- 28 Temmuz 2010
- 412
- 1
günaydın fıstıklar
yeterim sonuçlar iyidir inş. tam düzelmedimi daha eşin işe başlamadı sanırım
bilgem hayırlısı artık ne deyim kuzum ben pozitif alsam arkamdanda sen geçen sefere kötü sonuçlar aldık inş. bu sefer bakalım ama inan benim olacagını sanmıyorum istiyorum ama yokya içim öyle karamsarki hayırlısı artık
beyazım altta gördüm seni naber bakalım kaçak yoktun bebişler nasıl ay pardon bebişmi diyecektim
napıyımberbat durumdayım hep yatıyorum mide bulantısı mahvetti beni geçmiyo ya.kalp atışını geçen hafta duyduk 6 haftalıktı
günaydın fıstıklar
yeterim sonuçlar iyidir inş. tam düzelmedimi daha eşin işe başlamadı sanırım
bilgem hayırlısı artık ne deyim kuzum ben pozitif alsam arkamdanda sen geçen sefere kötü sonuçlar aldık inş. bu sefer bakalım ama inan benim olacagını sanmıyorum istiyorum ama yokya içim öyle karamsarki hayırlısı artık
beyazım altta gördüm seni naber bakalım kaçak yoktun bebişler nasıl ay pardon bebişmi diyecektim
kızlar selam nasılsınızz ben epeydirr giremiyorum koşturmacadan dolayı bu arada safra kesesi ameliyatı oldum 40 ım cıkınca şimdi cok şukur iyyiyim eşimle aram bozuktu boşanma raddesine kadar geldik desem yerii ama şimdi daha iyiyiz umarım herşey yoluna girer
sizler nasılsınız yeterim sen nasılsın eşin nasıl
bu arada beyazpembe bebişin hayırlı olsun umarım hayırla kucağına alırsın bulantı cok kötü bişe ben 9 ay cektim ama unutma bulantın varsa bebiş sağlıklı oluyomuş hamilelikte bulantı iyi bişe yanii hani herkes cekmez ama olsun bide bu yönden düşün
yeterim canım ya inş. sonuçlar temiz çıkar inan kıymetini bilsin eşin ne demeli bilmem onlar olsa haytta ugraşmaz valla allahım şifalar versin
bu arada kızlar az önce hastalandım ya 7 gün erken oldum havadan ve stresden herhal eylül tedavide belli oldu gibi ayın 17 ile 22 arası
yeterim canım ya inş. sonuçlar temiz çıkar inan kıymetini bilsin eşin ne demeli bilmem onlar olsa haytta ugraşmaz valla allahım şifalar versin
bu arada kızlar az önce hastalandım ya 7 gün erken oldum havadan ve stresden herhal eylül tedavide belli oldu gibi ayın 17 ile 22 arası
Bu süreçte kim ne derse desin en çok kadın yıpranıyor ..
Herkes sırf sorun eşimde diye onun benden daha çok üzüldüğünü , daha çok psikolojisinin bozulduğunu sanıyor ..
Halbu ki sorun bende değil ama sonuçta benimde çocuğum olmuyor .. Ne mutlu sorun bende değil diye sevineyim mi ? Asla , eyimdende olsa ucu banada dokunuyor o baba olamıyorsa bende anne olamıyorum ..
Kızlar ayrıca eşime geçen gün dedim ki tüp bebekte kadın çekiyor bütün yükü ..
Siz kapalı bir odada sperm vermekten başka ne yapıyorsunuz , ben 1 sene içinde 9 ayrı doktorun önüne yattım söylemesi ayıp , o kürtaj masasına yatmak , o jinekoljik muayeneler , ikide bir git içine dışına baksınlar , kolay mı bunlar ..
Sonra boş boş konuşuyor etraftakiler , erkekler daha çok üzüyüyor diye ..
Boş laflar bunlar boş..