o zaman farklı bir işlem ya benimki ofis di canım
1: eger hastaneye gideli 10 günü geçmiş ise yine giriş yaptıracaksın canım her iki tarafdanda biliyosundur
2:sabah hocayı bekliyeceksin ya bazen geç geliyorlar o zaman murat hoca filanda giriş yapabiliyor aklında olsun girişden sonra benim dedigim işlemler canım
yalnız kan ver önce sonra histerekopoi bu arada da ultrasyona girersin bunların hepsini bir araya getirmeye bak ben mesela kanı verdim hemen ultrasyon ordan baktım dahiliyede sıra var oraya
Gizzzz hastaneyi aradım ..
Dedim ki histereskopi çekileceğim dr beni adetin 2. yada 3. günü çağırdı ..
Oda dediki adetin 2. yada 3. günü hormon ve ultrason için çağırmştır , histereskopi yani ofis adetin hemen bitiminde çekilir dedi , yani sen doğru biliyormuşsun, ben dr"u yanlış anlamışım ..
Neyse benim adet bugün başladı, hafta sonu anca biter , sonrada bayram başlıyor , bayramın bitimine de adetimin 15. günü oluyor dedim , oda olmaz en geç adet bitiminin 1-2 gün sonrasında gelmiş olmalısın , o dediğin süre çok uzun dedi..Bende yapacak bişey yok dedim , acelemde yok dedim , zaten Ankara"dayım dedim , bir daha ki adetinde gel , hepsini o zaman hallet dedi ..
En mantıklısı bu tabi..
Yani ben ofisi eylüldeki adetimde çekileceğim , ekimdeki adetimde ilaçlara başlarım Giz ..
Eylüldeki adetim
Yani 1 ay öteledik Giz"im , bayramdan dolayı ..
20-25 eylül arası adet olsam , hemen tahlillerimi tamamlar ekim başı gibide raporumu çıkartırım .. Ekimdeki adetin 21. günü başlarlarsa kasım ayına denk gelir ..
Ben en geç kasımda iğneleri kullanırım ..
Geçen senede kasımda başlamıştım 9 aralıkta transferim olmuştu .. Tam 1 yıl girmiş olacak araya..