kızlar sonuç yarın yada pazartesi çıkacakmış aman bende zaten pazartesi devlet hastanesinde yaptıracam sonuçta yarın çıkarsa arayacaklar bugün 9.gün sonuç vermez dedi doktor idrardada baktı tek çizci çıktı evde silik çıktığını söledim heveslenme ama gebelik olabilir dedi.ama çok erkenmiş boşuna yapma test dedi.
kızlar sonuç yarın yada pazartesi çıkacakmış aman bende zaten pazartesi devlet hastanesinde yaptıracam sonuçta yarın çıkarsa arayacaklar bugün 9.gün sonuç vermez dedi doktor idrardada baktı tek çizci çıktı evde silik çıktığını söledim heveslenme ama gebelik olabilir dedi.ama çok erkenmiş boşuna yapma test dedi.
herkese günaydın.dün akşam bi ateş basması ter boşaldı sırtımdan sonrada sol kasığımda batmalar başladı.bugün sabahta uyandım moralim bozuldu adet sancısı gibi ağrılar yine batmalar var.sırt üstü yatınca karnımın içi geriliyo sanki sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.bugün 10.günüm pazartesi hem adet günüm hemde test günüm kalbim nasıl dayanacak bilmiyorum.bu belrtiler normalmi
tranferin yapıldığı gün 1.gün olrak sayılmıyomuş doğrumu ben sayıyodumda ozamn 9.gün bugün
kızlar selam nerdesiniz ölüyorum sıcaktan
dışarı çıksamda 5 dk hava alsam nerdeeeeeee nefes almaya çıkacak zaman yok
hastalandım birde sıcakda hiç çekilmiyor
aloooo ara sıra gelin ya
gizim ben de bugün kırmızı kartı yedim 3.gün testti yaptırayımpazara geliyor yumurta takibi yaptırayım dedim dr izinde of
kızlar selam nerdesiniz ölüyorum sıcaktan
dışarı çıksamda 5 dk hava alsam nerdeeeeeee nefes almaya çıkacak zaman yok
hastalandım birde sıcakda hiç çekilmiyor
aloooo ara sıra gelin ya
bana kalırsa sıcaklar bir geçsin iyiki bende başlamamışım bak vardır bir hayır dedik sıcakda ne yapardım ölüyorum zaten
bayram sonu yaptır canım tabi bu benim fikrim
kızlar sağlık ocağındaki doktor aradı 8.gün kan testi 16 çıkmış kötü dimi
saolun kızlar doktorumu aradım sordum daha çok erken çıkmasını bekleyelim dedi.normalde 8.günü kan testi yaptıran varmı aranızda varsa değer kaç çıktı yok çok fazla takmıyorum ama insan düşünüo yinede