Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın fıstıklar

yeterim sonuçlar iyidir inş. tam düzelmedimi daha eşin işe başlamadı sanırım

bilgem hayırlısı artık ne deyim kuzum ben pozitif alsam arkamdanda sen geçen sefere kötü sonuçlar aldık inş. bu sefer bakalım ama inan benim olacagını sanmıyorum istiyorum ama yokya içim öyle karamsarki hayırlısı artık

beyazım altta gördüm seni naber bakalım kaçak yoktun bebişler nasıl ay pardon bebişmi diyecektim

günaydın fıstıklar

bilgem hayırlısı artık ne deyim kuzum ben pozitif alsam arkamdanda sen geçen sefere kötü sonuçlar aldık inş. bu sefer bakalım ama inan benim olacagını sanmıyorum istiyorum ama yokya içim öyle karamsarki hayırlısı artık

beyazım altta gördüm seni naber bakalım kaçak yoktun bebişler nasıl ay pardon bebişmi diyecektim

napıyımberbat durumdayım hep yatıyorum mide bulantısı mahvetti beni geçmiyo ya.kalp atışını geçen hafta duyduk 6 haftalıktı

herkese merhaba beyazpembe bebişin hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin:KK49: bence mide bulantısını kafana takma güzel hamişliğin tadını çıkar:KK66:

beyazpembe bu arada bizlerede dua et olur mu çünkü hamişlerin duaları kabul olurmuş

günaydın fıstıklar

canım sonuçları bilmiyorum kan sonuçlarını alamadım bir sorun varmış perşebeye mr radevusu var hepsine birlikte bakalım dedi dr
yok canım işe dönmedi zun bir sürede dönebileceğini snamıyorumm

kızlar selam nasılsınızz ben epeydirr giremiyorum koşturmacadan dolayı bu arada safra kesesi ameliyatı oldum 40 ım cıkınca şimdi cok şukur iyyiyim eşimle aram bozuktu boşanma raddesine kadar geldik desem yerii ama şimdi daha iyiyiz umarım herşey yoluna girer

sizler nasılsınız yeterim sen nasılsın eşin nasıl

bu arada beyazpembe bebişin hayırlı olsun umarım hayırla kucağına alırsın bulantı cok kötü bişe ben 9 ay cektim ama unutma bulantın varsa bebiş sağlıklı oluyomuş hamilelikte bulantı iyi bişe yanii hani herkes cekmez ama olsun bide bu yönden düşün

Son düzenleme:
kızlar selam nasılsınızz ben epeydirr giremiyorum koşturmacadan dolayı bu arada safra kesesi ameliyatı oldum 40 ım cıkınca şimdi cok şukur iyyiyim eşimle aram bozuktu boşanma raddesine kadar geldik desem yerii ama şimdi daha iyiyiz umarım herşey yoluna girer

sizler nasılsınız yeterim sen nasılsın eşin nasıl

bu arada beyazpembe bebişin hayırlı olsun umarım hayırla kucağına alırsın bulantı cok kötü bişe ben 9 ay cektim ama unutma bulantın varsa bebiş sağlıklı oluyomuş hamilelikte bulantı iyi bişe yanii hani herkes cekmez ama olsun bide bu yönden düşün

geçmiş olsun kuzummm
sağol kuzum sonuçları alamadımm canım perşebe tekrar gideceğim

yeterim canım ya inş. sonuçlar temiz çıkar inan kıymetini bilsin eşin ne demeli bilmem onlar olsa haytta ugraşmaz valla allahım şifalar versin

bu arada kızlar az önce hastalandım ya 7 gün erken oldum havadan ve stresden herhal eylül tedavide belli oldu gibi ayın 17 ile 22 arası

yeterim canım ya inş. sonuçlar temiz çıkar inan kıymetini bilsin eşin ne demeli bilmem onlar olsa haytta ugraşmaz valla allahım şifalar versin

bu arada kızlar az önce hastalandım ya 7 gün erken oldum havadan ve stresden herhal eylül tedavide belli oldu gibi ayın 17 ile 22 arası

sağol kuzum inşş temiz çıkar sonuçalrımız

eeeeeeeeeeeeee hadi bakalım hayırlı uğurlu olsunnnn bebeişli olsun besmeleyle bala kuzum

Günaydın kızlar .
Beyaz tebrik ederim seni canım ..

Giz sabırsızlıkla bekliyorum tüp bebeğini yapıp şu güzel sonucunu almanı ..
İkimizde geçen sene büyük bir üzüntü yaşadık ..
Ama bu sefer inşşş Rabbim yüzümüze bakar ..
Ben olacak sanmıyorum deme, olacak inşşş de, pozitif düşün , sonucunda pozitif olsun ..

Ben geçenkinde olacak dedim oldu ama ne mide bulantısı çektim nede kendimi hamile gibi hisettim , hem içimde bir korku var , hepiniz gördünüz bebeğimi kaybettim ..
Ama bu kez inancım tam , hem pozitifi göreceğim hemde bebeğimi sağlıcakla kucaklayacağım ..Önce Rabbime sonra Dr'larııma güveniyorum..

