Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zor valla yeterim inş. biter canım şu anda sorun yok ya o teselli işte
benim karaböcek ne durumda sen onla avun bende bizimkiyle işte ne olaak
deselerdi bekarken evlat hasreti bu kadar zor valla evlenmezdim ama takdir ilahi işte annemin dedigi çocugunmu var derdin var kızım dyor sonrasındada bşr tane olsa yeter diyor inş. hayırlısı tükendim bugün yalvaracagım yaradana vermesi için

yeterim bir ara konuşmuştukda evlatlık konusunu siz düşünmüyormusunuz bak zaten 2 yıl sürüyor bebegiin gelmesi bu aradada yine tedavi olurdunuz tabi bu benim görüşüm eşim istese hemen diyorumda ya 2 yıl sürüyor bu arada da denemeler yaparız ama yok istemiyor

zor valla yeterim inş. biter canım şu anda sorun yok ya o teselli işte
benim karaböcek ne durumda sen onla avun bende bizimkiyle işte ne olaak
deselerdi bekarken evlat hasreti bu kadar zor valla evlenmezdim ama takdir ilahi işte annemin dedigi çocugunmu var derdin var kızım dyor sonrasındada bşr tane olsa yeter diyor inş. hayırlısı tükendim bugün yalvaracagım yaradana vermesi için

yeterim bir ara konuşmuştukda evlatlık konusunu siz düşünmüyormusunuz bak zaten 2 yıl sürüyor bebegiin gelmesi bu aradada yine tedavi olurdunuz tabi bu benim görüşüm eşim istese hemen diyorumda ya 2 yıl sürüyor bu arada da denemeler yaparız ama yok istemiyor

canım zor ama nyapacaksın sağlık olsun geçer geriside inşş
canım evlatlık konusunu bizde düşünüyoruz ama eşim önce yapmamız gereken tüm tedvileri denyelim sonra keşeke demeyelim diyor

günaydın diyecem ama kimseler gelip gitmiyor
sanırım topiğimiz terkedilmişş :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

selam kızlar nasılsınız?gizim bebek olup hayırsız olup huzurunuz olmadımı dahamı iyi olur.demek hayırlısı buymuş,rabbim nasip etsin işallah hayırlısından.boşanma filan çözüm değil ne kadar zengin olursan ol,hiç bir sorunun olmasın allahnasip etmedimi olmazki..

selam kızlar nasılsınız?gizim bebek olup hayırsız olup huzurunuz olmadımı dahamı iyi olur.demek hayırlısı buymuş,rabbim nasip etsin işallah hayırlısından.boşanma filan çözüm değil ne kadar zengin olursan ol,hiç bir sorunun olmasın allahnasip etmedimi olmazki..

bende onu diyorum yaradan demek bunu hayırlı görüyor bebek derdim degil sevgimiz var sükür ama eninde sonunda bu önüme gelecek

evde ikimiz tek başına zaman mı geçer ha benim açımdan geçer belki ama eşim hayır eylül tedavisini bekliyorum kesin kararım canım allahım yardımcım olsun

yabanım bekarken böyle deseler inanmazdım ya çok zormuş evlat hasreti çok bir bebek görsem gözleim doluyor şimdi bile öyle kardeşim yanımda annem deyişi kuzum deyişi bitiriyor dayanamıyorum inan ya

bende onu diyorum yaradan demek bunu hayırlı görüyor bebek derdim degil sevgimiz var sükür ama eninde sonunda bu önüme gelecek

evde ikimiz tek başına zaman mı geçer ha benim açımdan geçer belki ama eşim hayır eylül tedavisini bekliyorum kesin kararım canım allahım yardımcım olsun

yabanım bekarken böyle deseler inanmazdım ya çok zormuş evlat hasreti çok bir bebek görsem gözleim doluyor şimdi bile öyle kardeşim yanımda annem deyişi kuzum deyişi bitiriyor dayanamıyorum inan ya

gizim bende hamile birini görünce çok üzülüyordum.hamile kalamam asla diyordum bak kara kızım var şimdi.sizinde olur canım vaktini bekliyor:KK49:

hayırlı bayramlar kızlar her şey gölünüzden geçen gibi olsun
ben bu gün yarın gremem nete kızlar snaırım akşam yemek vereceğiz annemlerde iftar yemeği köyde kalabalık olacak o yüzden bayramınızı bu günden kutlamak istedim

