Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın yeterim nasılsın?

iyim bebiş hava çok soğuk kalkamadım yataktan zar zor uyandım kahvaltı hazladım kandime
birazdanda bir arkadaşın düğünü var onun çeyizini sermeye gideceğiz (bizim burada adettir düğünden 1 hafta önce çeyiz sererler )yardıma çağırdı
gitmek gerekit şimdi

Kolay gelsin canım zordur bilirim ben evlenirken de oldu çeyiz serme... ne güzel günlermiş...

[/COLEfendimiz Aleyhisselam buyurdu:

- Bana en yakın olanlar, üzerime en çok salavat getirenler olacaktir.

- Üzerime salavat getirirseniz Allah da (c.c) sizin üzerinize salavat getirir.
...
- Bana salavat getirin. Nerede olursanız olun salavatınız bana ulaşır.

- Allah Teala (C.C) buyurdu: "Bir defa salavat getirene Ben ve meleklerim on defa salavat getiririz."

- Cuma günü ve geceleri üzerime (100) defa salavat getirenin Allah Teala (c.c) otuzu dünyaya, yetmişi ahirete ait olmak üzere yüz hacetini kabul eder.

- Dua ile sema arasında bir engel vardır. Üzerime salavat getirilince engel açılır, dua yerine ulaşır.

- Sünnetimi ihya eden, üzerime salavat getiren, darda kalanlara yardımda bulunanlar kıyamet gününde arşın gölgesinde olacaklardir.

- Sırat üzerinde kalmış, hurma yaprağı gibi tirtir titreyen bir adam gördüm .O anda üzerime getirdigi salavat-i şerife gelip o durumdan onu kurtardı.

- Dün gece acayip bir şey gördüm. Adamın biri Sırat üzerinde düşüp kalkıyordu. O anda üzerime getirdiği salavat geldi. Elinden tuttuğu gibi Sırat'tan geçirdi.

- Meclislerinizi salavat ile süsleyiniz.,

- Kiyamet günü büyük ecir almak isteyen, üzerime salavat getirsin.

- Cuma günü üzerime (80) kere salavat getirenin seksen senelik günahi affolunur.

- Üzerime salavat getirilmeden yapilan hiçbir dua kabul olunmaz.

- Karsilaşan iki mü 'min salavat getirerek musafaha ederlerse, geçmiş ve gelecek günahlari bagışlanir. - Üzerime (100) defa salavat getirene, Allâh (c.c.) bin defa rahmet nazarı ile bakar. Iştiyakla daha fazla getiren için kiyamet gününde şefaat ve şahitlik ederim.

- Üzerime bir günde (1000) defa salavat getiren kimseye cennetteki makamı gösterilmedikçe ölmez.

- Cuma günü üzerime (100) defa salavat-i serife getiren kimse kıyamette öyle bir nur ile gelecek ki, eğer o nur bütün mahşer ehline taksim edilse hepsine yeterdi.

- Ömrünü boş yere heba eden kisinin kaybettigi zamani telafi etmesi için salavat-i şerife ile meşgul olmalidir. Eger bütün Ömrünü ibadetle geçirmiş olsan sonra bir defa salavat-i serife getirsen, getirdigin salavat bütün ibadetlerinden daha ağır gelirdi. Çünkü sen kendi gücün nispetinde salavat getirmektesin.

Allah Teala da (C.C) Rububiyyeti hesabıyla senin bir salavatına karşılık sana on salavat getirmektedir.Yani Allah Teala(C.C) sana on defa rahmet nazariyla bakmaktadir.

Allah Teala'nin (C.C) kuluna nazar-i rahmeti; insin, cinnin ibadetinden daha hayirlidir. Çünkü Allah(C.C) bir kuluna rahmeti ile nazar edince o kul azaba dûçar olmaz.

- Allah Teala(C.C), perşembe günü ikindi vakti, melekleri salavat-i şerife getirenlerin ismini yazmak için yeryüzüne gönderir. Cuma günü ve gecesi salavat getirmeyi ihmal etmemelidir.