önceki tedvilerde negatif veya olmsuzluk yaşamış olanların içinde hep olmayacakmı yine aynı şeylerimi yaşayacağım korkusu her zaman olur:KK14::KK14::KK14: ama bu korkuyu düşünceyi yenip yeni tedaviye pozitif olarak başlamak gerekiyorrr:44::44::44: ..... sizleri ne kadar iyi anladığımı tahmin edersininiz :nazar::nazar:dualrım her zaman sizlerle :KK49:inşşş bu sefer öneceki yaşşanlar yaşanmayacak sizde braya gelip bebeğimi kuackaladım diyeceksiniz:KK49::KK49::KK49: ben inanıyorummmm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım bu yaşadığın sıkıtılar bebeişin marifetiii:KK1::KK1::KK1: sana anne ben buradayım diyorrrr:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
9 ay böyle ben buradayım diyerek geçecek inşşşş sorunsuz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydın fıstıklar

saolunda kızlar inanın çok kötü günler yaşıyorum ve yaşadım inanın ailemin haberi olsa çekip alır beni ya
diyorlar ya eşim beni sviyor ben böyle sevgiye tükürüyüm o yüzden diyorumki yaradan bu evliligimi mutlu huzurlu geçirmemi istiyorsa verecek bebegimi ama yok eger sen kendi hayatını yaşa bu adamdan sana koca olmaz derse vermiyecek bunuda biliyorum o yüzden sonuç ne oursa olsun üzülmüyecegim asla kendim için yaşıyacagım

bakın ya yaban melony fadik neler oluyor anlamadım bu adamlara rahatlık mı batıyor

Bu süreçte kim ne derse desin en çok kadın yıpranıyor ..
Herkes sırf sorun eşimde diye onun benden daha çok üzüldüğünü , daha çok psikolojisinin bozulduğunu sanıyor ..
Halbu ki sorun bende değil ama sonuçta benimde çocuğum olmuyor .. Ne mutlu sorun bende değil diye sevineyim mi ? Asla , eyimdende olsa ucu banada dokunuyor o baba olamıyorsa bende anne olamıyorum ..
Kızlar ayrıca eşime geçen gün dedim ki tüp bebekte kadın çekiyor bütün yükü ..
Siz kapalı bir odada sperm vermekten başka ne yapıyorsunuz , ben 1 sene içinde 9 ayrı doktorun önüne yattım söylemesi ayıp , o kürtaj masasına yatmak , o jinekoljik muayeneler , ikide bir git içine dışına baksınlar , kolay mı bunlar ..
Sonra boş boş konuşuyor etraftakiler , erkekler daha çok üzüyüyor diye ..
Boş laflar bunlar boş..

becde sorunun kimde olduğu önemli değil sorun varmı yokmu önemli olan bu evet erkelerde üzülüyorlar hatta onlar konuşamıyorlar biizm gibi ama gerçekten yük (hayatın her alalnında olduğu gibi)kadının omzunda benim eşim tedavilerde göbeğimdeki iğne morlukalrını gördüğünde seni takdir ediyorum diyor bu süreçte ben olsam bunalra katlanamazdım diyor
sanırım erkeklrimiz baba olmayı çok sityorlar ama sıkıtı çekmeden baba olmak isitorlar

Bu süreçte kim ne derse desin en çok kadın yıpranıyor ..
Herkes sırf sorun eşimde diye onun benden daha çok üzüldüğünü , daha çok psikolojisinin bozulduğunu sanıyor ..
Halbu ki sorun bende değil ama sonuçta benimde çocuğum olmuyor .. Ne mutlu sorun bende değil diye sevineyim mi ? Asla , eyimdende olsa ucu banada dokunuyor o baba olamıyorsa bende anne olamıyorum ..
Kızlar ayrıca eşime geçen gün dedim ki tüp bebekte kadın çekiyor bütün yükü ..
Siz kapalı bir odada sperm vermekten başka ne yapıyorsunuz , ben 1 sene içinde 9 ayrı doktorun önüne yattım söylemesi ayıp , o kürtaj masasına yatmak , o jinekoljik muayeneler , ikide bir git içine dışına baksınlar , kolay mı bunlar ..
Sonra boş boş konuşuyor etraftakiler , erkekler daha çok üzüyüyor diye ..
Boş laflar bunlar boş..

evet dogru asıl fedakarlar bız kadınlar onların onunde aglayamıyoruz hep tesellı edıyoruz butun o iğnelerı muaynelerı bız oluyoruz umarım hepımızın eslerı kıymetımızı bılıyorlardır

Ben anne olmayı çok istememiş olsam , eşim hiç mücadele etmiyor diyip kendimde salabilirdim amaaaan deyip..
Ama ben öyle yapamıyorum , bebeğimi kucağıma almayı , öpüp koklamayı istiyorum ..
Bu duygu için mücadele ediyorum , tabi ben ediyorum ya zaten eşimin etmesine gerek yok ..
Eşim hastanede ne yapılır , rahim filmi ne demektir , pozitif ve negatif ne manaya gelir , hatta kendi kullandığı klomenin adını bile bilmez her hastaneye gidişimizde , unutma bak klomen 2 kutu kullandın diye tembih ederim , ama o adını hatırlamaz beni çağırır hocayada 1 kutu kullandım der ..
Amaaaan kızlan hangi birini anlatayım ..
Rabbim bizlere sağlıklı sıhhatli evlatlar versin ..

X