Hayırlısı canım.Nerde yaptırıyorsun tüpü canım.
yeter canım inan hehes aynı şekilde ya şimdi sen çıkıp hamileyim desen tamam bak aynı sorun lar vardıda demek bende kalabilirim diye umud ederdim her hamiş haberi bir umut birde aynı sorunlaı teşkil edince
bilgem inş. çıkar canım ya dedim ya uzun uygularlar sana tahminen eyül adetinin 21 günü başlarsın
kızlar 8 şehit daha verdik ya allahım ailelere dayanma gücü versin
Gunaydin kizlar.
Benim eyluldeki adetimde 20 eylule falan denk geliyor.
Ins o zamana kadar islerim hololur raporum cikarda eyluldeki adetimde tupe gecerim kizlar.
bilgem bebişin yengeç burcu anasına düşkün olacak
Gunaydin kizlar.
Benim eyluldeki adetimde 20 eylule falan denk geliyor.
Ins o zamana kadar islerim hololur raporum cikarda eyluldeki adetimde tupe gecerim kizlar.
kuzu adet oldunmu bu gün yarın adet günündü
Yok yeterimm yarın adet günüm daha olmadım..
gunaydin kizlarrr...
yeeetercim nehaber tatlisim giremiyorum pek bazende okuyorum yazamiyorum size..iyimisin canim ..bende bu ay tedavideyim..igneler beni bekliyo..ayin 16 sinda adet olucaktim bekliyorum halen yok ..ayrica birsuru ilac aliyorum..burun spreyi vitamin troit haplari boyle iste canim..senden nehaber rabbim emeklerimizi bos etmesin insallahh..
gizcim..senden nehaber basliycanmi tedavine eylul demistin demi sen rabbim rast getirsin tatlim..
günaydın lar kızlar
yabanım valla kardeşimde kayn.geldi o yardım etti kardeşim bitirdi badana temizlik eeee hamarat kızlarız ayollll çagır cadı kay. yardım etsin
esra ben daha önce duydum bu ilacı hatta belginede söyledim evet pahalıymış ama raştırınca ucuzunu bulursun bende bakarım alacaksan
toana maşallah başlamışsın evet kuzum bende eylül adetimle inş. başlıy. artık
bilgem bende valla akşam kasıgıma ince sızı içimden dedim keşke keşke gelsen diye inş. olacak canım
Günaydın kızlar ...
Hala reglimi bekliyorum , gelmedi , inşş 9 ay da gelmez ama hiç umudum yok aslında , hayırlısı olsun ..
canlarım,be denelerim nasılsınız?bilgem hadi hayırlı olsun işallah.gizim,yeterim,sidoşum,aruna adını hatırlamadığım diğer arkadaşlar hepiniz iyisinizi işallahhh.bu aralar temizliğe başladım temizlik sayılırsa artıkbi yeri toplarken diğer yer dandini.melisada izin vermiyor bi iş yapayım yürütece koyuyorum kucağına al diye kıyamet koparıyor.nasıl yapacaksam artık geri kalan temizliği:44: