Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm Allah analı babalı büyütsün

gunaydin kizlarr..

yeeterim nasilsin tatlim umarim iyisindir..

gizcim senden nehaber tedavini durdurmussun her sabirda bir hayir vardir bak bende bekliyorum eylulu bakalim hayirlisi..yeterki rabbim emeyimizi bos etmesin kucaklarimizi doldursun..

yeetercim..gizcim neguzel annelerinizin yanindasinz ..canim anam aklima geldi ..nur icinde yat sen anacim..kizlar annelerinizin kiymetini bilin siki siki sarilin ..cunki birdefa kaybedince geri gelmiyolar..

selam arkadaşlar nasılsınız herkes iyidir inşallah nurcancım tebrik ederim bebişini almışsın kucağına darısı tüm diğer anne olmayı bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah rabbim tez zamanda onlarada nasip etsin anne olmayı

selam canım uzun zamandır görüşemiyoduk nasılsın iyimisin tüp bebeğe başlıycağını duydum hakkında hayırlısı oalsun canım inşallah rabbim yüzünü güldürür allah yardımcın olsun ben hiç dr hakkında bişey duymadım oyüzden yorum yapamıycam ama içine sinmediyse hemen başlama içine sinmesi çok öenmli doktoruna güvenmelisin bence

günaydın kızlar esnemeye devam ben uyumadım saat 2 de yattım

nurcanım o gaz mahvediyor çocugu kardeşim 2 aylık olana kadar çekti uykusuz bir şekilde hamak bunun ilacı valla çünkü çocuk kucakta kötü oluyor aklında olsun

meloşumuz da dogum yapmış maşallah diyelim kaç oldu kızlar bebiş sayısı

elfidayı merak ediyorum ne yaptı o

toana allah rahmet eylesin nur içinde yatsın annen ya annelik bambaşka birşey annemde görüyorum bunu ölürüm onun için herhalde o kadar fedakar ki nurcan diyor ya bebegi için anlatılmaz yaşanır diyor ya annemde aynen öyle bambaşka biri kıymetini bilmez olurmuyum

canım arkadaşım,iyiyim.sen de iyisin dimi?kızın da iyidir inşallah.çok özlüyoruz seni.yokluğun belli oluyor
inşallah canım benim de bu kez yüzüm güler buradki bütün arkadaşlarımın da .arasıra gel yine..

nurcancım hayırlı olsun.allah güle güle büyütmeyi nasip etsin meleğinizi.

son durumlar nedir canım hast. işleri devam herhalde kay. yani sen kendini sıkıntıya sokma bakalım neler olacak bende ovulasyon kidini kullandım tık yok bugünde birini kullanacagım bakalım bugün varmı

Valla ben de bunu alırsam ilk defa internetten bişey almış olacağım, bu aralar bunu bile alacak durumum yok ama bakalım... İnşallah senin hakkında da hayırlısı olur arkadaşım...

canım benim kapım sonuna kadar açık sizlere gel tabi...

gizim gazı fLan çok oluyo ama ablamlar yanımda kalıyolar çok yardımcılar sağolsunlar gidince bana kalcak baklım tek nasıl olcak...

Biliyorum Nurcanımmm... Benim de kapım sizlere açık, ama iş durumu işte artık çok zor gelmem... Ama bir gün fırsatım olursa galicem İnşallah...

MElonyyy, canım ya, ay ne güzel oldu topik bu doğum haberleriyle... İçimiz açıldı valla, ikinciye teyze olduk desenize...

Son düzenleme:
son durumlar nedir canım hast. işleri devam herhalde kay. yani sen kendini sıkıntıya sokma bakalım neler olacak bende ovulasyon kidini kullandım tık yok bugünde birini kullanacagım bakalım bugün varmı

nolsun tatlım yaa..aynen öyle devam iştee.bakalım hayırlısı artık.ağızdan beslenmeye başladı yavaş yavaş.biran önce çıkarırlar inşş hastaneden.
cnm valla ne yalan söyliyim,ben ovulasyon kitlerinden pek randıman aldığımı söyleyemem.yok tut çişini,yok biriktir,yok içine sok dene
fenalık gelmişti valla.sıkıntılı iş.ben akıntıdan daha kolay takip ediyorum.yinede sen bilin.

çok şükür canımcım bende iyiyim bildiğin gibi işe devam evde cimcimeyle uğraşıyorum işte herşey yolunda çok şükür sadece çok mızmız bi kızım var sağlığı iyi olsunda napalım büyüyene kadar çekicez böyle anne sen beni çok bekledin şimdide benm nazımı çekiceksin diyo resmen
Canım benim inşallah bu kez yüzün güler rabbim yardımcın olsun dualarım hep sizinle. Burası benim ilk göz ağrım bu topikte yıllarca üzüntülerimi, sevinçlerimi paylaştım sürekli geliyorum aslında ama okuyup çıkıyorum yeni arkadaşlar gelmiş genelde onlar muhabbette oluyo tanımadığımdan rahatsız etmiyim diye pek yazmıyorum

Selam kızlar nabersiniz?

Valla papatyam benim akıntıdan anlamama imkan yok çünkü her Allah'ın günü dere g,b, akıntım var, rahim ağzında büyük yara var, önümüzdeki ay onun için tedavi olacağım ve ondan sonra tedaviye başlayacağım belki...

kızlar yumurtlama zamanında ateş basması oluyor.sanki sırtında ateş çıkıp geçiyormuş gibi oluyor.ben öyle anlıyordum,hatta hamile olduğumu bilmiyordum hala devam ediyordu ateş,eşime sırtımdan ateş çıkıyor sanki hayırdır işallah demiştim:)hani menepoza giren kadınlar diyor ya ateş basıyor onun gibi işte

ohh aman aman ne güzell cnm.hiç bozulmasın inşallah mutluluğun,huzurun.
eee çok bekledin,çekiceksin artık cimcimenin nazını napalım :)
evet cnm eskilerden pek kimse yok artık burda.herkes kavuştu bebişine.bi yeterle ben kaldık galiba.ama bu sene o da ben de sağlık sorunlarından gözümüzü açamadık.öce sağlık tabii..
sen gel yinede canım benim.burdaki arkadaşlarda inan hepsi çok iyiler.hem sen tecrübelisin.belki söyleyeceklerin olur,dimi ama? :)

:))) ay canım o sıkıntı bede de var ama benimki küçük bir yaraymış.ondan dr bişey yaptırmaya izin vermiyor.büyük değilse,doğum yapmamış bayanlarda,hiç işlem yapılmaması daha iyiymiş.ama seninki büyük diyosun.ozaman mecbur yaptırcan.akıntının dışında başka bir sıkıntın varmı cnm?

slmmmmm fıstıklar biiyorsunuz hafta sonu annemlere gititk gitmişken kalalım bir kaç daha demiştik ama bu sabah eşimi akrep soktu ve köyden has oradanda eve geçtikkkk
şimdilik evdeyiz çok şükür bir sorun yokkk eeeeeeeeeeeeee sizler nasılsınız bakalımmmmmm

kızlar herkese slm nasılsınız ya bişe soracam yine benim yumurtalarım 12mmde dün gittim doktora menegon yarın bitiyor yanısıra cetrotideyide kullanıyorum.ani yarın bitiyor iğnelerim kaç mm olmalı yumurtalar moralim bozuludu yarın doktora gitcem tekrar

geçmiş olsun canım yaa.neyseki bir sorun yokmuş..
ayyy nerden de bulmuş akrep sizi taa oralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…