Belgin arkadaşım çok geçmiş oslun bu bağırsaklardan nedir çektiğimiz..
Bende geçen hafta bu yüzden 1 gece hastanede yattım .. Bağırsak enfeksiyonu..
Çok ağrılar çektim çok zordu.. Serum aldım , antibiyotik derken geçti çok şükür..
Kızlar kar yağmadı yaaa.. O yüzden enfeksyon var ortalıkta...
Giz Ankara'da kış olmadı değil mi sene ? :))))
hımm...sabah o eve geldi ben işe geldim Gizcimheyt kızlar bende geldim bu aralar üçümüzde sabah kuşu olduk valla hadi ben neyse de
bilgem ara eczaneyi bittikçe iste 2 saat önceden araki getirtsinler zaten yakın bir yer kargo yok bekleme yok hemde uygun fiyat canım bence eşine fazla yüklenme kaan aydosa yazsana bunların hepsini kullanayım mı diye bence proxxeed ve trental ve karışım yeterli gibi ama sen sor
elfidam nerelerdesin ya eşi geldi gececiydi ya ay ne mutlulardaır tü ttütüttütüüüüüü maşallah :2::2::2:
BENİM EŞİMDE trental kullandı 2-3 ayevicapla birlikte...Valla benimde haberim yok ki kuzum ondan yok oldu birden face'te yakalarsam sorarım nerdesin diye??
Giz şimdi doktor sitesinden değilde mail adresinden Kaan hoca cevap yazmış bana kopyalayıp yapıştırıyorum hemen ..
Öncelikle sigarayı bıraksın ya da azaltsın. Diğer yandan, sperm değerleri çok bozuk değil, doğal yolla olmaya yeterli. Yine de bir tedavi almasında fayda var. Önce, sabahları 1 adet Endol, akşamları da 1 adet Trental 400 mg ablet almaya başlasın ve 1 ay sonra hastaneye gelsin, ileri tedavisine başlayalım.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
sağol canım ya..merhaba arkadaşlar elfidanın hamile haberine nasıl sevindim anlatamam bu haberler bizlerede moral oluyor inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder elfida..
bugüne kadar mutluydum hep çünkü eşimle karar almıştık yaza kadar o kürleri kullanıcak emre beye gidip muayne olacak kendisi tedavi olacaktı ve olursa da yazında 2.yi denemek istiyorduk şimdi tlefon açtım ona emre beyin merkezde nezman olduğunuı öğrendim birazcık da yol yapmaktı niyetim ama eşim hemen daha erken biz ev için birikim yapalım yaşımız daha genç dedi ben düşünümyorum şimdi dedi ben yine kendi kendime uğraşmakta kaldım offf yaaa(((
Sağol Fadikçim...
ooooo hamiş haberi varmış
gözün aydın canım
rabbim tamamına erdirsin...
idrarda yapmak için bence bir kaç gün daha bekle derim...
inş hamilesindir...
rabbim yüzünü güldürsün...
canım henüz yaz gelemdi daha....
siz yaza kadar ilaç kür kullanın...
inş faydasu olur...
olmassa da o zamn gelsin bakalım...
belki eşinin fikiri değişir...
İnşş aşk meleği inşş hiçbirimiz tüp bebek yaptırmak zorunda kalmayıp doğal yollarla yavrularımıza hamile kalırız..
Ben bebeğimi kaybedeli çok az zaman oldu.. Eşime hemen ilaç vitamin kür takviyesine başladım ama bende acaba çok mu acele ettim..
Biraz kafamızı toparlasamıydık, biraz zaman mı verseydik birbirimize diyorum bazen ama eşim kullanıyor bişey demiyor..
Rabbim yardımcımız olsun..
