Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yok ya ne gerek var deger çok güzel maşallahhhhhhhhhh öpüyorum seni tebrik ediyorum heyecandan deli oldum kız ara eşini onuda tb ettigimi söyle yaradanım güldürdü yüzünü

dr başka ne dedi sordun mu

canım çıkmış sonuç ama anlamadım netten baktımda aynen şöyle yazıyor.hormon beta hcg sonuç:579.14.durum H.normal değer 0-5 nedemek bu başkada bişe yazmıyo

gözün aydınnnnn sağlıcakla kucaklaaaa çok sevindimmmmmmmm BAYAN HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar, Ramazan'ın ilk günü bir hamiş haberi mi duydum ne! Arkadaşım canı gönülden tebrik ederim, darısı bizlerin de başına İnşallah, Mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine...

evetttttttttttt hamişimiz varrrrrrrrr inşşşşşşşşşşşş bir sürü hamiş daha çıkar inşşşşşşşşş

kızlar çok saolun ben hepinize uğurlu geleceğimi dünüyorum inanıyorumda inş.sonuda güzel giz canım doktor dinlen bundan sonrası önemli dedi dikkatli ol dedi jele elevite devam et dedi .bende napacağımı bilmiyorum çok şaşkınım

oooooooo maşallahhhhhhhhhhhhh hamiş haberi var, beyazpembe allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.darısı bizim kızların başına.(aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn)

hhee çook sevindim.Kızın olacak senin :) diye yazmıştım.İçime doğdu.Rabbim hamileliğinin sonuna kadar yaşatır inşallah bebeğim..Dualar et kendine ve bize :) tebrik ederim kuzum..

beyazpembe tbr.çok sevindim adınıza rabbim sonuna kadar sorunsuz yaşatsın hamileliğini şeker....

her gece yattığımda herkes için dua ediyorum emin olun.güzel dilekleriniz için saolun darısı hepinize.melis evet sen kız diyosun inş canım:)

günaydın arkadaşlar bi kaç gündür gelemedim beyazpembe arkadaşın sonucunu merak etmiştim bi bakıyım hemen fırsat varken dedim güzel haberi gördüm allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin arkadaşım sonuna kadar bu mutluluğu yaşarsın inşallah tebrikler

Son düzenleme:
kızlar bişe sorcam tüp bebekte dış gebelik çok oluyoya merak ettim nasıl alşlır.ben ilk testimi 8.gün yaptırmıştım 16 çımıştı şimdi 12.gün 579.14 hep 2ye katlarmış benim daha fazla katlamış bi anormallik yok dim doktorum çok sakim birisi bişede demedi karmakarışık oldum

canım bunları kafana takma dr un demiş dinleb diye tadını çıkar pimpirikli olma ama degerin yüksekligini araştıracagım dr sitesi var oraya sorayım ama 1 haftada geliyor sonuç ya

beyaz canım şu aşagıda yazdıklarım sende varmı rahatlaman açısından diyorum ultrasyonda kesin sonuç verirmiş hayırlısı

vajinal kanama
yumurtalık kistleri
bulantı kusma akciger rrahatsızlıgı
aşırı rahim büyümesi

hiçbiri yok canım pazerteside ultrasona gitsem bi tamam rahatlayam zaten bende sadece karın ağrısı ve batmalar var

cnm kuzenim ilk iki ay sürekli batma sanki adet olacakmış gibi geçirmişti dr bebiş tutunmaya çalışırken bunu yapar demişti tatlım bebişin annesine tutunuyor anne aklından kötü şeyleri çıkar mutlu ol diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…