Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım iyi düşün iyi olsun.İnşallah değerlerin yükselir.En azından seninle bunu biliyorsun ya şu anın tadını çıkar.Öpüyorum kızını .aaa kızın mı olacak yoksaa ?
çok saol canım hep iyi düşüncelerim var zaten.doktorda çok erken dedi zaten bende hep kızım olsun isterim ama hayırlısını nasip etsin allah hepimize
beyazpembe inş sonuç güzel olacak dualarımızdasın.kızlar güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle
kızlar günaydın bugün bi test daha yaptım evde 10.gün ya ondan 2.çizgi baya belirgin net değil digeri gibi ama çok belirgin
kızlar günaydın bugün bi test daha yaptım evde 10.gün ya ondan 2.çizgi baya belirgin net değil digeri gibi ama çok belirgin
günaydın canım kız elime geçsende güzelce bir pataklasam seni yinemi test yaptın demekki deger yükseliyor hadi bakalım günlerr geçiyor ne kaldı iki gün eeee ya ben hep bu durumlarda baba adaylarını merak ederim eşin ne yaptı
tam sopalığım zaten biliyorum duramadım yerimde bi türlü.eşim sabah işe gitti hemen yaptım o strese giriyo sordu sabah ne yapacaksın bilmiyorum içimden gelmiyo dedim gider gitmez hemen yaptım bu kez 2.çizgi belirginleşti hemen aradım sevinemiyo adan pazartesi sabret diyo hala inş bugün bende inandım dedi en sonunda.çok acaayip bi duygu kan testini erken yaptırmama hataydı ama olsun artık .içim içime sğmıyo pazartesi büyük gün
günaydın kızlar
kimsecikler ugramamış ya beyazım haberler sende tatlım hayırlı haberler verin
her adet döneminde mantar oluyorum bundan kurtuluş yokmu ya öldürdü resmen
canım sabah yaptırdım testi yarın çıkacakmış sinir oldum.adet günümde bugün ne olcak bilmiyorum
beyaz allah aşkına nerde yaptırıyorsun ya olurmu öyle saçmalık yarın ama saglık ocagı ise evet ya ssk vardır git özel polik 120 lira öde yaptır
sidelyam slm sen ne yaptın ya hallettinmi ilacı
canım çıkmış sonuç ama anlamadım netten baktımda aynen şöyle yazıyor.hormon beta hcg sonuç:579.14.durum H.normal değer 0-5 nedemek bu başkada bişe yazmıyo
120 demişim pardon 12 lira karşılıgı
nerden baktın kız hamilesin deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii allahhhhhhhhhhhhhhhhhh şu kagıdı görsem git hemen yanlış omasın eczaneye sor gel yanlış birşey okuma ama