Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sana iyi tatiller iyi gezmeler umarım gezmeden çift dönersinnn
hep iyi ol kuzum inşşş

günaydın canlarım hayırlı cumalar rabbim bu cumanın ve ramazanın hürmetine gönlümüzden her ne geçiyorsa onu nasip etsin sağlık huzurla beraber inşşş

tatlım bizlerde de değişiklik yok dün 17 yıldır kistleri olan kesin tüp le bile hamile kalamazsın diyen arkadaşımlaydım hamiş eminim bizde zamanı gelince olacak iyi tatiller

selam kızlar nasılsınız?beyazpembeden haber varmı,melisanın dişi çıktı 2.geliyor 3 gündür çok mızmız.iftara dayımlardaydık nasıl yemek yedim,ne yedim anlamadım.kimseye gitmiyor kucağımdan inmiyorda,yatırıyorum uyumuyor eve geldi yatırdım uyudu hemen.kime çekti bilmiyorum gerçi söylememe gerek yok siz anlayın kime çektiğini

günaydın kızlar kim nerde yahu

yabanım bizimkide 5 çıkıyor maşallah yavrum kaşınıyor eline bir geçirse valla koparacak etlerimizi dişerine masaj yap canım temiz bezle su masajı ve soguk meyveleri dişlerine sür rahatlatıyor

bilgem nrdesin yahuuuuuu ne durumdasın canım

Günaydın kızlaaaarr ..
Giz"im geldim kuzum geldim, bu sabah adet oldum , yarın histeroskopiyi çekilmeye gidiyorum ..
Giz"im şimdi tek tek yazayım , bana bir yardımcı ol..
Ben sabah aç karkınına gidiyorum , genetik tahlillerim için kanvereceğim , sen birde hormon için kan ve ultrason demiştin , onlarıda yarın yaptıracağım değil mi?
Ondan sonra bunları halledince , histeroskopiyi çekilicem buda tamam ..
Şu dahiliye , psikiyatr falanda mı yarın halledeyim?
Genetik hariç , hepsinin sonucunu yarın aynı gün alırım değil mi ?
Birde bütün bu tahlilleri yaptırınca Nafile Hn"a gideceğim bana dosya mı cacak ?
Benim Rapor bayramdan sonraya kaldı , çünkü bu hafta içine mümkün değil yetişmez ..
Bayramdan sonraki ilk iş günü hemen rapor için koşturacağım..

evet aç karnına gittin ultrasyon ve hormon için kan verin birde ayrı bir kan var onuda aç karnına vermen lazım canım ama yarın olmasada olur onu söyle mutlkaa hocam hormon kanı verdim ama birde başka vermem lazımmış onu vermedim aç karnına veriliyor
ikinci ya histereskopi dedigin ofis degilmi kafam karıştı gerçi dr dediyse adetli tamam çünkü ofiz adet bitiminde çekiliyor oda tamam çekindin diyelim ona epikriz yazılacak onlar yönlendirir buda tamam
dahiliye filan bölümünü yetiştiremezsin kuzum birgün snra git zaten yarım saat sürer hepsi alt katta yanyana hepsi şimdi oda tamam hepsini güzelce hazırla hocaya götür o sana ne eksikse söyler zaten birde dedigim gibi hangi ilemi yaptırrsan yaptır mutlkaaordaki bizim tüp bebek sekreteri sarı kız varya ona sor işte şunu hallettim ne gerek ne yapacagım ofis istediler ne lazım gibi ona danış mutlaka işin kısa sürer
sonuna gelelim işleri hallettin eksiginde yok hoca diyecek kurula sokuyoruz onlar içeri girer saat öglen sonu sizde kapılarında beklrr saat 3 e sdogru çıkarlar derler işte tamam işte rapor işte ilaçların başla

Giz"im tek tek yazmışsın sağolasın ..
Ben yarın direk hocanın yanına gideceğim o yaptıracağım tahlilleri bilgisayara girecek ve ben gidip tek tek yaptıracağım değil mi?
Histereskopi oedi bana sanırım ikiside aynı ama bana adetin 2. yada 3. günü gel dedi , 4 . gün bile olmaz dedi ..
Onu arayıp soracağım birazdan sekretere..

bilgem inşallah hayırlısıyla bu süreci atlatırsın gizimle aynı zamanda alırsınız bebişlerinizi

o zaman farklı bir işlem ya benimki ofis di canım

1: eger hastaneye gideli 10 günü geçmiş ise yine giriş yaptıracaksın canım her iki tarafdanda biliyosundur
2:sabah hocayı bekliyeceksin ya bazen geç geliyorlar o zaman murat hoca filanda giriş yapabiliyor aklında olsun girişden sonra benim dedigim işlemler canım

yalnız kan ver önce sonra histerekopoi bu arada da ultrasyona girersin bunların hepsini bir araya getirmeye bak ben mesela kanı verdim hemen ultrasyon ordan baktım dahiliyede sıra var oraya

Gizzzz hastaneyi aradım ..
Dedim ki histereskopi çekileceğim dr beni adetin 2. yada 3. günü çağırdı ..
Oda dediki adetin 2. yada 3. günü hormon ve ultrason için çağırmştır , histereskopi yani ofis adetin hemen bitiminde çekilir dedi , yani sen doğru biliyormuşsun, ben dr"u yanlış anlamışım ..
Neyse benim adet bugün başladı, hafta sonu anca biter , sonrada bayram başlıyor , bayramın bitimine de adetimin 15. günü oluyor dedim , oda olmaz en geç adet bitiminin 1-2 gün sonrasında gelmiş olmalısın , o dediğin süre çok uzun dedi..Bende yapacak bişey yok dedim , acelemde yok dedim , zaten Ankara"dayım dedim , bir daha ki adetinde gel , hepsini o zaman hallet dedi ..
En mantıklısı bu tabi..
Yani ben ofisi eylüldeki adetimde çekileceğim , ekimdeki adetimde ilaçlara başlarım Giz ..
Eylüldeki adetim
Yani 1 ay öteledik Giz"im , bayramdan dolayı ..
20-25 eylül arası adet olsam , hemen tahlillerimi tamamlar ekim başı gibide raporumu çıkartırım .. Ekimdeki adetin 21. günü başlarlarsa kasım ayına denk gelir ..
Ben en geç kasımda iğneleri kullanırım ..
Geçen senede kasımda başlamıştım 9 aralıkta transferim olmuştu .. Tam 1 yıl girmiş olacak araya..

gizim belginim hakkınızda hayırlısı olsun ve inş sonucu da mucizelerinizle berABER oluır inşşşşşşş

selam kızlar ne var ne yok
eskilerden ne haberler var
arkamahalle falan nasıl
of çok boşladım biliyorum ama
herkesi de merak etmiyo değilim hani

kızlar mrhb bilgem hayırlısı olsun gizim nasılsın smhsmh hoş geldin eskileri sormuşsun arkamahale çok uzun zamandır gelmiyor arda fadik geliyor aşkmaleği sidelya birde ben varımmm eskilerden ama bizlerdede bir değişiklik yok
sidelyam gelmişşş nasılsın kuzu

kızlar bu gün eşimin kotrolleri vardı çok zor yorucu bir gündü bu gün ama akşam oldu çok şükür evime geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…