Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyim.aynı tas aynı hamam.evet eskidik burada değil mi?sende var mı tedavi durumları?

ehhhhhhh biraz öyle olduk sanırım elimizde bastonlarla yine buraya geleceğiz:KK1::KK1::KK1:
Canım yok şimdilik tedavifalan ara verdik biraz:26:
Sen nerelerdesin neden gelmiyorsun topiğe:KK30:
Tedavi falan varmı:KK53:

düşükten sonra bebeğimi hatırlatan her şeyden uzak kalmaya karar verdim.kendimi işe verdim,eskiye göre daha iyiyim.kk ya ve bebekle ilgili hiç bir konuya girmedim aylarca.yeni yeni başladım bu aralarda.kendimi toparlıyorum anlayacağın...

düşükten sonra bebeğimi hatırlatan her şeyden uzak kalmaya karar verdim.kendimi işe verdim,eskiye göre daha iyiyim.kk ya ve bebekle ilgili hiç bir konuya girmedim aylarca.yeni yeni başladım bu aralarda.kendimi toparlıyorum anlayacağın...

canım yaa zor dönmler tabiki allah yardımcınız olsun
ben hep söylüyorum bebğini kaybedenlerinin durumu bizden daha zor diye
toparlandıysan artık gelirsin ama

bu arada mrak ettim.nevrosky nerelerde?bir şey mi oldu ona ki?1 yıla yaklaşmış nete girmeyeli...

canım bilmiyorum erkekinfertilitesi anneleri topiği var oradaki kızlarada sordum hatta kim hatırlamıyorum ama telefon ettim ama açmadı demişti birde ada ege vardı ben onunla telde görüşüyorum onada sordum oda aradım ama açmadı dedi
yani kimse bimiyor ama çok uzun süredir gelmiyor

geçmiş olsun nurcancım...
açılma kaç cm miş acaba...
canım aman dikkat et yat dinlen devamlı...
birde ben sana dikiş atırmanı tavsiye ederim...
genelde kaybı olmayana dikiş atmıyorlar ama 16 haftada açılma görüldüyse allah korusun bebek büyüdükçe ilerde yine açılma olabilir...
canım şu topikten birşeyler öğrenebilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/prema...etmezligi-yuzunden-erken-dogum-yapan-var.html

sağol fadikcim kanamam olduğu an gittiğimde inan hatırlamıyorum açılma kaç cm dediğini dr arayıp sorcam çok kötü durumdaydım sadece bebeğe odaklanmıştım bugün ölçtü kapanmış 4.3 dedi sanırsam 7 mm açıklık kalmıl şimdi nidilat diye kasılmayı önleyici ilaç kullanıyorum ama korktum ben yine ya ilerleyen haftalarda geri dönülmez açılma olursa napsam fadik insanın başına böyle şeyler ,lk geld,m, çok deneyimsiz oluyo bana akıl verin...
Nurcan bencede ihmal etme .. Mutlaka dr'una serklaj gerekiyor mu diye sor ikide bir..
Allah korusun sen önlemini al, yine bebeğin seninle olsun ..
İnşşş hayırlısı ile sağlıcakla doğar yavruşun :)
geçmiş olsun canım allah şifa versin babana..

başın sağolsun canım evet doğumda ölümde hayatın gerçeği

ewet canım neden düşünmeyim ki geçen net bozuldu konuşmamız yarım kalmıştııı

sanada canımmmm

sağol canımmm amin

bennnnnnnnnnnnnn:KK43:

geçmiş olsun canım

inşallah canım allahım gönlünün muradını versinnn

neden sıkılıyosun canımmmmmmmm

nasılsın fadikciğim iyimisin

Sende benim gıymatlımsın Belginimmmmm...
:))

kızlar selam hepiniz iyisinizdir umarım..
ben 1 haftadır grip ve mantarla uğraşıyorum..
bu işyeri mahvetti beni.. tuvalet pek hijyen değil.. kapmışım enfeksiyonu..
dışarda pek kullanmam zaten kullanınca da kesinlikle oturmam.. önce sifonu çekerim falan ama fayda etmedi..
arada gelip okuyorum pek yazamasamda takipteyim..

elfida hamile kalmış galiba..
çok tebrik ederim..
Allah sağ salim tamamına erdirsin inş..
umarım yanlış hatırlamıyorumdur..
hepinizi çok öptüm..
Allah hepinizin kalbine göre versin..

güzeller nasılsınız dün pek giremedim topiğimizi işlerden dolayı akşamda yorgun oluyor insan.giz1978 canım protokol yoluna yakınım daha buraları tam bilmesemde.eeee kızlar herkez yatıyormu kalkın haydinnnnn
tülinim geçmiş olsun şeker sanada

Son düzenleme:
güzeller nasılsınız dün pek giremedim topiğimizi işlerden dolayı akşamda yorgun oluyor insan.giz1978 canım protokol yoluna yakınım daha buraları tam bilmesemde.eeee kızlar herkez yatıyormu kalkın haydinnnnn
sidoş canım kolay gelsin bitanem
canım bu gece seni gördüm iş yerine gelmiştim senive eşini gördüm sen kilo vermiştin ve tedaviye başlamıştın çok tatlıydın

[ı]kızlar selam hepiniz iyisinizdir umarım..[/ı]
[ı]ben 1 haftadır grip ve mantarla uğraşıyorum..[/ı]
[ı]bu işyeri mahvetti beni.. Tuvalet pek hijyen değil.. Kapmışım enfeksiyonu..[/ı]
[ı]dışarda pek kullanmam zaten kullanınca da kesinlikle oturmam.. önce sifonu çekerim falan ama fayda etmedi..[/ı]
[ı]arada gelip okuyorum pek yazamasamda takipteyim..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]elfida hamile kalmış galiba..[/ı]
[ı]çok tebrik ederim..[/ı]
[ı]allah sağ salim tamamına erdirsin inş..[/ı]
[ı]umarım yanlış hatırlamıyorumdur..[/ı]
[ı]hepinizi çok öptüm..[/ı]
[ı]allah hepinizin kalbine göre versin..[/ı]

canım geçmiş olsun:KK70::KK70::KK70:

günaydınlar efendim geldik işte yine güzel birgün bol sohbet dilerim

tülin hg din canım ara sıra ugra bak böye
mora yı hatırlamadım ben yeter ya ama bu zor dönemden çıktıgına sevndim
begin işlere fazla kaptırma nereye kadar iş amann nnn

tülin bende mantar olmuştum zor kurtultum halada kaşıntı oluyor ölüyorum valla

X