Günaydın yeterim nasılsın?
iyim bebiş hava çok soğuk kalkamadım yataktan zar zor uyandım kahvaltı hazladım kandime
birazdanda bir arkadaşın düğünü var onun çeyizini sermeye gideceğiz (bizim burada adettir düğünden 1 hafta önce çeyiz sererler )yardıma çağırdı
gitmek gerekit şimdi
hayırlı pazarlar canlar
kolay gelsin canım zordur bilirim ben evlenirken de oldu çeyiz serme... Ne güzel günlermiş...
hayırlı haftalar diliyorum herkeze belginim beni düşündüğün için tşk canım evet ben çok alışkın değilim kara dikkat etmek lazım,yeterim keşke bende olsaydım seninle ben çok severim çeyiz işlerini...inş bu hafta güzel bir haber alırız topiğimizden
günaydın güzel topiğim
güzel arkadşlarımmmmmmmmmm
Günaydın arkadaşım, demek sen de Adana'da oturyorsun. Orada havalar nasıl? Çeyiz işleri de bitmiş çok şükür, ama güzel şeyler bunlar bana göre...
Sidelyacım sen nereye taşındın şimdi?
kız keşke sende olsaydın
seni çokkkkkkkk özledim adanadayken her gün görüşmüyorduk ama yakınımda olman iyi geliyormuş
senin ankrada olduğunu bilince özlemim artıyor valla
günaydın kızlar bende soğuk başladım güne valla kar yok ama istanbulda hava buz gibi kar yağsa daha iyi olacak.
buarada dün eşimi evde yanlız bırakıp bi yakınımın bebeğinin diş buğdayına gittim çok güzeldi kızlar bebişini giydirmiş gelin gibi elbiseyle kuranını okuttu buğdayını dağıttı çok hoşdu yani ben ordaykende eşime evde bunalıma girmiş heralde ki ben eve gelince ben dr.a gitmeye karar verdim dedi çok şaşırdım ama sevinmedim değil.
bugünde dr.dan randevu aldık gidicek eşim şimdide dr.un numarasını aldı benden ben b, görüşeyim dedim çok şaşkınım yaa ama çok mutluyum kızllarrr eşimin iş konusunda izin konusunda sıkıntısı var inşallah alabilir ayrıca bu işyeridekilerde nekdar çok şey biliyorlar boyna eşime kafana taktığin için olmuyor çok takıyorsun gibi bahaneler söylüyorlar bu beni daha çok sinir ediyor rabbim yardımcımız olsun inşallah
evet canım bitti dün yerleştirdikGünaydın arkadaşım, demek sen de Adana'da oturyorsun. Orada havalar nasıl? Çeyiz işleri de bitmiş çok şükür, ama güzel şeyler bunlar bana göre...
evin tadını çakar canımgünaydın kızlr kocaman öpüyorum sizleri
iki gündür yoktum birgün ev temizligi diger günde eşim soguk diye işe göndermedi izin kullandım
ev güzelmiş valla 12 ye kadar yatakta oyalandım kakltım kahvaltı ve tv iyi dinlendim
kızlar burası çok soguk resmen donuyoruz evde insan farketmiyır ama çıkınca eyvah
kız bilgemmmmmmmmmm burnuma intikam kokusu geldi kızGünaydın kızlar...
Nasılınız?
Valla ben haftaya çokkkk enerji ile başladım ..
Dün eşimle kar yağdı ama gezdik tozduk..
Alışveriş yaptık sonra annemlere geçtik..
Akşamda dinlendik bol bol tv'nin karşısında ...
Kızlar bende yarın kürtaj için kontrolüm var oraya gideceğim..
İnşşşşşşş bir sorun yoktur..
Kocacığımında keçi boynuzu ile arı sütü bal poleni azaldı onları alacağım aktara gidebilirsem..
Endol ve trental ile proxeed kullanıyoruz çok şükür..
Ya arkadaşlar o kadar şey veriyorum eşime , inşşş işe yarar ...
