Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayşemin hikayesi buuuuuuuu
canım çok çabaladı çok uğraştı üzüldü ama bir anda bebişi süpriz yaptıııı

kızlar bu gün eşimin kontorlü vardı gittik geldik çok şükür kiste küçülme varmış
hormonlar pek iyi değil ama dr düzelteceğiz perşebe tekrar çağırdı ilaç düznleyecekler

Giz canım sakın üzülme.. Başarısız bir tüp bebek denemesi olacağına , sonra olsun , başarılı olsun daha iyi..
Bahsettiğin jel preseed mi ? Mutlaka kullan ..
Adet döngün nedir , eğer 28 günde 1 adet oluyorsan 10.gün testi yapmaya başla..
30 günse 12. gün .. Daha zuunsa yine 1-2 gün erteleyerek testleri yap..

giz hakkında hayırlısı olsun,vakti saati gelmeden olmuyor demek ki.zamanı geldiğinde de önüne kimse gecemiyor.nerede oalcak tedavin eylülde?

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
gizim arkadaşların söylediklerine katılıyorum hayılrısı olsun
sen bu arada doğal denemeye devam et belkide bebişi sana ceeeeeeeeee diyecekkkkk

nasılsınız dünden beri ..gizim herşeyde vardır bir hayır bende kızlara katılıyorum....yeterim canım sizde çok çabaladınız inş sizde güzel süprizler yaşarsınız.gizim yabanım monarosacım çakirim aşkmeleğim tülinim greenim bilgemim kızlar her zaman dualarımdasınız inş hepimizde en kısa zamanda kavuşuruz mucizelereimize

rabbim hepimizin çabasının karşığnı versin inşşşşşşş SENİNDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

kızlar müjde müjde nurcancım eylülünü kucağına almış.eylül hanım doğmuş.inşallah sağlıklıdır.herşey yolundadır.tekrar tebirkler nurcancım

kızlar günaydın saolun destekleriniz için valla çok rahatım iyiki ertelendi

şimdi bu jeli cumartesi başlıyacagımda kullanmaya ya kafam karıştı 9 gün cumartesi ogün ovulasyon testi yaptım negatif sonraki gün tekrarmı yoksa birer gün araylamı olacak

peki şöyle yapsam cumartesi günü itibaryle çalışmaya başlasam jelle birer gün arayla ovulasyonu hiç kullanmaqsam mı of ya

nurcanım dogum yapmış topigimizin bir kızı oldu

kızlar müjde müjde nurcancım eylülünü kucağına almış.eylül hanım doğmuş.inşallah sağlıklıdır.herşey yolundadır.tekrar tebirkler nurcancım

çok sevindim sağlıcakala büyütsün inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

melenoyda doğurmuştur değilmi kızlar uğramadı kaç zamandır :26::26::26::26::26::26::26:

hayırlısıolsun gizim
yaaa bu ovlosyon testinde bilgemmmm tecrübeli ona sor daha iyi yanıt alırsın

kızlar bu arada ben de mayada 4. denememi yaptım.bir önceki denememizi de orada yaptık.2 tane iyi kalite emriyo oluştu.15 yumurtada 2 embriyo oluştıu.aslında iyi bir sayı değil biliyorum.morfolojinin başımıza actıkları bunlar.embriyolarımız CGH için gönderildi.bir sonraki adetimde yani ağustosta transfer yapılacak.umarım sonuçlar iyi çıkar.
aranızda CGH deneyen var mı?10000 tl ye mal oldu ilaçlar dahil .umARIm emekelrimiz boş çıkmazz

Son düzenleme:

inşş aramıza hamiş dönnnnnnn

Selam kızlar nabersiniz?

Yeterim sen de hayırlı haberlerle gelmişsin, sevindim, İnşallah eşin de biran önce sağlığına kavuşur tamamen,

Nurcanım için o kadar sevindim ki kızlar anlatamam, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin İnşallah Nurcanıma...
Hoşgeldin Eylül bebek...

Gizcim senin de sevinçli haberlerini alıcaz İnşallah, dediğin gibi geçecek bugünler de çarçabuk İnşallah...

Sidoş, canım sen de bizlerin duasındasın...

sağol canım inşşşşşşşşşşşşşş

:

yeter canım valla senin gibi kadın kimin yanında olsa ayaga dikilir kız eşin çok şanslı valla

bu arada tabi eşinin iyiye gitmesi ayrı sevinç diyelim

yeterim bak sende okuyorsun diger topikten kızlarımızın maşallhı var bu hafta hep pozitif darısı bize valla

sağol canım allah razı olsun
evet ya maşallah allah nazardan korusun hepside kucaklar bebişlerini inşşşşş
ama biz kadınlar hep böyle değilmiyiz eşlerimiz için canımızı veririz her şeyi yaparız rabbim hapimize sağlık huzur versinnn

Son düzenleme:
mona rosa..meraba tatlim..canim 4. denemem diyorsun insallah bu defa olur canim nedeninin arastirdinizmi yasin kac buarada bir mahsuru yoksa..benimde 4. denemem oldu bundan iki ay once ama olmadi malesef rabbim bundan sonra yormasin bizi insallah bebislerimizi gondersin bize kucaklarimizi bos koymasin guzel allahimm..insallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…