BENDE aynını yazacktım Bİlgemcim..
yok canım erken falan değil...
zaten kullanılan bu ilaç ve kürler hemen etki etmiyor...
hepside şifa olur inş...
peki bilgemcim dr korunma verdimi size?
canımmm... Belgimciimm...caımmmm çok sevindim gözün aydın allahım tamamına erdirsinn ayy bugün duyduğum en güzel haberdi buu
gecmiş olsunkızlar dün akşam karnım çok ağrıdı bugün dr gittim hassas bağırsak sendromu olmuşum stresten uzak dur dedi dr bakalım nasıl duracağım inşallahhh geçer ya bıktım bu ağrıda allahım sağlığımızı almasın kızlar gerisi boş vallahiii
Valla bugün Ankara'ya kar yağmış inanamadım .. Bizim burada yağmurdan başka bişey yok..annemler nato yolunda otutuuyorlar çok kar var yolları kapattı diyor inanamadım vallahi ya burda hiç yok
bilgem evde ne ne yapıyorsun evde olupta zaman geçirmek çok zor valla yaşıt akran varsa iyi yoksa fena
Fadik çok haklısın bazı dr'lar korunun diyor ..bilgemcim evet tüp bebekten sonra şansınız var...
üstelik birde pozitifide gördünüz...
bence de şansınız baya var...
hem maşallah değerlerinizde fena değil...
kürtajdan sonra korunmayı öneren dr larda var ben bu yüzden sordum...
dr da izin verdiğine göre değerlendirin canım...
hımm...sabah o eve geldi ben işe geldim Gizcim(
akşama birlikteyiz inşALLAH..
BENİM EŞİMDE trental kullandı 2-3 ayevicapla birlikte...
ama Bİlgemcim sizin olur be gülüm yaza kadar doğal yoldan..
ilaçlara devam etsin eşin,sende yumurta takibi yap degerlendirin o günlerin 2-3 ayda olur inş.
sağol canım ya..
RABBİM bana da siizn için sevinmeyi nasipetsin kısa sürede inş.
Sağol Fadikçim...
Devamı gelir..yarına degeirm katlanır inşALLAH...
BENDE aynını yazacktım Bİlgemcim..
fadik yazmış...
içsin ilaçlarını ne zararı olacakki.... o sürede 2-3 ayda toparlanırsınız zaten.. belkim o arada geliveririm meleğiniz... deidğim gibi ateş ölçümü ve yumurta takibi ile degerlendirin o günleri...
canımmm... Belgimciimm...
Cok sagol arkadşaım...,
Hepinize dua ettim hep kendimle birlikte... zamanı var elbet..
en kısa sürede bende sana yazmak isityorm benm için yazdın cümleleri :26::26:
gecmiş olsun
ilaçda kullanıyordun dimi sne.. akdeniz ateşimiydi? yanlışsa kusura bakma ilkkez duyunca unutmuş olabilrim... RABBİM tez zamanda şifanı verir inş.
Valla bugün Ankara'ya kar yağmış inanamadım .. Bizim burada yağmurdan başka bişey yok..
Giz ben evde ne yapayım aslına bakarsan sıkılıyorum .. Ders çalışıyorum aöf 2. sınıftayım bu sene ama o bile yetmiyor.. Geçenlerde eşim istersen çalış dedi senin için de iyi olur hem kafan dağılır hem para biriktirisin dedi..
Bugünde eşime telefonda çalışmak istediğimi söyledim ..
İlaç mümesilli arkadaşını aramış hemen , ben yardımcı olurum çalışmak isterse demiş..
Kızlar güzel bir meslek üstelik maaşlarıda çok iyi ama araba kullanmak gerekiyor .. Benim ehliyetim var ama çok yeni.. bi kaç ay oldu alalı.. yazın sonunda almıştım .. İnşş olur, olursa çalışacağım yani :))
Fadik çok haklısın bazı dr'lar korunun diyor ..
Genellikle düşük olanlar için duydum bunu.. Çünkü ilk üç ayda hamile kalınırsa tekrar düşük ihtimali kuvvetli..
