Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım iyi düşün iyi olsun.İnşallah değerlerin yükselir.En azından seninle bunu biliyorsun ya şu anın tadını çıkar.Öpüyorum kızını .aaa kızın mı olacak yoksaa ?

Canım iyi düşün iyi olsun.İnşallah değerlerin yükselir.En azından seninle bunu biliyorsun ya şu anın tadını çıkar.Öpüyorum kızını .aaa kızın mı olacak yoksaa ?

çok saol canım hep iyi düşüncelerim var zaten.doktorda çok erken dedi zaten bende hep kızım olsun isterim ama hayırlısını nasip etsin allah hepimize

beyazpembe inş sonuç güzel olacak dualarımızdasın.kızlar güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle

kızlar günaydın bugün bi test daha yaptım evde 10.gün ya ondan 2.çizgi baya belirgin net değil digeri gibi ama çok belirgin

kızlar günaydın bugün bi test daha yaptım evde 10.gün ya ondan 2.çizgi baya belirgin net değil digeri gibi ama çok belirgin

günaydın canım kız elime geçsende güzelce bir pataklasam seni yinemi test yaptın demekki deger yükseliyor hadi bakalım günlerr geçiyor ne kaldı iki gün eeee ya ben hep bu durumlarda baba adaylarını merak ederim eşin ne yaptı

canım inşş güzel haberler alacaksın pzrts kan verinceye kadar stres yapma kendini

Son düzenleme:

tam sopalığım zaten biliyorum duramadım yerimde bi türlü.eşim sabah işe gitti hemen yaptım o strese giriyo sordu sabah ne yapacaksın bilmiyorum içimden gelmiyo dedim gider gitmez hemen yaptım bu kez 2.çizgi belirginleşti hemen aradım sevinemiyo adan pazartesi sabret diyo hala inş bugün bende inandım dedi en sonunda.çok acaayip bi duygu kan testini erken yaptırmama hataydı ama olsun artık .içim içime sğmıyo pazartesi büyük gün

in ş. canım ya kendini yorma tamam mı

beyazpembe vücut ısısı hamilelikte yükseliyor.bide sonucun için erken düşükte çıkabilir.benimki normal oldu ama adetim 5 gün geçmişti nerdeyse 39,97 çıkmıştı sonucum:)hadi hayırlısı işallah güzel haberlerle geleceksin.

günaydın kızlar

kimsecikler ugramamış ya beyazım haberler sende tatlım hayırlı haberler verin

her adet döneminde mantar oluyorum bundan kurtuluş yokmu ya öldürdü resmen

hayırlı ramazlar kızlarrrr inşşşş bu ramazanda tüm dualrımız kabul olurrrr

canım sabah yaptırdım testi yarın çıkacakmış sinir oldum.adet günümde bugün ne olcak bilmiyorum

beyaz allah aşkına nerde yaptırıyorsun ya olurmu öyle saçmalık yarın ama saglık ocagı ise evet ya ssk vardır git özel polik 120 lira öde yaptır
sidelyam slm sen ne yaptın ya hallettinmi ilacı

beyaz allah aşkına nerde yaptırıyorsun ya olurmu öyle saçmalık yarın ama saglık ocagı ise evet ya ssk vardır git özel polik 120 lira öde yaptır
sidelyam slm sen ne yaptın ya hallettinmi ilacı

canım çıkmış sonuç ama anlamadım netten baktımda aynen şöyle yazıyor.hormon beta hcg sonuç:579.14.durum H.normal değer 0-5 nedemek bu başkada bişe yazmıyo

canım çıkmış sonuç ama anlamadım netten baktımda aynen şöyle yazıyor.hormon beta hcg sonuç:579.14.durum H.normal değer 0-5 nedemek bu başkada bişe yazmıyo

120 demişim pardon 12 lira karşılıgı

nerden baktın kız hamilesin deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii allahhhhhhhhhhhhhhhhhh şu kagıdı görsem git hemen yanlış omasın eczaneye sor gel yanlış birşey okuma ama

beyaz karşısındada pozitif yazar zaten betahcg karşısında yazıyorsa kesin hamilesin kuzum ama deger yüksek maşallah iki embriyomu konuldu ne kaçıncı gününde ki test bu ki

kağıt bendede yok bizim burda internete atıyo devlet hastanesi sonuçları ordan bakabiliyoruz.doktorumla konuştum pazartesi ultrasona git dedi.canım aynı sana yazdığım gibi başka bişe yazmıyo zaten yarın bidaha test yaptırıyımı sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…