Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsınız kızlarrrr ben cumadan beri hastanede yatıyodum cuma günü ani bi kanamayla gittik rahimde açılma olmuş ilaç tedavisi falan bugün tekrar ultrasona girdim çok şükür biraz kapanmış dikişe falan gerek yok şuanlık dedi dr m 10 gün hiç kalkmadan yatıcakmışım yaa bebeğime bişey olsaydıı rabbim korudu...
nasılsınız kızlarrrr ben cumadan beri hastanede yatıyodum cuma günü ani bi kanamayla gittik rahimde açılma olmuş ilaç tedavisi falan bugün tekrar ultrasona girdim çok şükür biraz kapanmış dikişe falan gerek yok şuanlık dedi dr m 10 gün hiç kalkmadan yatıcakmışım yaa bebeğime bişey olsaydıı rabbim korudu...
ay canım çok geçmiş olsun satırları o kadar yavaş okudum ki kötü haber vereceksin diye çok korktum şükür sakın kalkma o zaman canım yat dinlen ne zorluklarla buluyoruz şükür yaradanım sana bagışlamış yanında birileri varmı yardımcı olan
Nurcanm aklım çıktı benimde..
Bende seni düşünüyordum bu sabah nerelerde diye?
Çok geçmiş olsun arkadaşım ..
Rabbim yavrunu sağlıcakla sana bağışlasın ..
Aman sakın kalkma , yat dinlen ama mutlaka kontrol altında ol, serklaj gerekirse bu çok önemli biliyorsun ..
Dua Nurcan bol bol, tekrar geçmiş olsun..
canım benim eksik olmayın...
gerçekten kaybetme korkusu bile yetti bana ömrümden ömür gitti şuanlık bir sürü ilacım var inş tamamen kapanır
doğuma kadar benimde bu korkum geçmez o ayrı bi konu da...
erken doğumda olabilirmiş 2 ay daha geçirsem biraz daha rahat olucam çok iyi geçiriyodum neden böyle bişey geldi başıma anlayamadım
ofya birtürlü giriş yapamadım en sonunda ya kızlar bugün çok sessiz site ya
elfida nerelerdesin bakalım kaçak seni
fadik uyuma
yeter kociş de yok nerelerdesin
bilgem aktardamısın
belgin işden biraxda bize zaman ayır
hyasköy güzeli nerelerdesiniz saydırmayın nbana
Gizzz :) hahah ... Yalnız mı kaldın şekerim...
Ahhh kıyamam ..
Ben eve geldimde temizlik bileeee yaptım ..
Off yoruldum ama tertemiz oldu çok şükür..
Kendim yapmayınca içime sinmiyordu, artık kendi işimi kendim yapacağım ..
Rabbim herkese sağlık sıhhat versin , kimselere muhtaç etmesin ..
ay canım çok geçmiş olsun satırları o kadar yavaş okudum ki kötü haber vereceksin diye çok korktum şükür sakın kalkma o zaman canım yat dinlen ne zorluklarla buluyoruz şükür yaradanım sana bagışlamış yanında birileri varmı yardımcı olan
kuzum geçmiş olsun aman dikatli ol canımnasılsınız kızlarrrr ben cumadan beri hastanede yatıyodum cuma günü ani bi kanamayla gittik rahimde açılma olmuş ilaç tedavisi falan bugün tekrar ultrasona girdim çok şükür biraz kapanmış dikişe falan gerek yok şuanlık dedi dr m 10 gün hiç kalkmadan yatıcakmışım yaa bebeğime bişey olsaydıı rabbim korudu...
rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşşşşşşşşiçime domuş gibi dün temizlik yaparken bir taraftanda düşünüyodum ablam var bekar benden büyük çıktıgı biri vardı dedimki allahım ablamın işi olsun o nişan sevincini yaşamadan ben hamile haberimi alayım dedim .akşam annem aradı sonra ablamla konuştum yeni enişteyle ciddi olduklarını eylül gibi dügün düşündüklerini söyledi allahım ya .bn o kişi hakkında ablama birşeyler söylemiştim bana kız çok temiz kalplisin dediklerin çıktı dedi amanin nnnnnnnnnnnn bide gbe kalırsam o zaman bakaın siz allahhhhhh
Yeterimmmmm sen benim burda ablamsın biliyorsun ..
