zor valla yeterim inş. biter canım şu anda sorun yok ya o teselli işte
benim karaböcek ne durumda sen onla avun bende bizimkiyle işte ne olaak
deselerdi bekarken evlat hasreti bu kadar zor valla evlenmezdim ama takdir ilahi işte annemin dedigi çocugunmu var derdin var kızım dyor sonrasındada bşr tane olsa yeter diyor inş. hayırlısı tükendim bugün yalvaracagım yaradana vermesi için
yeterim bir ara konuşmuştukda evlatlık konusunu siz düşünmüyormusunuz bak zaten 2 yıl sürüyor bebegiin gelmesi bu aradada yine tedavi olurdunuz tabi bu benim görüşüm eşim istese hemen diyorumda ya 2 yıl sürüyor bu arada da denemeler yaparız ama yok istemiyor
günaydın diyecem ama kimseler gelip gitmiyor
sanırım topiğimiz terkedilmişş
selam kızlar nasılsınız?gizim bebek olup hayırsız olup huzurunuz olmadımı dahamı iyi olur.demek hayırlısı buymuş,rabbim nasip etsin işallah hayırlısından.boşanma filan çözüm değil ne kadar zengin olursan ol,hiç bir sorunun olmasın allahnasip etmedimi olmazki..
bende onu diyorum yaradan demek bunu hayırlı görüyor bebek derdim degil sevgimiz var sükür ama eninde sonunda bu önüme gelecek
evde ikimiz tek başına zaman mı geçer ha benim açımdan geçer belki ama eşim hayır eylül tedavisini bekliyorum kesin kararım canım allahım yardımcım olsun
yabanım bekarken böyle deseler inanmazdım ya çok zormuş evlat hasreti çok bir bebek görsem gözleim doluyor şimdi bile öyle kardeşim yanımda annem deyişi kuzum deyişi bitiriyor dayanamıyorum inan ya
hayırlı bayramlar kızlar işteyim eleman yok anneme bile gitmedim daha akşam artık öpüyorum hepinizi
kızlar.günaydın.hepinize.
sizlere.haberim.var.ben.tedavimi.ekim.ayına.erteledim.belkkide.kasım.bilemem.sorunlarımız.var.kendimize.zaman.verdik.inş.düzelir.bu.süreçte.ne.deyim.hep.hayırlısını.istedim.halada.öyle.diyorum.