferde yanımda olur kalan her yerde ben tekimdir yani BÜTÜN ERKEKLR BİRBİRİNE BENZİYOR sanırımm

ilahi-.kız.yeter.güldürdün.beni.saollasın.ihtiyacım.vardı.valla

aynen.canım.ya.eşlerimiz.hep.aynı.allahtan.bizimki.sperm.işini.ögrendi.gidip.yaptırıyor.tabi.ben.kapıda.bekliyorum.
valla.bak.yine.başlıyacagım.eylül.adetinde.adam.hangi.ialç.kullanaılacak.ne.yapacagız.bilmiyor.bildigi.hadi.inş.hadi.inş.

kızlar.valla.ben.artık.kendim.için.yaşıyacagım.eylül.ayı.kader.ayım.annemle.konuştum.oda.babamla.konuşacak.eylülde.oldu.olduyoksa.evlilik.defteri.kapandı.bu.kararım.inanın.1.senedir.düşünüyorum.bebeksiz.zor.olacak.

keşke.sorun.onda.olsaydı.agzımı.bile.açmazdım.ama.ooooooo.ne.yapalım.dedigimde.hep.aynı.laf.benim.çocugum.olur.sen.kendine.bak.

herkes.düzelir.diyor.bakalım.takdir.ilahi.yaradanın

selam kızlar...
bu konu sanırım ortak problemimiz...bence de bütün erkekler aynı...benim eşiminde dediği sadece hayırlısı olsun...ya diyorum başka birşeylerde söylesene ne kadar istediğini vs..ama yok hayırlısı olsun diyor...
bütün sıkıntıyı kadınlar çekiyor...yine tüp bebek yapacakken aman kimse duymasın kimseye söyleme diyorlar ailesi bende çıldırıyorum..hayu insan derki çok zor senin işin Allah kolaylık versin...yanındayız ama yok dedikleri aman o duymasın bu duymasın...bende bütün hırsımı eşimden alıyorum...yeter sustur diyorum şunları size (afedersiniz) giren çıkan yok tabi gidip doktorların önünde yatmak size kolay geliyor galiba, o kadar iğne ilaç...offf çok sıkıntılıyım bu konuda...Rabbim hayırlısıyla bize gönderse bebeklerimizide bu sıkıntıları geride bıraksak...

canım hakında hayırlısı olsun bz senin sorunla ilğili adece kendi evliliğimizden yola çıkarakyorum yapabiliriz bu eviliği ve sorunlarını en iyi sen bilirisin sen bebksiz zor diyorsan mutlaka böyledir ...... ben bebek için evliki bitirilmesini doğru bulmuyorum(bir çok kadınında böyle düşündüğnü tahmin ediyorum ) ama nedense yine yeniden erekler böyle düşünmüyorlar hiç düşünmeden evlilik bitirebiliyorlar bir evlikte güven saygı sevgi hiç önemli değilmii ki hemen olmuyorsa ayrılalım diyebiliyor erkekeler .........
benim kız kardeşimin bir arakadaşı vardı kız evlendi eşiyle çok mutlular (biz öye zanediyoruz )çocuk yok diye boşandılarrrr sanırım 3.5 4 yıl sürdü evlikleri kadın hep dr git gel (bu insanlar maddi olar iyi durumda insalar ve eğtimleride en az yüksek okul) tabiki adam dr falan gitmiyor çocuk yok ama sorun kadında deniyor bu sürenin sonunda bu çift boşandı çokuzun sürmedi bir kaç ay sonra adam tekrar evlendi 3 ay 5 ay bebek yok derken kadın dr gitti tabi bu defa adamda gitti ve dr tüp bebk yapılması gerektiğini söylemiş tüp bebkle bir kızları olduuu
eeeeeeeeeeeeee be adam madem tüp bebekle bebek sahibi oacaktın (başaka sorun yoksa )önceki evliliğini neden bititrdin

bunlar aynı fabrkadan çıkmış ürün gibler valla heps birbirnin aynısı daha kötüsü var ama iyisi yok

canım tedavilerde kimse duymasına gelince bu tedavideki çiftin kararıysa eğer saygı duymak gerekiyor ama eğer tedvi lan çift konuşmayı uygun buluyorsa dışardaki insanların buna müdehale etmemesi gerekiyor
benim ilk tedavimde aynen anlatığın gibi oldu eşm başta olmak üzre sakın kimse duymasın zaten zor sıkıtılı olan bu süreç birde tedaviyi saklama çabasıyla sıkıt 3.5 katlanıyorr tedavimin sonunda psskoloğ bana dediki eğerki bu süreci eşin dışnda kimseyle paylaşamak istemiyorsan bu seni rahatlatıyorsa böyle yap ama anlatmak rahatlatıyorsa lütfen konuş yoksa bu yükü kaldıramassın bende baktım ki konuşuca anlatınca rahatlıyorum öyle yaptımmm sanada tafsiyem bu kv ve ya kp senin neler yaşadığın bilemezler içindeki fırtınayı sıkıntılarını bilemezler o halde destek olmuyorlarsada köstek olamyacakar siz nasıl uyugun görüyorsanız öyle yapacaksınız

