Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Günaydın kızlar...Yeterim , Giz'im, Sidelya'm :)))
Giz ben eşimle konuştum dün hemen internetten araştırdı, kk'daki olumlu sonuçlar alanları falan okudu..
Tamam kullanalım dedi..
Onun ilaç mümessili bir arkadaşı var onu aradı hemen bana bu ilacı uygun fiyatta ayarla diye ..
Oda gecenin 11'inde bir kadın doğum doktorunu aramış cepten , halleriz demişler..
İnşş 100 liradan uygun bir fiyata bulursa o halledecek yoksa senin eczacıdan sipariş vereceğim ama malum ay sonu ay başını beklemem lazım ... 2kutu alacağım nerden baksan 200 lira ..

Diğer topiklerde kızlar çok çok güzel şeyler ama fazla sayıda takviye kullandırıyolar eşine..
Ben keçiboynuzu kürü, arısütü bal polen karışımı, proxeed plus birde lokasitler için trental yeterli diye düşünüyorum..
Hepsini önüne koyarsam bu sefer temelli kullanmıyorum hiçbirini diyebilir.. Gerek yok o yüzden..
Zaten proxeed'in içeriğinde yok yok !

canım ya sen çok şanslısın ne güzel eşin araştırıor kullanıyor gerçi benimki ne yapsın esnaf kafası o kadar dolu ki bana gelene kadar yoruluyor valla allahtan şu ii ilacı içiyor ne yapayım o da yeter birde evde olsam karışım hazırlarım zor bilgem ya dogal yoldan gelir inşallah benim için zor imkansız ama senin için bu mümkün
su nerlerde canım ya hiç yok ortada

Valla benimde haberim yok ki kuzum ondan yok oldu birden face'te yakalarsam sorarım nerdesin diye??
Giz şimdi doktor sitesinden değilde mail adresinden Kaan hoca cevap yazmış bana kopyalayıp yapıştırıyorum hemen ..

Öncelikle sigarayı bıraksın ya da azaltsın. Diğer yandan, sperm değerleri çok bozuk değil, doğal yolla olmaya yeterli. Yine de bir tedavi almasında fayda var. Önce, sabahları 1 adet Endol, akşamları da 1 adet Trental 400 mg ablet almaya başlasın ve 1 ay sonra hastaneye gelsin, ileri tedavisine başlayalım.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

Allahım yaaaa, Kaan Hoca bize niye gelmeyin dedi??? Bilgecim senin doğal yolla olması büyük ihtimal, buraya yazıyorum en fazla 3 ay içinde hamişsinnn...

Boncuk sağol arkadaşım böyle söylendiğinde inan çok mutlu oluyorum ..
Umudum var inşş rabbim hiçbirimizin umudunu soldurmaz..
Gelmeyin demiştyir, çünkü verdiği ilaçları 1 ay daha kullanmanızı önermiştir..
Eğer sen yinede gitmek istiyorsan git, attığı mailimi hatırlayacak..
Kontrole geldim dersin..

canım çok sevindim sen şu ilaçları kullan sonra sperm testi yaptır ondan sonra tekrar yaz baakalım ne diyecek bende önümüzdki ay 25 gib i test yaptıracım 2 ay kullanmış olacagız ilaçları bakalım ondan sonra bnde mail atacagım diyorum sizin dogal yolla olurrrrrrr kız delirtme beni zıkkımı bıraksın mutlaka bizde döllenme sorunu var o yüzden gebe kalamıyorum bakalım ayın 10 unda recai beye gidecegim ne diyecek

merhaba arkadaşlar elfidanın hamile haberine nasıl sevindim anlatamam bu haberler bizlerede moral oluyor inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder elfida..
bugüne kadar mutluydum hep çünkü eşimle karar almıştık yaza kadar o kürleri kullanıcak emre beye gidip muayne olacak kendisi tedavi olacaktı ve olursa da yazında 2.yi denemek istiyorduk şimdi tlefon açtım ona emre beyin merkezde nezman olduğunuı öğrendim birazcık da yol yapmaktı niyetim ama eşim hemen daha erken biz ev için birikim yapalım yaşımız daha genç dedi ben düşünümyorum şimdi dedi ben yine kendi kendime uğraşmakta kaldım offf yaaa (((

canım kaç yaşında eşin düşünmüyor bilmiyormu durumunuzu ne kadar erken olsa o kadar iyi olacagının hayret yabaşka birşey demiyorum

ooooo hamiş haberi varmış
gözün aydın canım
rabbim tamamına erdirsin...

idrarda yapmak için bence bir kaç gün daha bekle derim...
inş hamilesindir...
rabbim yüzünü güldürsün...

canım henüz yaz gelemdi daha....
siz yaza kadar ilaç kür kullanın...
inş faydasu olur...
olmassa da o zamn gelsin bakalım...
belki eşinin fikiri değişir...

O zıkkımı birakmazsa ben onu bırakacağım artık :)))
Giz'im bu yumurta döllenmesi olayının bir çözümü tedavisi yok mu kuzum yaaa..
Ben başıma gelemdiği için hiç bilgi sahibi değilim..

