slm kızlar nasılsınız gizim hayırlısı bu imiş kendini üzüme
sakın eylüle kaldı diye
şimdi olup olumsuz olacağına eylülde olup bebeişli olsun
kıslar başka bir topikten alıntıdır gizim senin için alıntıdır
Kopya çektim tembeliiim :)))
Size biraz uzun ve sıkıcı bir hikaye anlatayım ama sonu güzel..
Ben 31 yaşındayım 6 yıllık evliyim evliliğimin 3 veya 4. ayıydı sanırım hemen hamile kaldım ama çok kiloluydum 5. haftada tansiyonum 19-10 a çıktı 4-5 doktor gezdim, gebeliği böyle sürdüremeyeceğimi söylediler bebeğimi aldırdım((
Sonra zayıflayabilmek için ciddi ve tehlikeli bir ameliyat oldum epey kilo verdim tansiyon sorunum geçti.. Sonra da yeniden bebek sahibi olmaya karar verdik. Nasılsa gebe kalmıştım ve henüz 29 yaşındaydım ne sorun olabilirdi ki... Ama olmadı aylar ayları kovaladı.. Klomen yumurta takibi hep hayalkırıklığı.. Sonra şimdiki doktorumu buldum çok şükür.. Ama dünya başıma yıkıldı.. Yumurtalık rezervim azalmış amh değerim 0,12, sağ yumurtalığım çalışmıyor çünkü çikolata kistim varmış, yetmezmiş gibi eşimde hareketlilik %5 ve morfoloji sadece % 2ymiş(( Aradan geçen 5 yılda ne kadar da yaşlanmışız ya da o evliliğinin 3. ayı hamile kalan kadın ben değilmişim..
2010 Ekim ayında ilk tüp denememizi yaptık sonuş kocaaaa bir sıfır... Doktorum Ocakta yine deneriz dedi hevesle ocağı beklemeye başladım. Ocak geldi ama bende de bir myom oluştu ameliyat oldum, alındı. Şubatta deneyecektik myom ameliyatından sonra rahmimde yapışıklıklar oluştu, histereskopi ile düzeltildi. Mart geldi iğnelerime başladım daha iğnelerin 3. günü iki tane kocaman kistim oldu, tedavi iptal... nisan oldu yine başladık iğnelere 8 gün geçti tık yok milim büyümedi yumurtalarım, prtokol değiştirdik yine yok yine yok.. Azıcık hareketlendiler ama bırakalım artık çok zorladık dedi doktorum. Bıraktık başladık Mayısı beklemeye ayın 14ünde adet olacaktım 20si oldu yok..Bu arada eşim ameliyat oldu tayinim çıktı telaş telaş üstüne.. Doktorum gel bir bakalım söktürücü verelim de tedavine başlayalım dedi.. Ben de bu arada ufak ufak hevesleniyorum ya 3 gün arayla 2 idrar testi yaptım ama yoook..Salı günü muayeneye gittim görünürde bir aksilik yok hadi dedi doktorum 3-5 gün daha bekleyelim sonra söktürürüz ama tedbiren de bir kan testi yapalım dedi. iyi dedim hatta dalga geçtim olsa olsa bu menapozdur diye..
Sonra dün öğlen bir telefon geldi arayan doktorumdu. Ayşe hamilesin dedi değerin 300 küsür.. sonra çok şeyler söyledi ama ne dedi bilmiyorum.. Hala kendimde değilim hislerimin tarifi yok.. Bu bir mucize... Şimdi yarını bekliyorum değerim katlanacak mı diye..