slm kızlar uzun zaman oldu gelmeyeli
beyaz hayırlı olsun bebeyin
giiiz tüp bebeye ne zaman başlıyon
yeter sen nasılsın
aşkmeleği
gıren
sidelya
papatya siz nasılsınız
bende durumlar aynı
eşim tedavi olmaya devam ediyo
kasımda yada aralıkta tüp yapıcam
allah yar ve yardımcımız olsun

sorun erkekte olunca ailesi aman kimse duymasın diyor...eşimde kimseye söyleme diyor ama bu benim için o kadar zor birşey ki ben sıkıntısını da sevincinide paylaştıkça rahatlayan bir insanım... ben de onlara fazla takılmıyorum burası var Allahtan...bi de arkadaşlarım ailem...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin....

Son düzenleme:

valla canım bu sürecin yükü hepp kadında o yüzden bence kadın nasıl iyi hisediyorsa öyle yapmalı
çevrede karışmamalı bende çevremi hiççççç takmıyorummm isteyen istediğini düşünsün konuşsun benim karşıma çıkıp bu konuda yorum yapana ben hep sen bu süreci yaşadınmı biliyormusun diye soruyorum yok diyorsa o halde yorum yapma anlayamazsın diyorummm
ne kadar az stres o kadar iyi

günaydın.fıstıklar

teyerim.sabahdan.düşmüşsün.has.yollarına.inş.sonuçlar

çakırım.slm.canım.eylülde.inş.başlıy.

ne oldu ne dediler niye tekrar randevu verdiler sonuçlarda degişiklik varmı peki

canım dr verdiği tahlilerin bir kısmını girmemiş labaratuvar daki görevli yani taliler eksik yapılmışş çıkan sonuçlara göre bir iki değerde sorun var dedi dr onlar içinde ilaçarı düzenledi yeni verdiğimiz kan sonuçları içinde ayın altısında gel tekara konuşalımm değerlendirelim dedi mr çekildi ama sonuç 20 gün sonra çıkacak bakalım inşş iyi şeyler oluyordur

günaydın kızlar işlerden dolayı erkenciyim

yeterim has.ne anlar bizi git gel bugün olmaz yarın allah düşürmein ama valla zor ahacıkda ben ne yapacagım bakalım hergidişimde öglen sonuna kalacagım orda öyle allahtan benimki kısa protokol herhalde toplasam 4 defa ancak giderim

günaydınlar hayırlı cumalar hayırlı kandillerrrr rabbim tüm dualrımızı dileklerimizi kabul etsin inşşş

Sponsorlu Bağlantılar

Allahım
Günahlarımı
bilgisizlik yüzünden yaptıklarımı
haddimi aşarak işledigim kusurlarımı
benden daha iyi bildigin bütün suçlarımı bagışla!

Allahım
Ciddi ve şaka yollu yaptıklarımı ,
Yanlışlıkla ve bilerek işledigim günahlarımı affeyle!
Bütün bu kusurların bende bulundugunu itiraf ederim.

Allahım!
Şimdiye kadar yaptıgım,
Bundan sonra yapacagım ,
Gizlediğim ve açıga vurdugum,
Ve benden daha iyi bildigin günahlarımı affeyle.
Öne geçiren de sen
Geride bırakan da sensin
Senin gücün herşeye yeter.

Hz. Muhammed (s.a.v)

* * *

ALLAH’IM

ACİZLİKTEN

FAKİRLİKTEN

CİMRİLİKTEN

KORKAKLIKTAN

TEMBELLİKTEN

HİLEKAR DOSTTAN

FAYDASIZ İLİMDEN

KABİR AZABINDAN

AĞLAMAYAN GÖZDEN

SIKINTI VE HÜZÜNDEN

ÜRPERMEYEN KAPTEN

HER TÜRLÜ HASTALIKTAN

HAYATIN FİTNELERİNDEN

BORÇ ALTINDA KALMAKTAN

KABUL OLMAYAN DUADAN

DOYMAK BİLMEYEN NEFİSTEN

İHTİYARLIKTAN ELE AVUCA DÜŞMEKTEN

ZALİM OLMAKTAN VE ZÜLME UĞRAMAKTAN

İSYAN ETTİREN FAKİRLİKTEN VE AZDIRAN ZENGİNLİKTEN

GEÇMİŞE KEDERLENMEKTEN VE GELECEĞE KAYGILANMAKTAN

SANA SIĞINIRIM.

HZ.MUHAMMED (S.A.V.)

evet zor gizim ama ne yapaplım mecburen gideceğiz bu tedavilerin bitmesi gerekiyor
inşşşş her şey yolunda gider bir gün dr bana tamam bizimle şiniz bitti artık her şey normal der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…