Son düzenleme:
kizlar gunaydin..hayirli arefeler rabbim bugunun yuzu suyu hurmetine kucaklarinizi doldursun..hasretinde kalmislara kucaklari bos olanlara ver rabbim hayirli evlat verde gozumuzu yollarda koyma insallahhh....:KK49::KK49::KK49::KK49:

yeeterimm ..sana da hayirli bayramlar olsun heryil bu zamanlara sevdiklerimizden cikmayi nasip etsin bizler i de cogaltsin birer tane hayirli evlat versin bedenimizden kanimizda canimizdamn insalllah..:KK16:

gizcim..sana da meraba tatlim..allah buyuk kiz pes etme tedavini surdur..benim esimde baslarda diyodu evlatlik alalim diye ben razi olmadim sonuna kadar giderim dedim..tabi oda evladin olucak iste yinede bedenimden istiyorum rabbim mahrum etmesin..bak ben simdi ignelerimi yapiyorum 5.tedavime hazirlaniyorum..yarin oburgun belki yumoslari alirlar budefa insallah yuzum gulsun istiyorumm..cunki bu isler zor ve sabir istiyo nediyim rabbim bize dayanma gucu versin insallah..emeyimizi bos etmesin..seninde benimde burdaki tum arkadaslariminda ne muradimiz varsa versin su bayram ustu insallahh...sen naptin canim tedaviye baslamadinmi..hayirlisi olsun rabbim yuzunu guldursun insallahh..:KK66:

günaydınlar.kızlar

toana.maşal.demek.az.kaldı.süprize.bak.yainş.hadi.bakalım.eylülde.sen.sonuç.alırken.herhel.benim.yeni.başlamış.olacgım.mevlam.yardımcımız.hızır.yoldaşımız.olsun

yeterim.oh.kalabalık.ne.güzel.valla.bende.2.günü.aileme.gidecegim.çok.özledim.sorunlarla.üzmemk.içinç2.haftadır.gitmedim

Kızlar ben de herkesin bayramını mübarekliyorum hayırlara vesile olmasını yürekten diliyorum.Bebeklerimizle olmayı nasip etsin Rabbim inşallah.

Kızlar ben de herkesin bayramını mübarekliyorum hayırlara vesile olmasını yürekten diliyorum.Bebeklerimizle olmayı nasip etsin Rabbim inşallah.

slmmmmmmmmmmm kızlar gizim canım üzme kendini inş düzelir kuzumm
melis sağol bebeğim dyalrın için yabanımmm fıstık nasıl kuzumm
toana kuzum rabbim yanında yardımcın olsun şansın hep bol olsun canımm

kızlar.günaydın.hepinize.

sizlere.haberim.var.ben.tedavimi.ekim.ayına.erteledim.belkkide.kasım.bilemem.sorunlarımız.var.kendimize.zaman.verdik.inş.düzelir.bu.süreçte.ne.deyim.hep.hayırlısını.istedim.halada.öyle.diyorum.

kızlar.günaydın.hepinize.

sizlere.haberim.var.ben.tedavimi.ekim.ayına.erteledim.belkkide.kasım.bilemem.sorunlarımız.var.kendimize.zaman.verdik.inş.düzelir.bu.süreçte.ne.deyim.hep.hayırlısını.istedim.halada.öyle.diyorum.

canım ahyırlısı olsunnn en doğru kakarı vermişsin önce sorunlarınızı haldedinn sonra bebiş inş bir an önce çözersiniz

selam kızlar nasılsınız?gizim geçen yazmışsın görmedim açınca gördüm:KK17:.faceden açık gördüm yazamadım melisa fırsat vermiyor yazmaya.yarım kalır diye yazmadım.iyisindir işallah tedaviyi ertelemişsin hayırlısı olur işallah.yeterim sen nasılsın?

X