kızalr bir rüya gördüm ama inanın o fikirlr yatmadım bunu başaka neye yorumlayabilirim bilmiyorum bebek degildir ama
dün akşam rüyamda eşimin abisiyle iddaya giriyoruz iş konusunda karşılıgında ben diyorum ki bebegim olsun aldırırım yada o iddayı sen kazanırsın
sonra acaba diye test yaptırıyorum 22 günlük gebeymişim bu kadar net dr bunu alırım ama fark isterim diyor bende bunu aldırmayacagımı dünyaya getirmeye karar verdigimi söylüyorum ama eşim fazla mutlu olmuyor annemler çok seviniyor bu nedir acaba ya hayır deyim hayırlısı olsun
birazdan dr u arıcam canım çok kafama takıldı zaten şimdi kapanma olsada bebek büyüdükçe tekrardan açılma olabiliyomuş dün akşam başka topikte okudum birinin kese falan eline gelmiş açılmadan dolayı allahım gösterme çok korktum gerekirse zorlucam dr u dikelim dicem içim rahat olsun...Nurcan bencede ihmal etme .. Mutlaka dr'una serklaj gerekiyor mu diye sor ikide bir..
Allah korusun sen önlemini al, yine bebeğin seninle olsun ..
İnşşş hayırlısı ile sağlıcakla doğar yavruşun :)
Sende benim gıymatlımsın Belginimmmmm...
:))
geçmiş olsun cnm mantarla ben çok uğraşıyodum enson kurşun suyu diye satılan bişey var 1 lt lik şişede ilaç falan değil tahrat olarak kullanıosun 1 günde geçiriyo dene istersen...kızlar selam hepiniz iyisinizdir umarım..
ben 1 haftadır grip ve mantarla uğraşıyorum..
bu işyeri mahvetti beni.. tuvalet pek hijyen değil.. kapmışım enfeksiyonu..
dışarda pek kullanmam zaten kullanınca da kesinlikle oturmam.. önce sifonu çekerim falan ama fayda etmedi..
arada gelip okuyorum pek yazamasamda takipteyim..
elfida hamile kalmış galiba..
çok tebrik ederim..
Allah sağ salim tamamına erdirsin inş..
umarım yanlış hatırlamıyorumdur..
hepinizi çok öptüm..
Allah hepinizin kalbine göre versin..
günaydınnnnngünaydın şekerlerrrrrrrrrrr
birazdan dr u arıcam canım çok kafama takıldı zaten şimdi kapanma olsada bebek büyüdükçe tekrardan açılma olabiliyomuş dün akşam başka topikte okudum birinin kese falan eline gelmiş açılmadan dolayı allahım gösterme çok korktum gerekirse zorlucam dr u dikelim dicem içim rahat olsun...
geçmiş olsun cnm mantarla ben çok uğraşıyodum enson kurşun suyu diye satılan bişey var 1 lt lik şişede ilaç falan değil tahrat olarak kullanıosun 1 günde geçiriyo dene istersen...
günaydınnnnn
hayır olsun inşallahh kötüye yorma bebek gördüğüm rüyaları ben hep iyi düşünürüm seninde rüyan iyiyeişarettir inşallahhhhkızalr bir rüya gördüm ama inanın o fikirlr yatmadım bunu başaka neye yorumlayabilirim bilmiyorum bebek degildir ama
dün akşam rüyamda eşimin abisiyle iddaya giriyoruz iş konusunda karşılıgında ben diyorum ki bebegim olsun aldırırım yada o iddayı sen kazanırsın
sonra acaba diye test yaptırıyorum 22 günlük gebeymişim bu kadar net dr bunu alırım ama fark isterim diyor bende bunu aldırmayacagımı dünyaya getirmeye karar verdigimi söylüyorum ama eşim fazla mutlu olmuyor annemler çok seviniyor bu nedir acaba ya hayır deyim hayırlısı olsun
seninde hayır olsun yeterr....hayırlara vesile olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bebeğim bu gün bende gördüm bebekle ilği bir rüyaaaaaaaa
ÖNCE HAYIRLARA VESİLE OLSUN DEDİM
sonrada artık kafayımı yiyorum dedim
günaydın bebiş
nasılsın
sağolun yaa inşşşşhayır olsun inşallahh kötüye yorma bebek gördüğüm rüyaları ben hep iyi düşünürüm seninde rüyan iyiyeişarettir inşallahhhh
seninde hayır olsun yeterr....
canım senin yaşadığın hiç kolay değil ama böyle yaparsan olmazgünaydın canımmm ruhsal bakımdan çökük dıştan bakınca çok iyiyim yeterr gece hiç uyuyamadım düşünmekten durup durup ağladım bebeğime yelek örüyodum aldım elime ya giydirezsem diye düşündüm offf kötüyüm yani...
nurcanım günaydın bak arkadaşın eşinin de böyleydi 9 ayın sonuna kadar yattı korktu ayaklarını dilti yukarı şimdi maşşallah bebişine gerekirse başka dr görün riske atma bizde araştıralım dr mail atalım tam bilgi ver o sadece senin degil bizlerinde umudu eski dost
yeterim araştırdım rüyasında kendini hamile olarak görmek sevinç mutluluk ve mal mış hayırlısı artık
günaydın canımmm ruhsal bakımdan çökük dıştan bakınca çok iyiyim yeterr gece hiç uyuyamadım düşünmekten durup durup ağladım bebeğime yelek örüyodum aldım elime ya giydirezsem diye düşündüm offf kötüyüm yani...
