Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar iyi dilekleriniz için çoookkkk teşekkür ederim.
sabahki mutluluğumun yerinin biras hüzün aldı sanki bakalım seneye yaş gönümde ne değişmiş olacak hayaıtmda rabbim hakkımızda hayırlısını versin

canım benim tekrardan nice nice sağlıklı yıllar işallah.facede yazdığımla üzmedim seni işallah,ben onu kalbimden geçerek yazdım.seneye bebişinle kutlarsın işallah,rabbim nasip etsin en kısa zamanda.

Kızlarrr, Nurcanım bebişiyle karşınızda... Face e bakın hepiniz, Allah analı babalı büyütsün İnşallah, Nurcanın profile bakınnn...

Merhaba kızlar..
Nurcan tebrik ederim seni, minişin doğmuş , Allah analı babalı ve sağlıcakla büyümesini nasip etsin ..
Aşk meleğim doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım ..

Selam kızlar, günaydın...

Bugün topiği ben açayım dedim, nasılsınız bakalım bugün moraller nasıl?

günaydın kızlar

maşallah green döndün artık aramıza iş kadını olunca böyle oluyor erkenden

kızlar yarın ben ovulasyona başlıyorum yani jele olmaz olmaz deneyim bakalım

günaydın kızlar

maşallah green döndün artık aramıza iş kadını olunca böyle oluyor erkenden

kızlar yarın ben ovulasyona başlıyorum yani jele olmaz olmaz deneyim bakalım

Döndüm valla gizim, keşke benim iş yerimde seninki gibi olsaydı eşim olsaydı yanımda, gelen giden olsaydı azcık süper olurdu, bir de bana bak, hep yalnızım hep yalnızım....

Bu jelleri çok kullanmanın bir yan etkisi var mı? Bir de ne işe yarıyormuş bu jeller?

canlarım benimmmmmm hepinize teşekkür ederim çok şükür kızımı aldım kucağıma rabbm hepinize yaşatsın bu duyguyu ben bile inanamıyorum hala mucizem eylül m sonunda kucağımda sizleri çok öpüyorum arada uğrarım....

green canım bu hamileligi kolaylaştırıyor tamam sorunun büyügü bende ama eşimdede hareket sorunu bu preseed kayganlaştırıcı spermlerin daha hızlı ilerlemesini saglıyor daha detaylı istersen bak prseed yaz

nurcanım hg canım bize anlat gelde şu cadıyı hayatında neler degişti bakalım

Hepsini anladım da gizcim kullanılışını tam anlamadım biz bunu ovulasyon günlerinde ilişki öncesinde mi kullanıcaz?

Hepsini anladım da gizcim kullanılışını tam anlamadım biz bunu ovulasyon günlerinde ilişki öncesinde mi kullanıcaz?

canım yumurtlama günlerinde kullanacaksın ilişki öncesi yazılan bu ilişkiden 15 dakika öncesinde bu jeli vajinaya sıkıyorsun ne kadar sıkılacagı belirtiliyor ve ilşki spermlere zarar vermiyor benim kasık agrım var gibi ben bugün akşam başlıyorum adetimin 9 günü

canımmm bu cadı anlatılmaz yaşanır çok çirkin bişey teyzeleriii...

Sağol gizcim benim de aklıma yattı ben de kullanayım bari, ama baya da pahalıymış, sen nereden alıyorsun bunu siteden mi?

Nurcanımmm, bizler de paylaşıyoruz mutluluğunu gönülden, teyzesi onu yer yer, cimcime, bir gün gerçekten ziyretine de gelmek isterim canım benim... Ama şu an için çalışıyorum, çalışmadığım bir zaman olursa neden olmasın...

nurcanım internete girdigine göre cadı akıllı demek gaz sıkıntısı neyi yok şükür maşallah

green tüp bebege verdigimiz paradan daha ucuz valla şaka bir yana bana dernek gönderdi ücretsiz bir defaya mahsus işte

gitti gidiyorda en ucuzu canım 60 liraydı herhalde içinde ovulasyon testi de var çok ucuz bence başka yerlerde 130 160 şlira bilgemde burdan alıyor dene bence tüp bebekde bile ilkinde tuıttu neden olmasın ben bugün başlıyorum kullanmaya bakalım ovulasyonada

canım benim kapım sonuna kadar açık sizlere gel tabi...

gizim gazı fLan çok oluyo ama ablamlar yanımda kalıyolar çok yardımcılar sağolsunlar gidince bana kalcak baklım tek nasıl olcak...

kızlar mrhb ben annelmerdeyim bu yüzden nette çok sık giremiyorum sizlere akim dedimmm keyifler nasılmış ve birde güzel habe rvereyim dedim
MELENOY doğumuşşşşşşşşşşşşşşşşş bebişi kucağında 26 gün olmuşşşş rabbim hepimize nasip etsin inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…