yaaaaaaaaa benimdeOooffffffff
Napcaz kızzzzzzzzzzzzz:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
senin neye sıkılıyor ya benim derdim çok ondan sana ne oldu bakem
tabiki yok hem inşş gerçek olcak
yalnızım kociş yok
Adet günüm geldi karnım ağrıyor
Hava çok soğuk:26::26::26::26::26:
Canımsın yaaaaaaaaaa
rabbim dert vermsin gerisi geçer inşş
İnşş Yeterim ....
Şu kısacık ömrümüzü bari keyifli ,mutlu, huzurlu geçirelim demi yani..
Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar ...
Yoruldum dinleneyim azıcık, haberler başlıyor biraazdan :)
Gündemi kaçırmayalım ...
Yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)
ben yalızlıgı çok seven insanım billmiyorum neden eşim eve gelince biraz oturup tv izliyoruz sonra keşke uyusada biraz otursam yalnız diyorum çok mu abes kaçıyor ne ama mutlaka eşim evde olacak yoksa külahları degişiriz seninkide sürekli dışarda ne iş yapıyordu pardon ama
[ı]inşş yeterim ....
şu kısacık ömrümüzü bari keyifli ,mutlu, huzurlu geçirelim demi yani..
Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar ...
Yoruldum dinleneyim azıcık, haberler başlıyor biraazdan :)
gündemi kaçırmayalım ...
Yarın görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :)[/ı]
bir şirkette nakliye işi canım yaaa
evet hep dışarda
canım yaaaaaşimdide istblda
of ne kadar zor ya ama ne yapsın canım evde alıştın o zaman yalnız kalmaya keşke sende çalışsan yarım gün işler var araştırsan ya yakınında akraban varmı peki yegen diyordun gerçi ama yanında degl herhelde sürekli valla zormuş işin
nasılsınız kızlarrrr ben cumadan beri hastanede yatıyodum cuma günü ani bi kanamayla gittik rahimde açılma olmuş ilaç tedavisi falan bugün tekrar ultrasona girdim çok şükür biraz kapanmış dikişe falan gerek yok şuanlık dedi dr m 10 gün hiç kalkmadan yatıcakmışım yaa bebeğime bişey olsaydıı rabbim korudu...
ben kaçar yeterim evde net olsa yalnız bırakmam ama evim ufak o yüzdeen bil.istemedim eşime kalsa aman
akşam bol bol kaynatın bakalım yarın burda görüşmek üzere a.e.o byyyyyyyy
geçmiş olsun nurcancım...
açılma kaç cm miş acaba...
canım aman dikkat et yat dinlen devamlı...
birde ben sana dikiş atırmanı tavsiye ederim...
genelde kaybı olmayana dikiş atmıyorlar ama 16 haftada açılma görüldüyse allah korusun bebek büyüdükçe ilerde yine açılma olabilir...
canım şu topikten birşeyler öğrenebilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/prema...etmezligi-yuzunden-erken-dogum-yapan-var.html
sağol fadikcim kanamam olduğu an gittiğimde inan hatırlamıyorum açılma kaç cm dediğini dr arayıp sorcam çok kötü durumdaydım sadece bebeğe odaklanmıştım bugün ölçtü kapanmış 4.3 dedi sanırsam 7 mm açıklık kalmıl şimdi nidilat diye kasılmayı önleyici ilaç kullanıyorum ama korktum ben yine ya ilerleyen haftalarda geri dönülmez açılma olursa napsam fadik insanın başına böyle şeyler ,lk geld,m, çok deneyimsiz oluyo bana akıl verin...
genelde kaybı olmayana dikiş atmıyorlar ama 16 haftada açılma görüldüyse allah korusun bebek büyüdükçe ilerde yine açılma olabilir...
http://www.kadinlarkulubu.com/prema...etmezligi-yuzunden-erken-dogum-yapan-var.html
Green , bende Ankara'yı çok seviyorum ama yinede deniz olan bir şehirde yaşamak isterdim ..
İzmir, Antalya,Mersin gibi..
Müstakil bahçeli bir ev.. :))
Kocam , çocuklarım ve ben ..
Bundan öte mutluluk var mı ya:)))
Hayali bile güzel !
green seni atlamışım kusura bakma güzelim ya
bilgem pasaklı saat kaçta başladın temizlige bakalım birgün kontrole gelirim çatkapı evi biiyorum nasıl olsa kapının önünden o kadar çok geçtimki hele yaz gelsin haftada 3 gün ordayım
kızlarya canım sıkılıyor benim ya of
geçmiş olsun canım allah şifa versin babana..Kızlar sabah kakltım yığınla kar gördüm şok oldum , şimdi camdan baktım o yığın erimiş yine şok oldum ..
