Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende onu demek istedim..
ben memnundum Arkadşaım ordan ya..
tamam hemşirelerden bazılarının suratı asık ama insna sonuçta, bide devlet kurumu ne kadar iyi olabilri ki daha..benim sağlığımla ilgili seylerde titz olsunlar yeter bana..
hem ben gecenb gün 9 sonuç alan vardı 8 i tutumuş... 5 sonuç alandan da 3 ü tutmuş... tabi biizm için hep %50 ihtimal.. hangi guruba girecegimizi hep RABBİM bilir..bide tutunması yetmiyor ki,geriside cok önemli biizm için...

Sen kafanı dagıtma, merkez fena değil.. devlet te o kdar olur dediğim gibi..
güzel haberler bize ordan her gelişinde inş :26:
hımmm :44:
sen de pek mi iyiisn ne :))
ALLAH görüyor ben sadece onu biliyorum... Madem sadece cahillikleirndne yaptıklarını düşünüyorusn takılma cok, sen daha iyi tanıyorusn onları sonucta... ama birisi bile demiyor mu bak bu cocugu burda bu kadar Sevme ..içi kalır,üzülür GİZ diye (
canım sende elfida gibi mutlu sona ulaşırsın inşallah
evet evet inş... sen de, sen de inş.
KALP ATŞINI duyana kadr ben inanamıucam da o ba şka...
Bİlgemin olayı cok etkiledi beni (
cok sevinmişitim onun gebeliğne,tamda benm tedavim sırasında haber aldık ya...

Hayırlsıı Gİz.cim verende ALLAH alanda... be gelirse başımıza katlanıcaz artık...

Ceylinciiimmm....
Cok sağol.. sevinmez mi insna hiç..biz hep aynı oyllardan geciyoruz, hep derim insna bir burdaki hamile arkadaş için sevinir hem kendine umut olur sevinir diye :)
ben bakalım hangi yollardan gececeğim...ALLAH ım yardım etsin hepimize

Bende bazen ben mi çok abartıyorum ben mi acaba çok alınganım diyorum ama yinede kesinlikle yanlış olan şeyler var Fadik.. Bunları malesef yaşıyoruz .. Eşimin kuzeni 6 yıl sonra çocuk sahibi oldu .. Bütün sülale bayramda seyranda gittiğinde kızın arkadasında ne kıymetli çocuğu var kucağından indirmiyor diyorlar.. Halbu ki ne zorluklarla dünyaya getirdi o çocuğu.. 9 ay yatarak serumla beslenerek doğurdu.. Bilmeyen anlamaz.. Tek gecelik kaçamakla çocuk sahibi olanlar anlamazlar bu çilenin ne kadar kutsal olduğunu..
Çok üzülüyorum Fadik çok..
Sabahtan akşama kadar bebek konusu artık konuşmak istemiyorum ..
Ceylin sağolasın arkadaşım geçen hafta kürtajım yapıldı, kuzuma veda ettim , gitti cennete ..
Rabbim biradaha yaşatmasın.. Operasyon güzel geçti , ağrım sızım olmadı çok şükür..
Psikolojik olarakda çabuk atlattım hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor ama kafamı meşgul etmeye çalışıyorum ne yapalım..
İnş doğal yolla gelir kuzum , hepimizin kuzuları..
Trental ve Endol'a başlattı Kaan Hoca 1 ay sonra tahlil yaptırmaya çağırdı..
Keçiboynuzu ve arı sütü bal polen veriyorum hiç aksatmadan ..
İnşş şifa olur iyi gelir..

Green , ne denir bilmiyorum ki, bi kaç gün düşün bakalım moralini bozma hemen..
Çok sevdiğin saydığın bir insansa zaten o kadar takılmaz..
Sende takılmaz , söyledğin yalan bence çok çok büyük hayat memat meselesi bi yalan değil..
Günlük hayatta malesef yaşadığımız şeyler .. Keşke olmasa..

Son düzenleme:
canım boşver o kadar takma...
hepimizin bazen öyle çıkışları olabiliyor...
az zaman geçsin sende unutur rahatlarsın...

ne kadar kucağım boş olsada ben anne oldum o duyguyu tattım...
rabbim sizlere de nasip etsin ama bu acıları yaşamadan sağlıcakla inş...

.