Benim düşük olmadı hatta kanamayla birlikte düşüğü bekledik 1 hafta ama bırak kanama lekelenme bile olmadı.. Yani bebek maşallah sıkı sıkı tutunmuş bana ama malesef kalbi atmadı..
İnşş ilaçlar ve kürlerle doğal yolları deneyeceğim 1 sene .. 1 sene sonra hala gebelik yoksa tüp bebek için start vereceğiz tekrar şimdilik böyle düşünüyoruz eşimle:)
Elfida eşim içiyor kürleri , ilaçlaıda kullanıyorum diyor o konuda çok şükür bir şikayetim yok..
Benim regl çok düzensiz , eczaneden ovulasyon kiti alacağım o sayede anlaşılır ..
Birde yumurtalama günlerinde beyaz akıntı oluyor ben oradan anlıyorum ..
İnşş bu çabalarımızla doğal yoldan gelir kuzularımız:))
geçmiş olsun canım...
maşallah bütün işlemleri yaptırmışsınız...
inş marttada hakkınızda hayırlısı neyse öyle bir karra çıkar inş...
313 ayetel kürsi- 4444 salavatı tefriciyemi bitirip- namazımı kılıp abdestli olarak veridm kanımı...
Ve degerim 341 :)))))))
eger ki catlatma iğnesinin etkisi yoksa ( ki bu kadarda yükseltmez 3 gün oldu çünkü vurunalı )
hamileyim RABBİME binlerce kez şükür...
Evet Giz hem iş , hem ev hem eş zor ama ne yapalım .. Bu zamanda tek kişinin çalışması ile ev geçinmiyor yada geçiniyor ama ucu ucuna .. Bizim çok şükür evimiz kendimizinde o yüzden biraz rahatız ama yinede birikim yapmak lazım .. Malum tedaviler çok pahalı :)çalış bence yapabilirsen biraz zor oluyor valla hem iş hem ev ama eşinden önce gelirsen güzel birde yardımcı olursa düşünsene ben 8 de gidiyorum eşimde 9 gibi geliyor hemen kapıdan gir evi toparla sil sonra yemek yetiştir haftada birgün evdeyim oda temizlik bakalım ne zamana kadar
kızlar neredesiniz kimseler gemedi
bu akşam topiğe
gün boyu kalabalıktı ama
[ı] evet giz hem iş , hem ev hem eş zor ama ne yapalım .. Bu zamanda tek kişinin çalışması ile ev geçinmiyor yada geçiniyor ama ucu ucuna .. Bizim çok şükür evimiz kendimizinde o yüzden biraz rahatız ama yinede birikim yapmak lazım .. Malum tedaviler çok pahalı :)[/ı]
[ı]kuzum yeterim ben evde değilidim şimdi geldim hemen girdim aam kimsecikler yok.. Yarın konuşuruz umarım bol bol..
Iyi geceler herkeseeeee kızlar :)[/ı]
dün akşam aslında çok canım sıkkındı ama elfidanın güzel haberini gölgelemeyeyim dedim kendi kendime.benimle birlikte kürtaj olan bir arkadaşım vardı.ben kürtaj olalı da 6-7 ay oldu nerdeyse.ben bu 6 ayda ikimizide tanıyan birçok arkadaşımla görüştüm ama hiçbiri bana benle birlikte kürtaj olan arkadaşımın 4 aylık hamile olduğunu söylemedi!! dün akşam en yakın arkadaşlarımdan biriyle konuştum ve ondan aldım haberi.sevindim ,çok sevindim ama çok da kırıldım.sanki yiyecez bebeklerini..hep böyle yapıyorlar yaaaa..sinir oluyorum artıkkk..
hamile kalanlar,doğum yapanlar bana söylenmiyor.bebek mevlütlerine çağırılmıyorumm.çok zoruma gidiyor bütün bunlar..insanlar neden böyleee???
