cnm senin pıhtılaşma hangisi?ve dr hangi iğneyi verdi?hangi aralıklarla vurun dedi?hatırlayabiliyormusun?
canım hangi faktör hatırtlamıyorumda evde var bakarım clexan 0.4 lük günde bir tane transfer başladıgında ilk gün kullandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm senin pıhtılaşma hangisi?ve dr hangi iğneyi verdi?hangi aralıklarla vurun dedi?hatırlayabiliyormusun?
kızlar iyi dilekleriniz için çoookkkk teşekkür ederim.
sabahki mutluluğumun yerinin biras hüzün aldı sanki bakalım seneye yaş gönümde ne değişmiş olacak hayaıtmda rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Kızlarrr, Nurcanım bebişiyle karşınızda... Face e bakın hepiniz, Allah analı babalı büyütsün İnşallah, Nurcanın profile bakınnn...
günaydın kızlar
maşallah green döndün artık aramıza iş kadını olunca böyle oluyor erkenden
kızlar yarın ben ovulasyona başlıyorum yani jele olmaz olmaz deneyim bakalım
green canım bu hamileligi kolaylaştırıyor tamam sorunun büyügü bende ama eşimdede hareket sorunu bu preseed kayganlaştırıcı spermlerin daha hızlı ilerlemesini saglıyor daha detaylı istersen bak prseed yaz
Hepsini anladım da gizcim kullanılışını tam anlamadım biz bunu ovulasyon günlerinde ilişki öncesinde mi kullanıcaz?
green canım bu hamileligi kolaylaştırıyor tamam sorunun büyügü bende ama eşimdede hareket sorunu bu preseed kayganlaştırıcı spermlerin daha hızlı ilerlemesini saglıyor daha detaylı istersen bak prseed yaz
nurcanım hg canım bize anlat gelde şu cadıyı hayatında neler degişti bakalım
ben hamile kaldığım ay o jelden kullanmıştım kızlar.hiçbir yan etkisi yok.rahat olun..
canım benim kapım sonuna kadar açık sizlere gel tabi...Sağol gizcim benim de aklıma yattı ben de kullanayım bari, ama baya da pahalıymış, sen nereden alıyorsun bunu siteden mi?
Nurcanımmm, bizler de paylaşıyoruz mutluluğunu gönülden, teyzesi onu yer yer, cimcime, bir gün gerçekten ziyretine de gelmek isterim canım benim... Ama şu an için çalışıyorum, çalışmadığım bir zaman olursa neden olmasın...
nurcanım internete girdigine göre cadı akıllı demek gaz sıkıntısı neyi yok şükür maşallah
green tüp bebege verdigimiz paradan daha ucuz valla şaka bir yana bana dernek gönderdi ücretsiz bir defaya mahsus işte
gitti gidiyorda en ucuzu canım 60 liraydı herhalde içinde ovulasyon testi de var çok ucuz bence başka yerlerde 130 160 şlira bilgemde burdan alıyor dene bence tüp bebekde bile ilkinde tuıttu neden olmasın ben bugün başlıyorum kullanmaya bakalım ovulasyonada