iyiyim canım ne olsun işteeeSağol canım Allah razı olsun, sen nasılsın?
iylik kuzum yaa
bende olacağım bir iki güne kadar ağrım var bir de bulatım oofffffffff ne karış iş bu yaaa
iyiyim canım ne olsun işteee
hım neden bulanıyo acaba yaaaa
bilmiyorum kiiiiiiiiiii
Anlamadım
yeter nasılsın ?
bilmiyorum kiiiiiiiiiii
Anlamadım
inşallah hamilesindir canımmm yada mideni üşütmüşsündür inşallah ilk söylediğimdir.ben çıkıyorum canım iyi akşamlarrrr
iyiyim.aynı tas aynı hamam.evet eskidik burada değil mi?sende var mı tedavi durumları?
düşükten sonra bebeğimi hatırlatan her şeyden uzak kalmaya karar verdim.kendimi işe verdim,eskiye göre daha iyiyim.kk ya ve bebekle ilgili hiç bir konuya girmedim aylarca.yeni yeni başladım bu aralarda.kendimi toparlıyorum anlayacağın...
bu arada mrak ettim.nevrosky nerelerde?bir şey mi oldu ona ki?1 yıla yaklaşmış nete girmeyeli...
geçmiş olsun nurcancım...
açılma kaç cm miş acaba...
canım aman dikkat et yat dinlen devamlı...
birde ben sana dikiş atırmanı tavsiye ederim...
genelde kaybı olmayana dikiş atmıyorlar ama 16 haftada açılma görüldüyse allah korusun bebek büyüdükçe ilerde yine açılma olabilir...
canım şu topikten birşeyler öğrenebilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/prema...etmezligi-yuzunden-erken-dogum-yapan-var.html
Nurcan bencede ihmal etme .. Mutlaka dr'una serklaj gerekiyor mu diye sor ikide bir..sağol fadikcim kanamam olduğu an gittiğimde inan hatırlamıyorum açılma kaç cm dediğini dr arayıp sorcam çok kötü durumdaydım sadece bebeğe odaklanmıştım bugün ölçtü kapanmış 4.3 dedi sanırsam 7 mm açıklık kalmıl şimdi nidilat diye kasılmayı önleyici ilaç kullanıyorum ama korktum ben yine ya ilerleyen haftalarda geri dönülmez açılma olursa napsam fadik insanın başına böyle şeyler ,lk geld,m, çok deneyimsiz oluyo bana akıl verin...
geçmiş olsun canım allah şifa versin babana..
başın sağolsun canım evet doğumda ölümde hayatın gerçeği
ewet canım neden düşünmeyim ki geçen net bozuldu konuşmamız yarım kalmıştııı
sanada canımmmm
sağol canımmm amin
bennnnnnnnnnnnnn
geçmiş olsun canım
inşallah canım allahım gönlünün muradını versinnn
neden sıkılıyosun canımmmmmmmm
nasılsın fadikciğim iyimisin
sidoş canım kolay gelsin bitanemgüzeller nasılsınız dün pek giremedim topiğimizi işlerden dolayı akşamda yorgun oluyor insan.giz1978 canım protokol yoluna yakınım daha buraları tam bilmesemde.eeee kızlar herkez yatıyormu kalkın haydinnnnn
tülinim geçmiş olsun şeker sanada
[ı]kızlar selam hepiniz iyisinizdir umarım..[/ı]
[ı]ben 1 haftadır grip ve mantarla uğraşıyorum..[/ı]
[ı]bu işyeri mahvetti beni.. Tuvalet pek hijyen değil.. Kapmışım enfeksiyonu..[/ı]
[ı]dışarda pek kullanmam zaten kullanınca da kesinlikle oturmam.. önce sifonu çekerim falan ama fayda etmedi..[/ı]
[ı]arada gelip okuyorum pek yazamasamda takipteyim..[/ı]
[ı][/ı]
[ı]elfida hamile kalmış galiba..[/ı]
[ı]çok tebrik ederim..[/ı]
[ı]allah sağ salim tamamına erdirsin inş..[/ı]
[ı]umarım yanlış hatırlamıyorumdur..[/ı]
[ı]hepinizi çok öptüm..[/ı]
[ı]allah hepinizin kalbine göre versin..[/ı]
güzeller nasılsınız dün pek giremedim topiğimizi işlerden dolayı akşamda yorgun oluyor insan.giz1978 canım protokol yoluna yakınım daha buraları tam bilmesemde.eeee kızlar herkez yatıyormu kalkın haydinnnnn
tülinim geçmiş olsun şeker sanada