inşalllah hep beraber bu illetin üstesinden geliriz.böylee şişer göbişlerimiz
sizin oarasımı sıcakk
buyur seni buraya bekleriz bilgemmmmmmmmmm gör bakalım sıcak nasıl oluyormuşşş
sağol canımmmmmmmm bıdık nasıllllll
kıslar selam nasılsınınz ben yorgunum minik kız bizi baya bir yoruyor ama herşeye değiyor rabbim herkese nasip etsin
ben iyi sayılırım aslında doğumdan sonra lohusalık sendromuna girdim kötuydum iyileştimmi bilemiyorum cocuğa dalmaya calışıyorum eşimle aram açıldı biraz şimdi iyiyiz ama yine patlak verirmi bilmiyorum cok takıntılı olmuştum cocuğu unutup eşimi takibe aldım beni aldattığını düşündüm yok öle bişe ama elimde değil öle olduğunu düşünüyorum eşim yeminler ediyor yok öle bişe diye ama ben kafamda kendim seneryolar yazıyorum adamla ilgili ki adam evden işe işten eve ve surekli ağlıyodum sonunda doktora gitttim bu normalmişş lohusalık sendromuna girmişim beynimin oyunu imiş bana balık yağı verdi birde sakinleştırıcı verdi tabbii ben kullanmıyorum bebeğe zararı 6 saat sonra veririsem sütümü yokmuşş ama içim rahat etmedi kullanmadım şimdi daha iyiyim
hepinizi kocaman öpüyorum
günaydın kızlar...
en güzel günlerim burnumdan geliyo kaynanam sayesinde öldürmek geliyo içinden bu kadını evime gelen giden misafirlere surat yapıyo gelsinler istemiyo dün kavga ettik çocuğumu görmücekmiş sütüm azaldı sayesinde allahından bulsun
evet canım çok acı,daha bu başlangıç.seçime kadar niye yoktu, şimdi kudurdular niye böyle oldu düşünmek lazım.allah belalarını versin.kızlar haberleri gördünüzmü 13 asker şehir olmuş allahım annelerine babalarına sabırlar versinnn
günaydın kızlar...
en güzel günlerim burnumdan geliyo kaynanam sayesinde öldürmek geliyo içinden bu kadını evime gelen giden misafirlere surat yapıyo gelsinler istemiyo dün kavga ettik çocuğumu görmücekmiş sütüm azaldı sayesinde allahından bulsun
nurcanım üzülme diyeceğim üzlmeyecek bir durum değil ayrıca sen çok hasassın bu günlerde
ama bak her zaman olduğu gibi olan yine sana (gelinlere )oluyor sütün azalıyor stres oluyorsun allah yardımcın olsun ama takmamaya çalışşş
evet canım çok acı,daha bu başlangıç.seçime kadar niye yoktu, şimdi kudurdular niye böyle oldu düşünmek lazım.allah belalarını versin.
bu dönemde moral çok önemli.boşver görmesin çok lazımdı,sen sıkma canını takma.
takmamaya çalışıyodum sakin sakin konuştum neden böyle yapıosun diye evine gelmem dedi benim kapım her zaman açık dedim ama beni habire dürtüyo dün misafirlerimin çocukları bahçeye indi geri göndermiş burda oynamayın diye eltimin kızına demiş pis o çocuklar oynama onlarla koskoca kadın yaaa ne kadar yanlış tanımışım onu içi ne kadar kötüymüş çocukta diyoki yenge ben bişey demedim yine oynarım arkadaşım onlar benim çok üzüldüm valla herkese rezil etti bende eşimidegünaydın lar kızlar temizlik bitti şükür döndüm yoruldum ki nasıl sormayın tuzruhu yüzünden zehirlenecektim
yeterim saol mesaj atmışsın eşimdeydi tel hayatım
nurcan bu zamanda destek lazım bilmiyormu kay. üzüntüden sütün kesilir ya eşine söyle yaklaştırmasın meydan senin kuzum kapını bile açma öylesine kimsenin gelmesini istemiyormu yani bu ne demek yanlışmı anladım ne
bak kardeşim birgün üzülmesi sütüne zarar verdi hemen eşine benim eşime söyledim el üstünde tutun stres yaptırmayın dedim sütü geldi valla bugün bile önemsiyor eşim düşün ya kaynı (eniştesi) ne yiyeceksin diye sorar
boşver yabanımın dedigi gbi
günaydın lar kızlar temizlik bitti şükür döndüm yoruldum ki nasıl sormayın tuzruhu yüzünden zehirlenecektim
yeterim saol mesaj atmışsın eşimdeydi tel hayatım
nurcan bu zamanda destek lazım bilmiyormu kay. üzüntüden sütün kesilir ya eşine söyle yaklaştırmasın meydan senin kuzum kapını bile açma öylesine kimsenin gelmesini istemiyormu yani bu ne demek yanlışmı anladım ne
bak kardeşim birgün üzülmesi sütüne zarar verdi hemen eşine benim eşime söyledim el üstünde tutun stres yaptırmayın dedim sütü geldi valla bugün bile önemsiyor eşim düşün ya kaynı (eniştesi) ne yiyeceksin diye sorar
boşver yabanımın dedigi gbi
takmamaya çalışıyodum sakin sakin konuştum neden böyle yapıosun diye evine gelmem dedi benim kapım her zaman açık dedim ama beni habire dürtüyo dün misafirlerimin çocukları bahçeye indi geri göndermiş burda oynamayın diye eltimin kızına demiş pis o çocuklar oynama onlarla koskoca kadın yaaa ne kadar yanlış tanımışım onu içi ne kadar kötüymüş çocukta diyoki yenge ben bişey demedim yine oynarım arkadaşım onlar benim çok üzüldüm valla herkese rezil etti bende eşimide
HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN...
bu mübarek gecenin hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin...
Yüce Rabbim bütün herkesin kucağını evini hayırlı sağlıklı evlatlarla şenlendirsin tez vakitte.....AMİN...
nurcanım üzülme boş ver daha sonra hiç birşey olmamış gibi pişkin pişkin gelir sana yalakalık yapar hepsi aynı değilmi
su hg canım ya
yeterim geldim işte temizlik bitti şükür halılarda gelseydi
nurcan sen benim kardeşim yaşımdasın kurban olayım kendini üzme canım ya paralarım kadını valla böyle sorunlar olur boşver umursama gelir o eşin yanındamı gersi tırıs gelir valla bak bana eşim destek kayınvalide bir laf dedi agustosda 1 sene olacak yüzümüze hasret oglununda tabi
sen bebegini düşün ablaların var ne güzel onların eksikligini göstermesin boşver sen sıpada bahset bakalım nasıl uykusu gaz diyordun devammı hala