En kıymetlilerimdensin..
haklısın canım yaaaaaaaayeterim bende seni çok özledim ne kadar da haklısın yanı başımızda olmasakta yakınlık mesafesi de yetermiş.
bilgem canım sağol
ankaradayım canım hasköyde
sielya sen nerde çalışıyosun
bu arada hasköy yakın valla ende ona bunun gibi bir soru sordum
kızlar sizden birşey ögrenmek istiyorum bir erkek yanındaki eşi için iyi şeyler söylendiginde mutlu olmaz mı ruhu okşanmaz mı merak ediyorum ya kafayı sıyıracagım
ankaradayım canım hasköyde
günaydın kızlar bende soğuk başladım güne valla kar yok ama istanbulda hava buz gibi kar yağsa daha iyi olacak.
buarada dün eşimi evde yanlız bırakıp bi yakınımın bebeğinin diş buğdayına gittim çok güzeldi kızlar bebişini giydirmiş gelin gibi elbiseyle kuranını okuttu buğdayını dağıttı çok hoşdu yani ben ordaykende eşime evde bunalıma girmiş heralde ki ben eve gelince ben dr.a gitmeye karar verdim dedi çok şaşırdım ama sevinmedim değil.
bugünde dr.dan randevu aldık gidicek eşim şimdide dr.un numarasını aldı benden ben b, görüşeyim dedim çok şaşkınım yaa ama çok mutluyum kızllarrr eşimin iş konusunda izin konusunda sıkıntısı var inşallah alabilir ayrıca bu işyeridekilerde nekdar çok şey biliyorlar boyna eşime kafana taktığin için olmuyor çok takıyorsun gibi bahaneler söylüyorlar bu beni daha çok sinir ediyor rabbim yardımcımız olsun inşallah
ofya birtürlü giriş yapamadım en sonunda ya kızlar bugün çok sessiz site ya
elfida nerelerdesin bakalım kaçak seni
fadik uyuma
yeter kociş de yok nerelerdesin
bilgem aktardamısın
belgin işden biraxda bize zaman ayır
hyasköy güzeli nerelerdesiniz saydırmayın nbana
allah korusun cnm isyan etmem rabbim hayırlısını bilir verende o alanda o istemediki kızım benimle kaldı bende elimden geleni yapıcm dualarınızı eksik etmeyin benden kayınvalidemle aynı binadayız yemeğimi falan yapıp getiriyo allah razı olsun annem ablamlarda hiç bırakmıyo a konuda korkum yok iki tarafta çok kalabalık olduğundan bakılma sorunum olmaz...sakın isyankar olma yaradanım korumuş sen bebeine odaklan yeter 2 ay yat gerekirse bakacak kimsen yok mu yoksa biraz daha sabret canım sen umudumuz oldun bak
kuzum geçmiş olsun aman dikatli ol canım
sağol yeterimm
rabbim gönlünden geçeni nasip etsin inşşşşşşşş
teşekür edrim kardeşciğim
Ankara güzel şehridir severim ama İzmir'imin yeri bambaşkadır. Herhalde pek taşınamam gibi geliyor bana buradan.İzmir'de Elfida'dan başka kimse yok mu bu topikte?
Ay canım sevindim senin için. İnşallah bundan sonra herşey hakkınızda iyi olur...
Nurcannnnnnnnnn canım kendine çok dikkat et olur mu? Allah sağ salim yavrunu kucağına almayı nasip eder İnşallahhh...
aminn canım allah razı olsun ben izmirdenim bu arada...
Gizcim hayırdır yoklama mı var? Ama beni unutmuşsun ben de buradayımm
[ı]green , bende ankara'yı çok seviyorum ama yinede deniz olan bir şehirde yaşamak isterdim ..
Izmir, antalya,mersin gibi..
Müstakil bahçeli bir ev.. :))
kocam , çocuklarım ve ben ..
Bundan öte mutluluk var mı ya:)))
hayali bile güzel ![/ı]
yaaaaaaaaa benimde Oooffffffffgreen seni atlamışım kusura bakma güzelim ya
bilgem pasaklı saat kaçta başladın temizlige bakalım birgün kontrole gelirim çatkapı evi biiyorum nasıl olsa kapının önünden o kadar çok geçtimki hele yaz gelsin haftada 3 gün ordayım
kızlarya canım sıkılıyor benim ya of
green seni atlamışım kusura bakma güzelim ya
bilgem pasaklı saat kaçta başladın temizlige bakalım birgün kontrole gelirim çatkapı evi biiyorum nasıl olsa kapının önünden o kadar çok geçtimki hele yaz gelsin haftada 3 gün ordayım
kızlarya canım sıkılıyor benim ya of