bu yazıyı okumak adımın yanında hamile kelimesini görmek rabbim sen ne büyüksün şükürler olsun allahımmm hayal bi,le edemezken şuan içimde bişeyin olduğunu bilmek
en kısa en hayırlı zamanda rabbim tüm emek verenlere bu güzel duyguyu nasip etsin inşallahhh allahım kimsenin kucağını boş bırkamasın aminnnnnnnnnnnnn
zambakımm çok saol bitanem allahım senişnde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin meleğini inşallahh canımsın
bu yazıyı okumak adımın yanında hamile kelimesini görmek rabbim sen ne büyüksün şükürler olsun allahımmm hayal bi,le edemezken şuan içimde bişeyin olduğunu bilmek
en kısa en hayırlı zamanda rabbim tüm emek verenlere bu güzel duyguyu nasip etsin inşallahhh allahım kimsenin kucağını boş bırkamasın aminnnnnnnnnnnnn
zambakımm çok saol bitanem allahım senişnde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin meleğini inşallahh canımsın
selam kızlar nasılsın?ya bişey soracam ben temmuz 20 de regl oldum.bu gün 17.günüm,15.günde lekelenme başladı açık kahve renginde.geçen ayda aynı zamanda olmuştu 5 gün kadar sürdü geçti,şimdi ben oruç tutmalımıyım regl değil.kararsız kaldım bu gün tuttum ama bilmiyorum,melisayıda kimseye bırakıp gidemem doktora durmuyor kimsede.
kızlar nbr nasılsınız ben çok bunalımdayım çok sıkıldım belirsizliklerden.pazartesi ne olursa olsun sonuç artık gelsin istiyorum.çok yanıyorum ayaklarımın altı elimin içi tutuşuyo sanki bu ne anlamadım
canım kendini strese sokma,değerin ne güzel yükselmişti maşallah.korkma bebişin seninle:)hamilelikte vücut ısısı artıyor sende hissediyorsun haliyle.
günaydın kızlar
beyazım kahverengi lekeden korkma tutunuyor sıkıca sana canım ya inş. bugün üzel haberi alıp rahatlıyacaksın pimpirilenme bak kızıyorum kuzuları üzme annesi inş. ikiz diye bagırırsın ikiside kız olur
yabanım melisden ne haber gülüşünü izliyemedim kaldırmışsın ya
ya çok zormuş allah bütün tedavi görenlere sabır versin kafayı yemek üzereyim sonuç ne olursa olsun belli olsun artık.ağzıma pas tadı gibi bişeler geliyo eşime diyorum heralde iç kanama var ağzıma kan tadı geliyo beni acile götür falan delirttim adamıda of