- 16 Mayıs 2010
- 2.440
- 2
bende onu demek istedim..Canım benim sen benim için umut oldun tabii ki, çünkü hep gittim geldim hastaneye ve pek mutlu sonuca şahit olamadım sanki. Ama bunu yaşayan birini görmek gerçekten çok iyi oldu benim için. Ama ben bir de seninle aynı hastaneye gittiğimiz için seninle aramda ayrı bir gönül bağı oluşturmuştum ve o sebeple, sanki yarı yarıya kendim hamileymişim gibi sevindim. Aynı yollardan aynı koridorlardan aynı sıkışıklıklardan ve aynı ters tepkilerle karşılaştık çünkü...
ben memnundum Arkadşaım ordan ya..
tamam hemşirelerden bazılarının suratı asık ama insna sonuçta, bide devlet kurumu ne kadar iyi olabilri ki daha..benim sağlığımla ilgili seylerde titz olsunlar yeter bana..
hem ben gecenb gün 9 sonuç alan vardı 8 i tutumuş... 5 sonuç alandan da 3 ü tutmuş... tabi biizm için hep %50 ihtimal.. hangi guruba girecegimizi hep RABBİM bilir..bide tutunması yetmiyor ki,geriside cok önemli biizm için...
Sen kafanı dagıtma, merkez fena değil.. devlet te o kdar olur dediğim gibi..
güzel haberler bize ordan her gelişinde inş :26:
hımmm :44:bilmez olurlarmı hiç işimiz ortak kazanç ortak ya hemenişte hem kayın olnarda bana çok üzüldüler am akıllarına glmiyor herhalde cahillikten şimdi yaramaz iki aylık oldu bundan bir ay önce hiç unutmam beni bir azarladı bebek aglıyormuş bende şirinli yapıyormuşum emzigini yıkamamı söyledi onlar gitti mutfakta hüngür hünür elşim dedi kardeşin ne yapayım terbiyesiz dedi ama ben yine laf etmiyorum neler yaşıyorum ama bak imdi benim evde yalnız bebişiyle emzikli kadın eşim bana yemek söyledi bende siparşi yanlış dedim şimdi eve gönderdim eşim duysa nasıl kızar allahım bilsin gerisi boş
sen de pek mi iyiisn ne :))
ALLAH görüyor ben sadece onu biliyorum... Madem sadece cahillikleirndne yaptıklarını düşünüyorusn takılma cok, sen daha iyi tanıyorusn onları sonucta... ama birisi bile demiyor mu bak bu cocugu burda bu kadar Sevme ..içi kalır,üzülür GİZ diye
evet evet inş... sen de, sen de inş.canım sende elfida gibi mutlu sona ulaşırsın inşallah
KALP ATŞINI duyana kadr ben inanamıucam da o ba şka...
Bİlgemin olayı cok etkiledi beni
cok sevinmişitim onun gebeliğne,tamda benm tedavim sırasında haber aldık ya...
Hayırlsıı Gİz.cim verende ALLAH alanda... be gelirse başımıza katlanıcaz artık...
aslında duygularında o kadar haklısınki fadiğim
yaşadıkların gerçek anlamda zor şeyler ben kendimle kıyaslarsam çok çok zor
bu konuda hassasın vede haklısın
eğerki bunu yapan sevgili çevre faktörlerimiz bilirlermiki kalbimizi kırdıklarını ve bilirlermiki kalp kırmanın allah katında kabeyi yıkmak gibi olduğunu rabbim onlar gibilere hidayet versin ve rabbim hiç kimseyi düşmanımı bile benim halimden anlamayıp (yada anlamak istemeyip)sırf kendini tatmin etmek için laf söyleyeni bile bu yolda sınava çekmesin...
giz'cim rabbim sabırlar versin bizlerin arada bir başına gelen senin hergün kapında adam resmen fesatlık yapar gibi ballandırmış hiçmi düşünce olmaz bu insanlarda yaa ee tamam söylersin seversinde bu kadarıda olamış bence
canım canını sıkma olmuş geçmiş hem arkadaşın yaptığını farketmiş ne güzel sende eşine güzel bir dille anlatırsın durumu hepimiz hassas bir dönemdeyiz anlayığ gösterecektir üzme sen tatlı canını,ayrıca bırak kalsın hiç dallandırma olayı arkadaşınla konuşarak o anlamış zaten yanlış birşey yaptığını...
Ceylinciiimmm....
Cok sağol.. sevinmez mi insna hiç..biz hep aynı oyllardan geciyoruz, hep derim insna bir burdaki hamile arkadaş için sevinir hem kendine umut olur sevinir diye :)
ben bakalım hangi yollardan gececeğim...ALLAH ım yardım etsin hepimize