Çok uzun yazdım kafanızı şişirdim özür dilerim ama sanırım ben de bu topikteyim SAT 17 nisan :)))
Evet bu yazıyı 26 Mayısta yazmışım şimdi 11. haftamın içindeyim şükür herşey yolunda önümüzdeki hafta yapılacak ikili tarama testimi bekliyorum.. Tabi tayin falan yalan oldu hayatım artık karnımdaki 2,5 cmlik kurtçuğun idaresinde :)))
günaydın kızlar dün akşama kadar hast. ama olmadı tedavim eylüle kaldı aslında agustosda başlardı ama orası o ay kapalı sıcaklardan dolayı
benim fsh yüksek ve birde ufak kist çıktı dr şimdi başlarız ama fsh kötü birde ufak kist var bu yumurtalarını baskılar kötü olur dedi
ne yapalım hayırlısı buymuş artık bu arada jeli deneyecegim olmaz olmaz bakalım bi degilmi yani
incir kürü devam bol yeşillik ve günde bir dilim ananas
vallahi hiç üzülmüyorum başta sıkıldı canım ama benim için daha iyi o günde gelir gün dedigin ne dirki güllerim
ben jeli deniyecegim bu ay bakalım umudum yok benim şimdi 5 günüm adetim cumartesi başlasam mı ovulasyon testine erkenmi acaba
internetten baktım hesaplattım ayın 10 ile 15 1 bende 9 ile 15 çalışma yapsam yada garantiye alsamda çarşambamı başlasam ya
kimi gün aşaırı kimi hergün diyor sperm uzun süre canlı durduguna göre 1 gün arayla olmazmı ki akıl verin ya
nasılsınız dünden beri ..gizim herşeyde vardır bir hayır bende kızlara katılıyorum....yeterim canım sizde çok çabaladınız inş sizde güzel süprizler yaşarsınız.gizim yabanım monarosacım çakirim aşkmeleğim tülinim greenim bilgemim kızlar her zaman dualarımdasınız inş hepimizde en kısa zamanda kavuşuruz mucizelereimize
kızlar müjde müjde nurcancım eylülünü kucağına almış.eylül hanım doğmuş.inşallah sağlıklıdır.herşey yolundadır.tekrar tebirkler nurcancım
kızlar günaydın saolun destekleriniz için valla çok rahatım iyiki ertelendi
şimdi bu jeli cumartesi başlıyacagımda kullanmaya ya kafam karıştı 9 gün cumartesi ogün ovulasyon testi yaptım negatif sonraki gün tekrarmı yoksa birer gün araylamı olacak
peki şöyle yapsam cumartesi günü itibaryle çalışmaya başlasam jelle birer gün arayla ovulasyonu hiç kullanmaqsam mı of ya
nurcanım dogum yapmış topigimizin bir kızı oldu
kızlar bu arada ben de mayada 4. denememi yaptım.bir önceki denememizi de orada yaptık.2 tane iyi kalite emriyo oluştu.15 yumurtada 2 embriyo oluştıu.aslında iyi bir sayı değil biliyorum.morfolojinin başımıza actıkları bunlar.embriyolarımız CGH için gönderildi.bir sonraki adetimde yani ağustosta transfer yapılacak.umarım sonuçlar iyi çıkar.
aranızda CGH deneyen var mı?10000 tl ye mal oldu ilaçlar dahil .umARIm emekelrimiz boş çıkmazz
Selam kızlar nabersiniz?
Yeterim sen de hayırlı haberlerle gelmişsin, sevindim, İnşallah eşin de biran önce sağlığına kavuşur tamamen,
Nurcanım için o kadar sevindim ki kızlar anlatamam, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin İnşallah Nurcanıma...
Hoşgeldin Eylül bebek...
Gizcim senin de sevinçli haberlerini alıcaz İnşallah, dediğin gibi geçecek bugünler de çarçabuk İnşallah...
Sidoş, canım sen de bizlerin duasındasın...
yeter canım valla senin gibi kadın kimin yanında olsa ayaga dikilir kız eşin çok şanslı valla
bu arada tabi eşinin iyiye gitmesi ayrı sevinç diyelim
yeterim bak sende okuyorsun diger topikten kızlarımızın maşallhı var bu hafta hep pozitif darısı bize valla
yeter geçmiş olsun.eşinin nesi vardı?umarım şifasını bulmuştur...