* Salavat-i Şerife dünya ve ahirette insanin derecesini yüceltir. Onu büyük bir nur sahibi kilar. Kazanci en bol bir ticaret kaynağıdır.OR]

kolay gelsin canım zordur bilirim ben evlenirken de oldu çeyiz serme... Ne güzel günlermiş...

serdik çeyizi geldim
canım eskiden (biz evlenirkenn)her şeyimiz birlikte giderdi
şimdi değişti önceden her şeyi yerleştiyorlar
bu günde öyle olmuş sadece yataklar gelmemişti onlarıda getirdiler yerleştirdik birde temizlik yapıp halıları serdik
güzel oldu

Son düzenleme:
Kırgınım yorgunum hasretim sana gel
Dargınım küskünüm ah bu hasret yeter
Yaljnızım beklereim asırlar geçsede
Yılmadan usanmadavn seni ararım
Ölüm sen yada hiç gülüm sen yada hiç
Ah ya gel yada git ya sev yada sil bu özlem yeter

Kırgınım yorgunum hasretim sana gel
Dargınım küskünüm ah bu hasret yeter
Yalnızım beklereim asırlar geçsede
Yılmadan usanmadavn seni ararım
Ölüm sen yada hiç gülüm sen yada hiç
Ah ya gel yada git ya sev yada sil bu özlem yeter

Son düzenleme:
hayırlı haftalar diliyorum herkeze belginim beni düşündüğün için tşk canım evet ben çok alışkın değilim kara dikkat etmek lazım,yeterim keşke bende olsaydım seninle ben çok severim çeyiz işlerini...inş bu hafta güzel bir haber alırız topiğimizden

günaydın güzel topiğim
güzel arkadşlarımmmmmmmmmm

kız keşke sende olsaydın
seni çokkkkkkkk özledim adanadayken her gün görüşmüyorduk ama yakınımda olman iyi geliyormuş
senin ankrada olduğunu bilince özlemim artıyor valla

günaydın güzel topiğim
güzel arkadşlarımmmmmmmmmm

Günaydın arkadaşım, demek sen de Adana'da oturyorsun. Orada havalar nasıl? Çeyiz işleri de bitmiş çok şükür, ama güzel şeyler bunlar bana göre...

Sidelyacım sen nereye taşındın şimdi?

Günaydın arkadaşım, demek sen de Adana'da oturyorsun. Orada havalar nasıl? Çeyiz işleri de bitmiş çok şükür, ama güzel şeyler bunlar bana göre...

günaydın kızlr kocaman öpüyorum sizleri
iki gündür yoktum birgün ev temizligi diger günde eşim soguk diye işe göndermedi izin kullandım
ev güzelmiş valla 12 ye kadar yatakta oyalandım kakltım kahvaltı ve tv iyi dinlendim
kızlar burası çok soguk resmen donuyoruz evde insan farketmiyır ama çıkınca eyvah

Günaydın kızlar...
Nasılınız?
Valla ben haftaya çokkkk enerji ile başladım ..
Dün eşimle kar yağdı ama gezdik tozduk..
Alışveriş yaptık sonra annemlere geçtik..
Akşamda dinlendik bol bol tv'nin karşısında ...

Kızlar bende yarın kürtaj için kontrolüm var oraya gideceğim..
İnşşşşşşş bir sorun yoktur..

Kocacığımında keçi boynuzu ile arı sütü bal poleni azaldı onları alacağım aktara gidebilirsem..
Endol ve trental ile proxeed kullanıyoruz çok şükür..
Ya arkadaşlar o kadar şey veriyorum eşime , inşşş işe yarar ...
Ben doğal yollardan olacağına inanmaya başladım ..
İnşşş nasip eder rabbim hepimize..

kız keşke sende olsaydın
seni çokkkkkkkk özledim adanadayken her gün görüşmüyorduk ama yakınımda olman iyi geliyormuş
senin ankrada olduğunu bilince özlemim artıyor valla

Sidelya'nın Ankara'da olduğunu bilmek çoooooooooook güzel :)
Senin bir zamanlar hisettiğini şimdi biz hissediyoruz Yeterim ..
Azıcıkta burda dursun :))

herkese günaydın iyi haftalar kızlar. inşallah güzel haberlerle dopdolu bir hafta olur.

