Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yeter canım inan hehes aynı şekilde ya şimdi sen çıkıp hamileyim desen tamam bak aynı sorun lar vardıda demek bende kalabilirim diye umud ederdim her hamiş haberi bir umut birde aynı sorunlaı teşkil edince

bilgem inş. çıkar canım ya dedim ya uzun uygularlar sana tahminen eyül adetinin 21 günü başlarsın

kızlar 8 şehit daha verdik ya allahım ailelere dayanma gücü versin

yeter canım inan hehes aynı şekilde ya şimdi sen çıkıp hamileyim desen tamam bak aynı sorun lar vardıda demek bende kalabilirim diye umud ederdim her hamiş haberi bir umut birde aynı sorunlaı teşkil edince

bilgem inş. çıkar canım ya dedim ya uzun uygularlar sana tahminen eyül adetinin 21 günü başlarsın

kızlar 8 şehit daha verdik ya allahım ailelere dayanma gücü versin

Hayırlısı canım.Nerde yaptırıyorsun tüpü canım.

Ankara- Zekai Tahir"de canım ..
Giz ile aynı yerde yaptırıyoruz , o çok şükür raporunu aldı bende histeroskopi çektirip alacağım , önüzdeki hafta bir yoğunluk bekliyor beni kızlar , roporumu çıkartmak için çoğunlukla hastanede olacağım , vaktimin kalanınıda işte ..

Giz evet benim ilk tüp denememde uzun protokol oldu..
İnş önce sen verirsin müjdeli haberi , arkandanda ben ..

gizim dün okuyunca yazını dua ettim ilk herkesten önce sen hamiş ol cnm

canlarım,be denelerim nasılsınız?bilgem hadi hayırlı olsun işallah.gizim,yeterim,sidoşum,aruna adını hatırlamadığım diğer arkadaşlar hepiniz iyisinizi işallahhh.bu aralar temizliğe başladım temizlik sayılırsa artıkbi yeri toplarken diğer yer dandini.melisada izin vermiyor bi iş yapayım yürütece koyuyorum kucağına al diye kıyamet koparıyor.nasıl yapacaksam artık geri kalan temizliği:44:

kızlar bu yenı cıkan hındıstandan gelen genellıkle AZOLULAR ve dusuk sperm hız sorunu yasayanlar ıcın kullanılan ılactan adı M SURE
kullananınız varmı
yada almayı dusunen?
aylık fıyatı 400 tl imiş pahalı ama
işe yarayacaksa neden olmasın ?

gunaydin kizlarrr...

yeeetercim nehaber tatlisim giremiyorum pek bazende okuyorum yazamiyorum size..iyimisin canim ..bende bu ay tedavideyim..igneler beni bekliyo..ayin 16 sinda adet olucaktim bekliyorum halen yok ..ayrica birsuru ilac aliyorum..burun spreyi vitamin troit haplari boyle iste canim..senden nehaber rabbim emeklerimizi bos etmesin insallahh..

gizcim..senden nehaber basliycanmi tedavine eylul demistin demi sen rabbim rast getirsin tatlim..

bende bu kız nerede diyorum diğer topiktede yoksunnnn
hımmmmm bebişi için çalışmalar başladı demek
hadi bakalım hayırlı olsun bebeişli olsun inşşşşşş ama arada haber et olurmu kuzummm

Günaydın kızlar ...
Hala reglimi bekliyorum , gelmedi , inşş 9 ay da gelmez ama hiç umudum yok aslında , hayırlısı olsun ..

günaydın lar kızlar

yabanım valla kardeşimde kayn.geldi o yardım etti kardeşim bitirdi badana temizlik eeee hamarat kızlarız ayollll çagır cadı kay. yardım etsin

esra ben daha önce duydum bu ilacı hatta belginede söyledim evet pahalıymış ama raştırınca ucuzunu bulursun bende bakarım alacaksan

toana maşallah başlamışsın evet kuzum bende eylül adetimle inş. başlıy. artık

bilgem bende valla akşam kasıgıma ince sızı içimden dedim keşke keşke gelsen diye inş. olacak canım

cıddı anlamda faydasının oldguunu söluorlar
kaan aydosta bunu onerıyormus
bırı yazmıs bz bunu uzun sure kullandık br faydası olmadı dıe
ama ılac ocak ayından berı satsta turkıyeye yenı geldı
ınsallah sperm sorunu olanlar ıcın MUCIZEVI BIR ILAC OLUR

canım yuvarlanıp gidiyorum bekleme sürecindeyim dualarını eksik etme

hayırlı ramazanlar canlar
hepinizi kocaman öpüyorum herkes iyidir inş...

ben iyi sayılırım hergünki telaş iş güç uğraşıp gidiyorum...
hayatımda hiçbir değişiklik yok...
2-3 aydır preseed de kullandım ama olmadı...
bayramdam sonra bizede dr yolu gözüktü gibi...
eşim test vermeyeli 1 seneyi geçti çok düşüş yokturdur inş.
hayırlısı artık...

canlar allah izin verirse eşimle memlekete gidiyoruz...
iftardan sonra çıkacağız 20-30 gün kadar da kalırız
uzun zamandır buraya uğramamıştım gitmeden sizlere yazmak istedim...

kendinize iyi bakın rabbim yar ve yazdımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…