Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ramazanın 3 günü nasıl gidiyor bakalım.......beyazpembe seninde dediğin gibi herşey güzel olacak inşşşşşşş .....yeterim gizim bilgemim yabanım belginim aşkmelegim tülinim çakirim papatyacım nasılsınız kızlarrr

Selam kızlar napıyorsunuz bakalım? Giz, Sidelya sizlerden naber?

cnm nslsn neler yapıyorsun:KK54:

İyiyim canım ne yapayım ya, ben de çalışıyorum, kafa dağıtmaya çalışıyorum, Oruç tutuyorum, kursa gidiyorum iş çıkışı gece 10 a kadar hep dışarıdayım, sen neler yapıyorsun?

evetttttttttttt hamişimiz varrrrrrrrr inşşşşşşşşşşşş bir sürü hamiş daha çıkar inşşşşşşşşş

İnşallah Yeterim, hamişimiz bizi mutlu etti, Allah da onu mutlu etsin yavrusuyla. Sen neler yapıyorsun?

Selam kızlar napıyorsunuz bakalım? Giz, Sidelya sizlerden naber?

İyiyim canım ne yapayım ya, ben de çalışıyorum, kafa dağıtmaya çalışıyorum, Oruç tutuyorum, kursa gidiyorum iş çıkışı gece 10 a kadar hep dışarıdayım, sen neler yapıyorsun?

İnşallah Yeterim, hamişimiz bizi mutlu etti, Allah da onu mutlu etsin yavrusuyla. Sen neler yapıyorsun?

canım ne kadar yoğunsun bende evdeyim bu aralar evi altını üstünü getirdim tatilde olduğum için mukabele yapma şansım oluyor ne kursuna gidiyorsun:KK54:

canım ne kadar yoğunsun bende evdeyim bu aralar evi altını üstünü getirdim tatilde olduğum için mukabele yapma şansım oluyor ne kursuna gidiyorsun:KK54:

İyi yapıyorsun Valla toz alıp süpürge yapmaktan başka bir şey yapamıyorum ev işi olarak o da gece ancak... Tıbbi sekreterlik, hastane bilgi işlem kursuna gidiyorum...

nasılsınız kızlar dileririm herkez iyidir.bana kalırsada ikiz gibi geliyor arkadaşımızın alırız cevabımızı yakın zamanda keseleri görünce...

günaydınlar kızlar beyaz bugün gidecek di herhal hayırlısı
valla yabanım iki saat bakıyorumda yoruluyorum yegene i,kiz zor ya ama olsun ben onun da üstesinden gelirim allah bir can verniş bana durma yok çalış kızm diye sanki maşallah deyimde

eli yüzü düzgün sağlıklı olsunda tek olsun yeterki sonu güzel olsun hep onun için dua ediyorum pazartesi gidecem doktora keseler varmı yokmu nasıl herşey belli olacak

KIZLAR MRHB BEN 2 GÜNLÜĞÜNE NİĞDEYE GİTMİŞDİMM bu gün geldimmm sizlerde ne var ne yok diye merak içindeydim en çokta beyazın sonucunu merak etmiştim güzel katlamış inşşş sorunsuz bir şekilde ilerler gebeliğin canımmm

KIZLAR MRHB BEN 2 GÜNLÜĞÜNE NİĞDEYE GİTMİŞDİMM bu gün geldimmm sizlerde ne var ne yok diye merak içindeydim en çokta beyazın sonucunu merak etmiştim güzel katlamış inşşş sorunsuz bir şekilde ilerler gebeliğin canımmm

hg canım ya seni gezmeci iyi gezdin vallahi ne demeli keşke bende işten fırsat bulsam da gitsem iki günlügüne

kızlarrr
slmmmm
eskilerdenn bilen bilirrrrr
elchınn diye biarkadaşımızz vardıııııı
o şuann hamileeeeeeee

ondan önce ben yazıyımm istedimmmmmmm:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

bu yazıyı okumak adımın yanında hamile kelimesini görmek rabbim sen ne büyüksün şükürler olsun allahımmm hayal bi,le edemezken şuan içimde bişeyin olduğunu bilmek :KK69::KK69:

en kısa en hayırlı zamanda rabbim tüm emek verenlere bu güzel duyguyu nasip etsin inşallahhh allahım kimsenin kucağını boş bırkamasın aminnnnnnnnnnnnn

zambakımm çok saol bitanem allahım senişnde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin meleğini inşallahh canımsın :KK70:

X