Ben doğal yollardan olacağına inanmaya başladım ..
İnşşş nasip eder rabbim hepimize..
bebiş çok güzel yapmışsın
ohhhhhhhhhh stres falan kalmamıştır
inşşş eşinde şifa olsun kulandığı her şey
bebişin yolunu açsın
inşşşşşşşşş
Sidelya'nın Ankara'da olduğunu bilmek çoooooooooook güzel :)
Senin bir zamanlar hisettiğini şimdi biz hissediyoruz Yeterim ..
Azıcıkta burda dursun :))
hayattaki en zor şey annelik rabbim kolaylık ve sabır versinherkese günaydın iyi haftalar kızlar. inşallah güzel haberlerle dopdolu bir hafta olur.
geçmişe bakamıyorum ne var ne yok bilmiyorumda umarım herkes iyidir bir yaramazlık yoktur. cadı kızımdan fırsat bulamıyorum geleyimde okuyayım bir. iyiyiz çok şükür ama dişlerle uğraşıyoruz mahfetti dişler bizi. fırsat buldukça gelmeye çalışıcam.
tedavide olan arkadaşlarımız varsa allah yardımcıları olsun ve emeklerini boşa çıkarmasın rabbim kendinize dikkat edin kızlar
günaydın kızlar bende soğuk başladım güne valla kar yok ama istanbulda hava buz gibi kar yağsa daha iyi olacak.
buarada dün eşimi evde yanlız bırakıp bi yakınımın bebeğinin diş buğdayına gittim çok güzeldi kızlar bebişini giydirmiş gelin gibi elbiseyle kuranını okuttu buğdayını dağıttı çok hoşdu yani ben ordaykende eşime evde bunalıma girmiş heralde ki ben eve gelince ben dr.a gitmeye karar verdim dedi çok şaşırdım ama sevinmedim değil.
bugünde dr.dan randevu aldık gidicek eşim şimdide dr.un numarasını aldı benden ben b, görüşeyim dedim çok şaşkınım yaa ama çok mutluyum kızllarrr eşimin iş konusunda izin konusunda sıkıntısı var inşallah alabilir ayrıca bu işyeridekilerde nekdar çok şey biliyorlar boyna eşime kafana taktığin için olmuyor çok takıyorsun gibi bahaneler söylüyorlar bu beni daha çok sinir ediyor rabbim yardımcımız olsun inşallah
Günaydın arkadaşım, demek sen de Adana'da oturyorsun. Orada havalar nasıl? Çeyiz işleri de bitmiş çok şükür, ama güzel şeyler bunlar bana göre...
yeterim bende seni çok özledim ne kadar da haklısın yanı başımızda olmasakta yakınlık mesafesi de yetermiş.
bilgem canım sağol
ankaradayım canım hasköyde
Casper güzel duaların için sağol arkadaşım ..herkese günaydın iyi haftalar kızlar. inşallah güzel haberlerle dopdolu bir hafta olur.
geçmişe bakamıyorum ne var ne yok bilmiyorumda umarım herkes iyidir bir yaramazlık yoktur. cadı kızımdan fırsat bulamıyorum geleyimde okuyayım bir. iyiyiz çok şükür ama dişlerle uğraşıyoruz mahfetti dişler bizi. fırsat buldukça gelmeye çalışıcam.
tedavide olan arkadaşlarımız varsa allah yardımcıları olsun ve emeklerini boşa çıkarmasın rabbim kendinize dikkat edin kızlar
canım çok sevindim valla bak gördünmü üstüne gitmeyincedaha güzel kararlar alıyor eşin hadi inşlalalh ya bizi haberdar et ne dedi dr meraklandım valla
bilgem oh valla ne deyim senin adına sevindim gezmişsin tozmuşsun birde bebek olsa tam şirinler olacaksınız valla hadi bakalım inşallah eşini tanmıyorum ama bana çok ılımlı bir insan gibi geldi birde sen evde daha hükümdarsın herhalde valla ben öyle degilim ya