Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm Allah analı babalı büyütsün
aminnn canım allah razı olsun...
Hayırlısı olsun nurcan bebeğin.Bebeğinin nur yüzüne baktıkça bizler için de dualarını eksik etme arkadaşım..
ahh canım dualarım hep sizinle sizlere o kadar alıştım hala kopamıyorum hep aklımdasınız rabbim bu mutluluğu sizde yaşatsın inşallahh...

nurcancım hayırlı olsun.allah güle güle büyütmeyi nasip etsin meleğinizi.

günaydın fıstıklar ben yaz temizligine başladım dün ama dün sadece akşama kadar mutfak bugünde salondan başladım mişte eşimin yarım saatlik işi varmış mecbur iş yerine geldim evimiz çok yakın işyerine

ya bendeki şans işte jeli kullanayım dedim temizlik başladı yorgun oluyorum neyse anlatayım gülün
pazartesi akşamı jeli kullandım eşime 15 dakika içinde gel dedim allah adam yok kalktım bakayım dedim adam horu horul uyuyor o öyle gitti dünde yorgunum baktım eşim istekli iyi dedim adam bu sefer yine uyumuş kalktım ışıgı kapattım uyandı tabi arada 40 dakika geçti herhangi bir yararı olurmu bilmem eşime kızdım durdum bakalım dünden birşey çıkacakmı zannetmem

yeterim çok çok geçmiş olsun canım

yabanım bunu önce niye demedim ben 2 gün önce yandım terledim nasıl bunaldım çalışma olmadı sadece cumartesi ve salı oldu of ben bıraktım jel işini ya elimdekini zaten kuruluk var ona kullanacagım

sağol canım allah razı olsunnn

DD
ay eşlerimiz yorgun kızım yaa.napsın adamcağız?bizimkinin de çok vardır böyle uyumuşlukları :))
jelin kullanma klavuzunda 15.dk der ama sen oraya çok takılma cnm.bişey olmaz.ben hiç takılmadım yaniii.olacak olduktan sonra olur merak etme.
bu arada bende yumurtlama zamanı hiç olmaz terleme ,yanma falan.her insanda farklıdır yani cnmm.ona da takma kafanı.
hiçbişeye aldırma yanii.yoksa strese girersin,olacağı varsada olmaz.en önemlisi rahat olman lazım.

tüh bilseydim önceden söylerdim, ama siz bırakmayın çatlama vaktidir şimdi.

haklısın her insanda olacak diye bişey yok.ama ben tedavi gördüğüm zamanlarda yumurtalar büyüdüğü zaman hissediyordum.doktora gittiğimizde kontrol için doktor büyümüş yumurtalar diyordu.ama hissetmediğim zamanlar büyümüyordu ondan biliyorum ben.yumurtlama döneminde ateş ölçümüyle tesbit edebiliyorlar ya böyle bişey değilmi?

canım benim inşallah sende yeterde tez zamanda kavuşucaksınız bebişlerinize rabbim nasip etsin sizlerede gönülden diliyorum bunu biliyosun benimde hiç umudum yoktu olmıycak olmuyo deyip duruyodum ama zamanı varmış demekki rabbim zamanı geldiğinde nasip etti sizlerinde zamanı çok yakındır inşallah bitsin bu özleminiz tabi diğer arkadaşlarında. Herşeyden öncesi sağlık tabiki allahım sağlığınızdan etmesin gerisi er geç olucaktır. Sizleri seviyorum uğrarım arada iyi bakın kendinize. Sizlere yardımcı olabilirsem ne mutlu bana nacizane benimde tecrübelerim var paylaşabilirim herkesle sorusu olan varsa herzaman açığım

kıslar selam nasılsınınz ben yorgunum minik kız bizi baya bir yoruyor ama herşeye değiyor rabbim herkese nasip etsin

ben iyi sayılırım aslında doğumdan sonra lohusalık sendromuna girdim kötuydum iyileştimmi bilemiyorum cocuğa dalmaya calışıyorum eşimle aram açıldı biraz şimdi iyiyiz ama yine patlak verirmi bilmiyorum cok takıntılı olmuştum cocuğu unutup eşimi takibe aldım beni aldattığını düşündüm yok öle bişe ama elimde değil öle olduğunu düşünüyorum eşim yeminler ediyor yok öle bişe diye ama ben kafamda kendim seneryolar yazıyorum adamla ilgili ki adam evden işe işten eve ve surekli ağlıyodum sonunda doktora gitttim bu normalmişş lohusalık sendromuna girmişim beynimin oyunu imiş bana balık yağı verdi birde sakinleştırıcı verdi tabbii ben kullanmıyorum bebeğe zararı 6 saat sonra veririsem sütümü yokmuşş ama içim rahat etmedi kullanmadım şimdi daha iyiyim

hepinizi kocaman öpüyorum

canım bildiğim kadarıyla bir çok anne bunu sıkıntıları yaşıyorrrr
umarım bir an önce atlatırsınnnn

Merhaba kızlar..
Nasılsınız ? Valla ben sıcaklardan bunalıyorum artık.. Gecede uyuyamıyorum sıcaktan ..
Yaz gelsin dedik çok güzel geldi :)

Merhaba kızlar..
Nasılsınız ? Valla ben sıcaklardan bunalıyorum artık.. Gecede uyuyamıyorum sıcaktan ..
Yaz gelsin dedik çok güzel geldi :)

sizin oarasımı sıcakk
buyur seni buraya bekleriz bilgemmmmmmmmmm gör bakalım sıcak nasıl oluyormuşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…