dün akşam aslında çok canım sıkkındı ama elfidanın güzel haberini gölgelemeyeyim dedim kendi kendime.benimle birlikte kürtaj olan bir arkadaşım vardı.ben kürtaj olalı da 6-7 ay oldu nerdeyse.ben bu 6 ayda ikimizide tanıyan birçok arkadaşımla görüştüm ama hiçbiri bana benle birlikte kürtaj olan arkadaşımın 4 aylık hamile olduğunu söylemedi!! dün akşam en yakın arkadaşlarımdan biriyle konuştum ve ondan aldım haberi.sevindim ,çok sevindim ama çok da kırıldım.sanki yiyecez bebeklerini..hep böyle yapıyorlar yaaaa..sinir oluyorum artıkkk..
hamile kalanlar,doğum yapanlar bana söylenmiyor.bebek mevlütlerine çağırılmıyorumm.çok zoruma gidiyor bütün bunlar..insanlar neden böyleee???
günaydınnnnnnnnnn kılzarrrrrrrrr
canım belki iyi niyetle seni üzmemek için söylememişlerdir...
yada konusu açılmamıştır...
ben bu konulara çok darılmıyorum...
hatta benim yanımda sanki çok normalmış gibi davranmalarını istemiyorum...
herkes konuşmasına dikkat etmeli bence...
mesala benimle aynı zamnda hamile kalan birinin yanımda doğumunu hesaplıyorlar...
hangi aya denk gelirmiş...
tabi ben net biliyorum ama sesimi çıkarmadım...
bence benim yanımda konuşmamaları lazım...
doğum yaptıktan 10 gün sonra kurban bayramıydı...
ve sevdiğim eskiden çok şey paylaştığım bir arkadaşla karşılaştık...
ee ne var ne yok havadan sudan konuştuk...
bana geçmiş olsun bile demedi...
ama inanırmısın buna üzülmedim çünkü tanıdığım sevdiğim biriydi ve niyetinin sadece bana hatırlatmamak ve beni üzmemek olduğunu biliyordum...
aynı bayram, o geçmiş olsun,neden oldu,ağırmı kaldırdın,ben sana demedimmi ayağa kakma vs. diyen çok oldu...
evime geçmiş olsuna gelmeyen yakın arkdaşlarda oldu....
ama ben darılmadım...neden gelmediklerini biliyorum....
çünkü sözün bititği yer....
gelipte diyecek birşey yok...
gelenler ne dediki sanki...
üzülme yine olur demekten başka...sanki eşya kaybetmişim de yenisini yine alırım...
ben çok acı çektim ve artık yanımda düşünülerek konuşulmasını istiyorum...
canım belkide farklı düşünüyoruz...
ama çok takılma böyle şeylere....
senin sevdiğin güvendiğin biri ise neden öyle davrandığını anlayabilirsin...
yok sana bir garezleri varsada boş ver gitsin...
bu arada eşinin test sonucu ne oldu canım?
günaydın kızlare bne haber bakalım ya benim moraim bozuk ne yapacagım akıl verin kimseyede demiyorum bu erkekler neden böyle hemen karamsar oluyor bacılarım
ya
eşimin uzun süredir kolda uyuşma gögüsd agrı nefes darlıgı oluyordu dün aklına nerden geldiyse kalp grafsi çenilmiş ki sondan yalanladı bana gizli kalp nedir baksana dedi
bir baktım tehlike araştırdım dedim hemen dr a ya yok o şakaydı akadşın amblansta yattım öyle bir grafi çekildi dedi
neyse akşam hgeldi yemek yiyoruz ben ölsem üzülürmüsün dedi sen ne diyorsun dedim valla ya dedi sonra agladı iç çeke çeke bu nerden geldi aklına dedim öylesine dedi neler oluyor bu ne akıl verin dr a gitmiyor biri desin i öleceksin hemen hayata üsen biri yardım edin ya