geçmişe bakamıyorum ne var ne yok bilmiyorumda umarım herkes iyidir bir yaramazlık yoktur. cadı kızımdan fırsat bulamıyorum geleyimde okuyayım bir. iyiyiz çok şükür ama dişlerle uğraşıyoruz mahfetti dişler bizi. fırsat buldukça gelmeye çalışıcam.

tedavide olan arkadaşlarımız varsa allah yardımcıları olsun ve emeklerini boşa çıkarmasın rabbim kendinize dikkat edin kızlar

günaydın kızlar bende soğuk başladım güne valla kar yok ama istanbulda hava buz gibi kar yağsa daha iyi olacak.
buarada dün eşimi evde yanlız bırakıp bi yakınımın bebeğinin diş buğdayına gittim çok güzeldi kızlar bebişini giydirmiş gelin gibi elbiseyle kuranını okuttu buğdayını dağıttı çok hoşdu yani ben ordaykende eşime evde bunalıma girmiş heralde ki ben eve gelince ben dr.a gitmeye karar verdim dedi çok şaşırdım ama sevinmedim değil.
bugünde dr.dan randevu aldık gidicek eşim şimdide dr.un numarasını aldı benden ben b, görüşeyim dedim çok şaşkınım yaa ama çok mutluyum kızllarrr eşimin iş konusunda izin konusunda sıkıntısı var inşallah alabilir ayrıca bu işyeridekilerde nekdar çok şey biliyorlar boyna eşime kafana taktığin için olmuyor çok takıyorsun gibi bahaneler söylüyorlar bu beni daha çok sinir ediyor rabbim yardımcımız olsun inşallah

canım çok sevindim valla bak gördünmü üstüne gitmeyincedaha güzel kararlar alıyor eşin hadi inşlalalh ya bizi haberdar et ne dedi dr meraklandım valla

bilgem oh valla ne deyim senin adına sevindim gezmişsin tozmuşsun birde bebek olsa tam şirinler olacaksınız valla hadi bakalım inşallah eşini tanmıyorum ama bana çok ılımlı bir insan gibi geldi birde sen evde daha hükümdarsın herhalde valla ben öyle degilim ya

evet canım bitti dün yerleştirdik
canım sidelya ankaraya taşındı

evin tadını çakar canım
kolay gelsin sana

kız bilgemmmmmmmmmm burnuma intikam kokusu geldi kız

hayattaki en zor şey annelik rabbim kolaylık ve sabır versin

canım çok sevindim eşinin böyle bir karra almasına
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yaaaaaaaa hadi bakalım

yeterim bende seni çok özledim ne kadar da haklısın yanı başımızda olmasakta yakınlık mesafesi de yetermiş.

bilgem canım sağol

ankaradayım canım hasköyde

yeterim bende seni çok özledim ne kadar da haklısın yanı başımızda olmasakta yakınlık mesafesi de yetermiş.

bilgem canım sağol

ankaradayım canım hasköyde

sielya sen nerde çalışıyosun
bu arada hasköy yakın valla
kızlar sizden birşey ögrenmek istiyorum bir erkek yanındaki eşi için iyi şeyler söylendiginde mutlu olmaz mı ruhu okşanmaz mı merak ediyorum ya kafayı sıyıracagım

Casper güzel duaların için sağol arkadaşım ..
Kızınıda bizim için bol bol öp..
Yavrum benim diş çıkartıyormuş kıyamam ne zordur bilirim ablamın kızı çıkarırkende çok zorlanmıştı..
İnşş tez zamana atlatır ..

Aşk meleğimm çok sevindim ohhh ya güzel haberi verdin bize sonunda ..
Bak eşinde oturup sakince düşününce mantıklı buldu artık bazı şeyleri..
Valla kendime sevinmiş kadar oldum..
İnşş bize güzel haberler verirsin ..

Kuzum gezdim valla eşimle.. Ama biliyorsun tüp bebekte yattık sonra hamile olduğumu öğrendim yattım sonra kürtaj için yattım derken 2 aydan fazladır bir kaç kere hastaneye gitmek dışında evden çıkmadım ..
Aylar sonra nihayet bi cemiyet gördük..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…