Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kızlar nasılsınız? Ben iyi olmaya çalışıyorum. İş ssıkıcı ve ben geleceğim için burada kalıp çalışmalıyım . ama ben burada çok yalnızım, çoooook:84: oturmaktan heryanım ağrıyor. Kızlar beni burada oyalayacak çözüm önerilerinizi bekliyorum...

tamam canım teşekkür ederim

mona canım ankara üniv. telini buldum ara bakalım hemen 310.50.96

green canım valla tavsiyem gel okey oynayalım mynet

mona canım ankara üniv. telini buldum ara bakalım hemen 310.50.96

green canım valla tavsiyem gel okey oynayalım mynet

Valla bugün geçti artık gizcim, artık yarında burada olursan neden olmasın? ama mynette hep masadan kalkıyorlar ve oyun yarım kalıyor, faceden oynasak ya...

gizcim üzülme ertelendi diye.ztn seni rahatlamış gördüm.bunda da bir hayır vardır mutlaka.inşallah eylülde seni hamişşşşş görebileceğiz :)

kızlar biz dün eşimle bahçeciden halit fırat beye gittik.bu arada k.valide hala hastanede.yanında k.peder ve eşim kalıyor.bende 3-4 günde bir uğruyorum yanına.evde tembellik yapıyorum bol bol anlayacağınız.ben temmuzda tüp istiyordum,eşim annesinin durmu netleşmedi diye ağustos istedi.neyse ağustosa karar verdik.hatta çiderden ismimimzi yazdırıp,indirim aldım.neyse dün halit beye gittik.merkez bir kalabalık.ve büyük bir merkezmiş de.ben ilk kez gidiyorum.dr da 9 günlüğüne yurtdışına çıkcakmış.ondan bütün hastalarını bizim gittiğimiz gün toplamış.dr la görüşebilmek için tam 2 saat bekledik.eşim kudurdu tabii.dr dan önce yardımcısı aldı bizi.hikayeyi dinleyip not aldı.sonra dr un yanına geçtik.ama ne yalan söyliyim,bu ilk görüşme benim pek içime sinmedi.her giden anlata anlata bitiremiyor halit beyi,bana dün çok kalabalık denk geldide ondanmıdır bilmem,aceleye oldu bizim dr la görüşmemiz.hemen sonuçlara baktı.ben hikayemi ayrıca dr a anlatamadım bile.tamam matrak,pozitif,şakacı bir dr ama bilmiyorum yaa.offf bilseydim dün gitmezdim valla.dönünce gider,rahat rahat konuşurduk.tam o dr da karar vermiştim aslında.gitmeden önce tabii.
birde bende mthfr1298 homozigot olarak var.yani pıhtılaşma olayı var.gebelikte sulandırıcı iğne kullanmam lazım.bana sabah akşam clexane 0,4 kullanacaksın dedi.bu da fazla geldi gözüme.
off siz ne biliyorsunuz bu dr hakkında arkadaşlar?

halit bey tarsusludur mersine konferansa davet etmişti çider beni oarada tanıştık konferansdan sonra has ve has yakınlarıla sohbet ettiler ben dosyamla gitmiştim bir bakın dedimmm şöyle bir baktı göz ucuyla ve merkeze gel oarada konuşalım dedii bana ilgisiz geldi yani haklı olablirisin kalabalıktan böyle davranmış olablir ama merekz ve dr hakında bende çok iyi şeyler duydummm
canım kan pıhtılaşması bendede MTHFR 677 HETEROZİGOT ,MTHFR 1298 HETEROZİGOT var clxane 0,4 bende kulandım ama günde bir taneydi
TEKRAR KONUŞTUĞUNDA AKLINA TAKILANLARI SORARSIN DR

aa sende heterozigot diye biliyodum ben sadece.2 tane heterozigot varmış.böyle ikisi bir arada olunca homozigot oluyormuş direk.bunuda bir hematolog söylemiş.yani seninle ikimizinki aynı oluyor.bilmiyorumki cnm yaa.bisrürü şey okudum pıhtılaşmayla ilgili.dr lar kimisine bana göre az vermiş,kimisine göre çok.ama yine var doğuranlar.anlamadım gitti.
neyse hayırlısı bakalım.eşin nasıl olsu senincanım?

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
hayırlı cumalrrrrrrr rabbim tüm dualrımız kabul etsin inşşş

Son düzenleme:

canım benim biliidğin kadarıyla (dr bana söylediğine göre )bizde olan heterozigot %80 kadında bununana bir tür kan pıhtılaşması olup kolay çözülebilecek biz sorun digeri ise homozigot daha agır olup daha çok sıkıntı yaratan kan pıhtılaşmsı dedi hem kendi merkezeimde dr hemde memoriil bahçeci gibi merkezlerde görüştüğümün dr lar

sizede çok geçmiş olsun herşey üst üste gelince zor oluyor tabiki.bizde biyopsi sonucunu bekliyoruz pazartesi bakalım ne olcak.bu arada bugün ilk kontrolüm var doktora gidecen 1 gibi inşallah herşey yolundadır

:81::81::81::81::79::79::79::79: kızlar bugün benimö doğum günüm .tarihler öyle diyor iyki doğmuşum nice mutlu yıllar bana

günaydınlar kızlar

AŞK MELEGİM TOMBİŞ GÜZEL GÖZLÜ KARDEŞİM:80::80::80: İYİKİ DOGMUŞSUN İYİKİ EŞİNE EŞ BİZE ARKADAŞ OLMUŞSUN ALLAHIM MURADINI VERSİN İNŞ.......

papatyam canım eşin haklı iyiki sonraki aya bırakmış kafanız rahat olur benimde ertelenmesi çok iyi oldu inan ya kafam o kadar rahatki

birde pıhtılaşmayı sorun yapma bende de var ama özeldeki dr bana sadece transfer zamanı yani 12 günlük süreçte kullandırdı
sonraki 2 deneme için başka yere gittim oda şimdi günde bir 0.4 adet zamanı sabah akşam demişti dr ların görüşleri tatlım

için sinmediyse sakın başlama derim araştır sonra keşke deme

:81::81::81::81::79::79::79::79: kızlar bugün benimö doğum günüm .tarihler öyle diyor iyki doğmuşum nice mutlu yıllar bana

AŞKMELEĞİM kuzum nice senleree sağlık huzur içinde nice senlere diyorum kuzummm bu yaşında istediğin her şey seni bulsun inşş

cnm senin pıhtılaşma hangisi?ve dr hangi iğneyi verdi?hangi aralıklarla vurun dedi?hatırlayabiliyormusun?

aşkmeleği canım doğumgünü kutlu olsun.sevdiklerinde birlikte nice yıllara sağlık,mutluluk,huzurla..ve bi de bebişlerle tabii :)

doğum gunun kutlu olsun nice mutlu huzurlu saglıklı ömürler senin olsun insallah beesısınle esınle kutlarsın bır dahakı dogum gununu

aşk meleğim doğum günün kutlu olsun iyi kiiii varsın şeker.inş bu yaşın mutluluklarla dolu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…