Artık kar topu oynamak hayal..
Erzurum kış olimpiyatlarındaki alan bile suni kar düşünün :))Küresel ısınma dünyanın düzenini bozdu , bu bizlerin yani insanoğlunun eseri malesef((
Kızlar 2 aydır hastaneye gitmek dışında hep evde olan ben bu akşam annemlere gideceğim eşimle..
Babamı 2 ayda 1 kere oda 10 dk gördüm , babam kanser hastası olduğu için gelemiyor bana çünkü evimiz 6. katta ve mesafe 2 vesait ..
Eşim yarında dışarı çıkaracak beni, moral olacak yani, baş başa gezeceğiz..
Dört duvar arasında olmak çok zor ..
İnsan gezmeyide özlüyor..
başın sağolsun canım evet doğumda ölümde hayatın gerçeğiSelam kızlar, yetercim nasılsın?
Bilgecim babana da geçmiş olsun canım, babam da ağır kanser akasını 2 sene sonra atlattı üzerine 18 sene yaşadı, geçen sene bambaşka bir sebepten kaybettim onuAma yapılacak bir şey yok... Doğumu da veren Allah, ölümü de veren Allah...
ewet canım neden düşünmeyim ki geçen net bozuldu konuşmamız yarım kalmıştıııhayırlı haftalar diliyorum herkeze belginim beni düşündüğün için tşk canım evet ben çok alışkın değilim kara dikkat etmek lazım,yeterim keşke bende olsaydım seninle ben çok severim çeyiz işlerini...inş bu hafta güzel bir haber alırız topiğimizden
sanada canımmmmgünaydın güzel topiğim
güzel arkadşlarımmmmmmmmmm
sağol canımmm aminherkese günaydın iyi haftalar kızlar. inşallah güzel haberlerle dopdolu bir hafta olur.
geçmişe bakamıyorum ne var ne yok bilmiyorumda umarım herkes iyidir bir yaramazlık yoktur. cadı kızımdan fırsat bulamıyorum geleyimde okuyayım bir. iyiyiz çok şükür ama dişlerle uğraşıyoruz mahfetti dişler bizi. fırsat buldukça gelmeye çalışıcam.
tedavide olan arkadaşlarımız varsa allah yardımcıları olsun ve emeklerini boşa çıkarmasın rabbim kendinize dikkat edin kızlar
bennnnnnnnnnnnnnYeterimmmmm sen benim burda ablamsın biliyorsun ..
En kıymetlilerimdensin..
geçmiş olsun canımnasılsınız kızlarrrr ben cumadan beri hastanede yatıyodum cuma günü ani bi kanamayla gittik rahimde açılma olmuş ilaç tedavisi falan bugün tekrar ultrasona girdim çok şükür biraz kapanmış dikişe falan gerek yok şuanlık dedi dr m 10 gün hiç kalkmadan yatıcakmışım yaa bebeğime bişey olsaydıı rabbim korudu...
inşallah canım allahım gönlünün muradını versinnnGreen , bende Ankara'yı çok seviyorum ama yinede deniz olan bir şehirde yaşamak isterdim ..
İzmir, Antalya,Mersin gibi..
Müstakil bahçeli bir ev.. :))
Kocam , çocuklarım ve ben ..
Bundan öte mutluluk var mı ya:)))
Hayali bile güzel !
neden sıkılıyosun canımmmmmmmmgreen seni atlamışım kusura bakma güzelim ya
bilgem pasaklı saat kaçta başladın temizlige bakalım birgün kontrole gelirim çatkapı evi biiyorum nasıl olsa kapının önünden o kadar çok geçtimki hele yaz gelsin haftada 3 gün ordayım
kızlarya canım sıkılıyor benim ya of
geçmiş olsun canım allah şifa versin babana..
başın sağolsun canım evet doğumda ölümde hayatın gerçeği
[greendreams BELGİN NASILSINIZ /COLOR]
sağol bacımm iyiyim sen nasılsın ne var ne yokkkk bende sıkıldım bi bakıyımmm dedim bugün karnım belim ağrıyoo adet oldumm hasta gibiyimm yarına bişeyim kalmaz ilk gün ya yıpratıcı oluyo biraz sen nasılsın