Son düzenleme:
şu topikte hamile kalanları okuyunca acayip seviniyorum başaka tpoikte 5 ay evikep ve proxeed plus kullanıp hamile kalan biri var onlardan biri niye biz olmayalım

şu topikte hamile kalanları okuyunca acayip seviniyorum başaka tpoikte 5 ay evikep ve proxeed plus kullanıp hamile kalan biri var onlardan biri niye biz olmayalım
canım bu topikte olsun başka topiklerde olsun çok mücizeler gördük...
tabiki bunlara hepimiz seviniyor ve bizde umutlanıyoruz...
çünkü bizlerde aynı yollardan geçtik
bu uğraşın bu çabanın ne olduğunu iyi biliyoruz...
rabbim bütün isteyen arkadaşlara sağlıklı bebişler nasip etsin...
amiiinnn...

nasılsınız canlarım ben iki gündür yazamıyorum annemdeyim pek girmedim nete morallerim çok bozuk kimseye anlatamadım sizlerle bari paylaşayım dedim eşimle evliliğimizden beri ilk defa böyle ayrılığımız oldu o evde ben annemde basit şeyler sabrımızı taşırdı herhalde kafasını toplamak istediğini söyledi hakkımızda hayırlısı annem bile bilmiyo kavga edip geldiğimi kaç gün böyle sürer bilemiyorum allah kimseyi yuvasından etmesin....

giz canım eşinle tekrar tekrar konşmalsın kendi eşimden biliyorum bir şeyi anlatması için 20 dfa soruyorm bence canı başka bir şeye sıkılmıştır ve konuya buradan girmiştir
ya birde ben hep diyorum ya kılar biz kadınlar ağlıyoruz kırıyoruz döküyor ama onlar eşlerimiz hep içlerine atıyorlar
onlar çocuk gibiler ve hep desteği bizden beklyiorlar

sidelyam canım sabah slmmm dedim çıktım yeğenim kaktı onunla ilğilendim
sonrada babsı kara götürmek istedi oda teyde teyde tende gel dedi durdu çıkıncada dönmedik canım

Nurcan çok üzüldüm canım , bu basit şeylerden doğuyor tartışmalar aslında.. Ama sizin tam heyecanınızın doruk noktasında olmanız gerekmez mi, sen hamilesin anne olacaksın eşin baba olucak.. Mucizeniz yolda ..Şimdi hamilelik kavga etmeye tartışmaya engel değil tabi ama erkekler hamile kadınları biraz idare etmeliler.. İnş kısa zamanda çözülür sorununuz.. Kafana takıp bebeğinide üzme lütfen bi kaç günlük ayrılık belki ikinizede iyi gelebilir..
Yeterimm ne güzel teyze yiğen vakit geçirmişsiniz.. Benimde ablamın 3 yaşında bir kızı var tam zilli yaa :)
Hergün telefonda konuşuyoruz.. Kürtaj olduğum gün geldi, akşamında.. Karnımı açtı karnımı sevdi , senin bebeğin gezmeye gitmiş ne zaman gelicek dedi? Şaştım kaldım ne akıllı bu çocuklar yaa..
Bende sonra gelecek tatlım dedim.. Hep kardeşin o senin dedik tabi , annesi konuşurken duymuş ,üzülmüş nasıl idrak ettiyse konuyu..

Bende tam Yeter nerede acaba diyecektim baktım yazmışsın..
Dün Öyle bir geçer zaman kiyi izleyemedim misafirlikteydik eşimle.. Bilgisayardan izledim o yzüden bakmadım baya topiğe :))

bilgemmmm hiç sormaya benim aklım duruyor
2.5 yaşında sabah bana dediki şhrek aç dedi nette yok gidip geliyor açamadım bebğimdedim önce gugulu aç sonyada yutubu şyek yaz çıkay tedediğimdedi ağzım açık kladı anlatık kardeşimle eşine ben korkuyorum bundan dedim
kadeşim diyorki abla aramızda kalsın ama bend ekorkuyorum nasıl yetişeceğim bilemiyorum diyor
allahımesirgesin hepsini rabbim bizlerede nasip etsin inşş

[/FOElini son defa yanağıma koy
İstemiyorsan giderim giderim
Serin bir sonbahar akşamında söz
İsmini unutur silerim silerim

Tuttuğum kalem olsa, yüreğinin elleri
Bir defa daha yazsa, bebeğim bebeğim bebeğim
Eğer bir masal perisi, girerse rüyalarına
Öldü dersin gül güzeli, tılsımını kaybetti*2

Uğruna döktüğüm gözyaşları için
Yağmurdan özür dilerim dilerim
Kuruttuğum kızıl gülleri alıp
Senin için senden geçerim geçerim

Tuttuğum kalem olsa, yüreğinin elleri
Bir defa daha yazsa, bebeğim bebeğim bebeğim
Eğer bir masal perisi, girerse rüyalarına
Öldü dersin gül güzeli, tılsımını kaybetti*2

YA ÇOK DUYGULANDIM YİNE ]

Bende herşeye ağlayacak bir haleti ruhiye oluştu yaa..
Annelik duygusunu tatmadım ama azıcık kıyısından köşesinden yaşadım ..
O andan beri fark ediyorum ki Yeterim ben duygusala bağladım yaa..
Anne olanlara , hamile olanlara çok sevinmekle beraber bende bu duyguları yaşayabilecek miyim endişesi var içimde?
Bizde bu günleri gülümseyerek hatırlayıp, ahh ne günlerdi ama şimdi meleğim kollarımda diyeceğiz inşş..