Aşk meleği canım üzülme , eşinin üstünede çok gitme diyeceğim ama seninde sabrın kalmadı farkındayım..
Eşin gerçekten çok zor bir insan ve bu konuda pek hevesi yok anladığım kadarıyla..
Tek başına bu sorumluluğun altına giremezsin , sonuçta buı ikinizin bebeği..
Eşininde sana destek olması lazım ..
İnşşş bir sonuca bağlanır canım ne diyim ki..

canım kaç yaşında eşin düşünmüyor bilmiyormu durumunuzu ne kadar erken olsa o kadar iyi olacagının hayret yabaşka birşey demiyorum

aahh canıjm ahhh bende senin gibi böyle tepkiler veriyorum ama anlamıyor işte eşim 27 yaşına gircek 1ay sonra bende 24 yaşındayım ama ona göre erken daha çocuk ruhlu eşim daha kendini çocuk görüyor birtürlü vazgeçirmedim birinci tedaviyide benim zorumla olduk olmayınca sen istedin ısrar ettin olmadı dedi 2.bari rızasıyla olsun diyorum ama yinede olmuyor bakalım kürlere devam belki mevlam doğal yoldan gönderiri meleklerimizi

İnşş aşk meleği inşş hiçbirimiz tüp bebek yaptırmak zorunda kalmayıp doğal yollarla yavrularımıza hamile kalırız..
Ben bebeğimi kaybedeli çok az zaman oldu.. Eşime hemen ilaç vitamin kür takviyesine başladım ama bende acaba çok mu acele ettim..
Biraz kafamızı toparlasamıydık, biraz zaman mı verseydik birbirimize diyorum bazen ama eşim kullanıyor bişey demiyor..
Rabbim yardımcımız olsun..

yok canım erken falan değil...
zaten kullanılan bu ilaç ve kürler hemen etki etmiyor...
hepside şifa olur inş...

peki bilgemcim dr korunma verdimi size?

hepside şifa olur inş...

bencede erken degil iyi yapmışssın eşinde razıyken iyi olmuş canım sen devam et bak aşk melegine ya bu erkekleri anlamıyorum bizimki ilaç oluras içer birde karışımın tadı güzel olacak çakrışı 2 gün keçiboynuzu ise birgün içti bıraktı amabu sefer elma sirkesi ve bal onu içer tadı güzel ya

caımmmm çok sevindim gözün aydın allahım tamamına erdirsinn ayy bugün duyduğum en güzel haberdi buu

kızlar dün akşam karnım çok ağrıdı bugün dr gittim hassas bağırsak sendromu olmuşum stresten uzak dur dedi dr bakalım nasıl duracağım inşallahhh geçer ya bıktım bu ağrıda allahım sağlığımızı almasın kızlar gerisi boş vallahiii

geçmiş olsun canım

gerçekten sağlıktan değerli birşey yok...
umarım kısa zamnda bu rahatsızlıktan tamamen kurtulursun...

hepside şifa olur inş...

Fadik biz kürtajdan önce 2 doktora daha gittik aynı gün bebeği kaybedip kaybetmediğimizi teğit ettirmek için , hepside tüp bebekten sonra normal yolla olabilir şansınız var . İlk üç ay deneyin dedi..
Kürtaj yapan dr'um bayandı, oda öyle söyledi , korunmayın şansınızı deneyin hatta daha dikaktli olun şansınız yükselsin dedi..
Benim kanamam olmadı , kürtaj olup 10 gün kanaması olanlar varmış.. İl iki gün pembe cumarteside dahil dünde kahverengiydi bugün kesildi oda ...
1 hafta ara verdik cinselliğe iyleşme süreci için sonrası içim mahsuru yok dedi..

Evet Giz'im erkekler bazen çok anlayışsız oluyor.. Benim eşimde olmaya kalksa bile buna müsade etmem.. Tüp bebek için o kadar iğne ilaç kullandım .. Şu 1,5 ayda iki kere genel anestezi aldım..
Tüp filmi, yumurta toplama , transfer, kürtaj bunların ağrıları hiç kolay değildi..
Üstelik erkek infertilitesi olupta bu ilaçları kürleri kullanmayanlara kızıyorum , herşeyi kadınlar mı çekmek zorunda..??
Ahh ahh kimbilir şimdiye kadar kaç tane kadın doğumcuya muayene olduk, kaç kere o maslara yattık..
Ben kendiminkileri sayamıyorum..

Rabbim yinede sağlık sıhhat nasip etsin..

Son düzenleme:

Belgin arkadaşım çok geçmiş oslun bu bağırsaklardan nedir çektiğimiz..
Bende geçen hafta bu yüzden 1 gece hastanede yattım .. Bağırsak enfeksiyonu..
Çok ağrılar çektim çok zordu.. Serum aldım , antibiyotik derken geçti çok şükür..

Kızlar kar yağmadı yaaa.. O yüzden enfeksyon var ortalıkta...
Giz Ankara'da kış olmadı değil mi sene ? :))))

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…