günaydın giz m ggerekirse bende yatarım maşallah arkadaşının kızına rabbim banada göstersin o günleri dr ma güveniyorum onun benden daha fazla korktuğunuda hissettim ilaç falan verdiğinde zararı olmazmı derim o benimde çocuğum öyle konuşma der hemen yani yanlış karar vermez diye düşünüyorumnurcanım günaydın bak arkadaşın eşinin de böyleydi 9 ayın sonuna kadar yattı korktu ayaklarını dilti yukarı şimdi maşşallah bebişine gerekirse başka dr görün riske atma bizde araştıralım dr mail atalım tam bilgi ver o sadece senin degil bizlerinde umudu eski dost
yeterim araştırdım rüyasında kendini hamile olarak görmek sevinç mutluluk ve mal mış hayırlısı artık
insanın elinde olmuyo işte en kötüsünü düşünüyoruz hep allah büyük ...sağolun yaa inşşşş
canım senin yaşadığın hiç kolay değil ama böyle yaparsan olmaz
lütfen tparla kendini
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
günaydın giz m ggerekirse bende yatarım maşallah arkadaşının kızına rabbim banada göstersin o günleri dr ma güveniyorum onun benden daha fazla korktuğunuda hissettim ilaç falan verdiğinde zararı olmazmı derim o benimde çocuğum öyle konuşma der hemen yani yanlış karar vermez diye düşünüyorum
insanın elinde olmuyo işte en kötüsünü düşünüyoruz hep allah büyük ...
ne güzel konuştun giz mağlattın beni bende ağlamaya yer arıyorumdane demek giydiremezsem hepsi olacak gezeceksin onunla uykusuz günler geçireceksin o bir güüşüne canını vereceksin ilk anne deyişini duyacaksın yok öyle karamsar olmak
canım mutlaka kolay değildir aklndan atamazsın
ama bu durum bebğine zarar verir
aman dikat et canım kendine ve bebişne
ne güzel konuştun giz mağlattın beni bende ağlamaya yer arıyorumda
haklısın yetercimm
sağol canım benim allah razı olsun...giz1978 rüyan hayra çıkar inş.şeker, yeterim canım o senin güzelliğin inş dediğin gibi olur canım,
nurcan35 canım rabbim acil şifalar versin inşşşşşş mucizenle sen rabbime emanet olun inş
ben zaten aglıyorum gel sarılalım ama sevinçten olsun
ben çok sulu göz oldum bayramda babamlara misafir geldmişti ufak bir oglu vrdı kucagımdan inmedi yan gözle bir baktım ki babamda beni izliyor gözlerim doldu inan herşey ayagına gelsin yat keyfine bak kalkma
canım ben tabirden hiç anlamam...kızalr bir rüya gördüm ama inanın o fikirlr yatmadım bunu başaka neye yorumlayabilirim bilmiyorum bebek degildir ama
geçmiş olsun canım...kızlar selam hepiniz iyisinizdir umarım..
dışarda pek kullanmam zaten kullanınca da kesinlikle oturmam.. önce sifonu çekerim falan ama fayda etmedi..
çok tebrik ederim..
hepinizi çok öptüm..
canım öncelikle sakin ol...sağol fadikcim kanamam olduğu an gittiğimde inan hatırlamıyorum açılma kaç cm dediğini dr arayıp sorcam çok kötü durumdaydım sadece bebeğe odaklanmıştım bugün ölçtü kapanmış 4.3 dedi sanırsam 7 mm açıklık kalmıl şimdi nidilat diye kasılmayı önleyici ilaç kullanıyorum ama korktum ben yine ya ilerleyen haftalarda geri dönülmez açılma olursa napsam fadik insanın başına böyle şeyler ,lk geld,m, çok deneyimsiz oluyo bana akıl verin...
sende benim canımNurcan bencede ihmal etme .. Mutlaka dr'una serklaj gerekiyor mu diye sor ikide bir..
Allah korusun sen önlemini al, yine bebeğin seninle olsun ..
İnşşş hayırlısı ile sağlıcakla doğar yavruşun :)
Sende benim gıymatlımsın Belginimmmmm...
:))
geçmiş olsunnnnnkızlar selam hepiniz iyisinizdir umarım..
çok tebrik ederim..
hepinizi çok öptüm..
hu hu burdayım canımmmgüzeller nasılsınız dün pek giremedim topiğimizi işlerden dolayı akşamda yorgun oluyor insan.giz1978 canım protokol yoluna yakınım daha buraları tam bilmesemde.eeee kızlar herkez yatıyormu kalkın haydinnnnn
tülinim geçmiş olsun şeker sanada
sanada canımmmgünaydın şekerlerrrrrrrrrrr
ewt doğru canımmmtülin hg din canım ara sıra ugra bak böye
mora yı hatırlamadım ben yeter ya ama bu zor dönemden çıktıgına sevndim
begin işlere fazla kaptırma nereye kadar iş amann nnn
tülin bende mantar olmuştum zor kurtultum halada kaşıntı oluyor ölüyorum valla
kızalr bir rüya gördüm ama inanın o fikirlr yatmadım bunu başaka neye yorumlayabilirim bilmiyorum bebek degildir ama
bugün kimsecikler yok
ben arada bakıyorum ama devamlı kalamıyorum canım