hiç sorma bilgem yaaaaaaa
aynen valla bende her şeye ağlıyorum ne olacak bu halimiz bilemiyorum

nurcancım inşallah tez zamanda aranız düzelir olur böyle dönemler hamileyken insan hassas olur hormonlar tavan yapmış çünkü eşinde bu psikolojiye yakınsa anlaşmazlık olmuştur birkaç gün kafasını dinleyince anlar düşüncesizlik yaptığını sakın sters yapayım deme herşey düzelir inşallah
bu arada neden bebiş tıcker'ı yapmıyorsun ben o tıckerları çok seviyorum basit belki ama hep özenmişimdir

ben bu şarkıyı her duyduğumda etkilenirim bu problemden önce bile duygulanırdım
gözlerim dolardı elimde olmadan paylaşım için sağolasın canım....

ben de tek kendimi herşeye aglayan biri sanıyordum senin şiiri okurken yine gözlerim doldu.

hepimiz aynı olmuşuz kızlr

Son düzenleme:
nasılsınız kızlarrrrr.

günaydın güzeller sabah yine zor kalktım valla bugün topi birz sakin ve duygusal geçecek herhealde

NURCANIM KİMSEYE BİRŞEY SÖYLEMENE GEREK YOK BOL BOL DİNLEN CANIM EMİNİM HATASINI ANLIYACAK BUNALMIŞTIR BENCE AYRILIK İYİ GELİR SORUNU BİLMİYORUM AMA DÜZELCEKTİR SEN BEBEGİNE ODAKLAN GÜL EGLEN BAK BENDEN SANA BİR NASİHAT BUNU BİR KERE YAPMIŞSIN AMA BİR DAHA YAPMA EGER AYRILIK İYİ GELİYORSA SÖYLE O BİR OTLE GİTSİN AMA SEN EVİNDE KAL ASLA TERK ETME BU KURAL BİRDİR
BEN TARTIŞINCA GİT BURDAN DİYORUM ODA NEREYE ANNENE DİYORUM KOLUNDAN TUTUP KAPIYA SONRA ZİLE BASIYOR SARILIYOR BARIŞIYORUZ SIKMA CANINI İR TANEM

bilgem benim kadar duygasal var mı acaba
dün sizinle o kadar çok kunuştum ki akşam ne geldi başıma
kardeşim bizdeydi ya kapıdan girdim aşı olmuş kuzum ateşi var yukarıdan çıkta şurup al komşudan dedi bende üstümü degiştiripi alırım dedim kardeşim biraz kızdı bana bu çocuk al gel dedi tabi eşim yanımdaydı aldım sonra eşim gitti bekle bekle yok onlar 22.30 da gitti kapıdan çıktılar 5 dk sonra eşim geldi nasıl sinirli bir daha sana kimse o şekilde davranmasın helede çocuk konusunda sadece anne ve baban hariç dedi gelmesinler öyle insanlar dedi e birde glini kardeşinin hanımı sayılır ya bir hoşuma gitti onun yüzünden gelmemiş kapıda beklemiş

Günaydın kızlarrr..
Bugün Ankara'da güneşli bir hava var ohhh insanın içi açlılıyor..
Hep eşimle bir sahil kasabasında müstakil bahçeli bir evimiz olsun istemişizdir..
İnşallah ilerde bu planımızı hayata geçireceğiz..
Mersin, Antalya çok seviyorum ya ama merkez değil kasaba olucak:)

Giz sen çok olgun bir bayansın , bu traz şeyleri hemen bertaraf edebiliyorsun ..
Duygusalsın ama bizim kadar alıngan değilsin valla :)

Yeter, Sidelya ve diğer canlarım arkadaşlarım ..
Hepinize selamlar .Bugün çok keyifli kalkmışım fark ettim şidmi , içim kıpır kıpır ..
Ohhh ya uzun zamandır ilk defa bu kadar umutlu ve mutluyum :)

herkese günaydın kızlar :79:
istanbuldada güneşli bir hava var

bilgemcim içinin kıpırtısı hiç bitmesin inşallah ev dileğiniz yerine gelir
evinin bahçesinde koşuşan çocuklarınla mutlu bir hayatın olur... inşallah....

gizcim eşinin canına tak demiş artık haklıda bence konuşsanız onlarla yanlış anlarlarmı acaba?
birde sanki sen ve eşin kardeşlerininz yani size göre daha baskın kişiliklermi size göre siz daha ılımlı anlayışlı tiplersiniz sanki ve sizin bu iyi niyetinizi suistimal ediyorlarmış gibi
canım yanlış birşey dediysem şimdiden özür dilerim ama bana sanki öyle geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…