yeeterim.. gozun aydin tatlisim.. esin daha daha iyi olsun insallahh..rabbim eslerimizi basimizda eksik etmesin..amiinn..
mona rosa..meraba tatlim..canim 4. denemem diyorsun insallah bu defa olur canim nedeninin arastirdinizmi yasin kac buarada bir mahsuru yoksa..benimde 4. denemem oldu bundan iki ay once ama olmadi malesef rabbim bundan sonra yormasin bizi insallah bebislerimizi gondersin bize kucaklarimizi bos koymasin guzel allahimm..insallahh..
arkadaşlar herkekse slm ben bayadır giremedim babam rahatsız onla ilgileniyoruz.bu arada ben dün iğnelere başladım ve bugün 2.iğnemi vurdurdum oturamıyorum çok fazla acıyor ya menogon kullanıyorum.bişey sorcam bugün adet oldum normalmi edavideyken olunuyo dimi?
İyi geceler benım halımı en ıyı anlayan arkadaslarım. Görusmeyelı nasılsınız bakalım? Hemen kendımden bıraz bahsedeyım. eşimin yanına gemıye gıdebılmek ıcın 1 ayı geckın bır suredır ugrasıyorum. kursa gıttım ve sınavı gectım. sonunda lıman cuzdanımı, pasaportumu, saglık yoklama belgemı aldım. artık hazırım eşimin yanına gıtmeye. yorucu bır maratondu ama sonunda esımle olmak vardı ve rabbımın yardımıyla atlattım. Şımdı valız hazırlamaya basladım. Allah ızın verırse cumartesı sabah sefer baslıyor benım ıcın. 3 yıllık evlıyım ve dogru durust esımle vakıt gecıremedım. sukur kı bu yaz bırlıkteyız. sımdı yardımınıza ıhtıyacım var. Valıze neler koymalıyım. unuttuklarım olabılır. gercı ben yerlestırdım ama akıl akıldan ustundur unuttuklarım olabılır halıyle. Hepinizi cok sevıyorum. . Hasret zor gelmeye baslıyıor artık. Allaha emanet olun. Hakkınızı helal edın. ben daha gelmeye calısıcam buraya ama gelemezsem de sızlere mutlu guzel gunler dılıyorum. hepinizi kocaman opuyorummmmmmmm. Bana dualarınızı eksık etmeyın
menagon yumurta gelişrici bir iğne ve adetin 2veya 3. günü vurulmaya başlıyor.sen adetin gelmeden mi başladın.adetin 2. veya 3. günü alttan muayene yapılıp o gün başlanıyor normalde.senin merkezin neresi?
babana da geçmiş olsun .nesi var?
İyi geceler benım halımı en ıyı anlayan arkadaslarım. Görusmeyelı nasılsınız bakalım? Hemen kendımden bıraz bahsedeyım. eşimin yanına gemıye gıdebılmek ıcın 1 ayı geckın bır suredır ugrasıyorum. kursa gıttım ve sınavı gectım. sonunda lıman cuzdanımı, pasaportumu, saglık yoklama belgemı aldım. artık hazırım eşimin yanına gıtmeye. yorucu bır maratondu ama sonunda esımle olmak vardı ve rabbımın yardımıyla atlattım. Şımdı valız hazırlamaya basladım. Allah ızın verırse cumartesı sabah sefer baslıyor benım ıcın. 3 yıllık evlıyım ve dogru durust esımle vakıt gecıremedım. sukur kı bu yaz bırlıkteyız. sımdı yardımınıza ıhtıyacım var. Valıze neler koymalıyım. unuttuklarım olabılır. gercı ben yerlestırdım ama akıl akıldan ustundur unuttuklarım olabılır halıyle. Hepinizi cok sevıyorum. . Hasret zor gelmeye baslıyıor artık. Allaha emanet olun. Hakkınızı helal edın. ben daha gelmeye calısıcam buraya ama gelemezsem de sızlere mutlu guzel gunler dılıyorum. hepinizi kocaman opuyorummmmmmmm. Bana dualarınızı eksık etmeyın
monarosacım inş herşey güzel gelişir senin için .....nesrinsavaş canım rabbim yolunuzu bahtınızı açık etsin eşinle beraber inş...beyazpembe geçmiş olsun rabbim babanıza acil şifalar nasip etsin inş....iğneler hakkında fazla bilgim yok kusura bakma...gizim bilgemim belginim aşk meleğim tülinim yeterim nasılsınız canlar bu arada nurcan içinde mutlu bir dönüm noktası olmuş inş rabbim hepimize yaşatır o duyguları ....
arkadaşlar herkekse slm ben bayadır giremedim babam rahatsız onla ilgileniyoruz.bu arada ben dün iğnelere başladım ve bugün 2.iğnemi vurdurdum oturamıyorum çok fazla acıyor ya menogon kullanıyorum.bişey sorcam bugün adet oldum normalmi edavideyken olunuyo dimi?
1.iğnemi vuruldum ertesi gün hasta oldum ben antalyada tedavi görüyorum muayene yaptılar doğum kontrol hapım bitti muayene olup iğnelere başladık.babamında akcüğerinde 7 cm boyutunda bi kist çıktı şimdi biyopsiden sonuçları bekliyoruz çok üzücü bi dönem yaşıyorum
günaydın kızlar bugün daha iyiyim şükürler
mona canım histreskopi demişsin çok basit canım zekai tahirde yaptırabilirsin canım ben orda yaptırdım
gizim canımcığım adetin kaçıncı günü oluyor ve ne ödedin ?bir de ben histerokopi istiyorum mu deniyor sevkli mi gitmeliyim?
maya dışındaki görüştüğüm merkezler (3 merkez)bana hep "rahim üstünde çok az yapışıklık var,rske girmeyelim bu engel olabilir olmayabilir de " dediler.biz çok öenmsemedik asıl sorunumuz morfoloji diye pek yanaşmadık histeroskopiye.ama artık olacağım mayadaki doktorla konuşmadım bu konuyu.ama o yaptırma dese bile ben yaptırmak istiyorum.belki de tutunma sorunu budur.çünkü bize embriyo kaliteniz 1. kalite dendi.2. denememiz kimyasal gebelikti,diğerleri hiç tutmadı.
yani yaptırmazsam ve yine tutmazsa vicdanım çoook sızlar.4. denemem ve en azından görünen riskleri ortadan kaldırmalıyım diye düşünüyorum canımcım.
canım ssk yada bagkur yokmu herhangi bir ücret ödemiyorsun ben 8 gün gittim 6 7 8 gideb ilirsin sevklimi bilmiyorum ama istersen tüp bebek bölümünü ara sor internetten zekai tahir burak hastanesi tüp bebek bölümünü bul ara adetin kaçıncı günü senin yarın bede getiririm
var canım olmaz mı emekli sandığı var ben kendim çalışanım zaten.ayrıca ücret öedeniyor sandım da .ankara ünv.tüp bebek bölümünde yaptırmayı düşünüyorum.orayla ilgili fikrin nedir?