günaydın arkdaşlar gizcim ne oluyor bende anlamadım ama sağlık bu eşinle detaylı konuşsaydın keşke kafasına takılan bişiler var heralde bunu sendn gizlememeli.biran önce eşinle konuşup bu durumu netleştir sende sıkıntı yapma belkide eşin buara çok doldu içine attı o ağlamasıda onun boşalmasıydı rabbim şifa versin güzelim tez zamanda
bilgemcim banada öyle geliyorki senin bebiş normal yoldan gelcek
giz1978 canım hemen öyle ümitsizliğe kapılma bilgeminde dediği gibi açık açık konuş eger öyle bir şey varsa ki inş yoktur tıb çok ilerledi herşeyin bir çaresi var var ama ümitsizlikle tedavi olunmaz,rabbim yardımcın olsun inş.papatyam canım hemen öyle kötü düşünme inan senin düşündüğün durumdan çok daha fazla kötüsünü yaşadım ama hala dimdik ayaktayım,seninde inş rabbim yardımcın olsun.
yeterim nerdesin kız göremedim seni
teşekürler kızlar eşimin üsütüne gittim bebek umrumda degil neler oluyor deim niye öyle söyledin dedim dün bir arkadaşı ölmüş ondan etkilenmiş ama bu rahatsızlık var ilrleyen zamanda üstesinden geliriz inşalah
içim rahatladı ya ne yapayım bebegim yok onun yerine eşimi bebek gibi seviyorum en ufak birşeyde kahroluyorum ayyy biz bayanlar hepmi böyleyi
bu arada başka topikte bir arkadaş hiç ummadıgı zamanda bebek sahibi omuş oda umutsuzmuş allahım bizlerede nasip etsin
günaydın arkdaşlar gizcim ne oluyor bende anlamadım ama sağlık bu eşinle detaylı konuşsaydın keşke kafasına takılan bişiler var heralde bunu sendn gizlememeli.biran önce eşinle konuşup bu durumu netleştir sende sıkıntı yapma belkide eşin buara çok doldu içine attı o ağlamasıda onun boşalmasıydı rabbim şifa versin güzelim tez zamanda
bilgemcim banada öyle geliyorki senin bebiş normal yoldan gelcek
gizcim konuşmakla iyi etmişsin inşallah hastalığıda biran önce düzelir buarada kızlar eşime evicap alıcamda çeşitleri varmış galiba hangisini almam iyi olur bilginiz varmı
sağol canım evet doğru diyosun önce sağlık
geçmiş olsun canım
gerçekten sağlıktan değerli birşey yok...
umarım kısa zamnda bu rahatsızlıktan tamamen kurtulursun...
evet arkadaşım allahım dertlerimize derman versinBelgin arkadaşım çok geçmiş oslun bu bağırsaklardan nedir çektiğimiz..
Bende geçen hafta bu yüzden 1 gece hastanede yattım .. Bağırsak enfeksiyonu..
Çok ağrılar çektim çok zordu.. Serum aldım , antibiyotik derken geçti çok şükür..
Kızlar kar yağmadı yaaa.. O yüzden enfeksyon var ortalıkta...
Giz Ankara'da kış olmadı değil mi sene ? :))))
sağol canımgeçmiş olsun canım
hımm...sabah o eve geldi ben işe geldim Gizcim(
akşama birlikteyiz inşALLAH..
BENİM EŞİMDE trental kullandı 2-3 ayevicapla birlikte...
ama Bİlgemcim sizin olur be gülüm yaza kadar doğal yoldan..
ilaçlara devam etsin eşin,sende yumurta takibi yap degerlendirin o günlerin 2-3 ayda olur inş.
sağol canım ya..
RABBİM bana da siizn için sevinmeyi nasipetsin kısa sürede inş.
Sağol Fadikçim...
Devamı gelir..yarına degeirm katlanır inşALLAH...
BENDE aynını yazacktım Bİlgemcim..
fadik yazmış...
içsin ilaçlarını ne zararı olacakki.... o sürede 2-3 ayda toparlanırsınız zaten.. belkim o arada geliveririm meleğiniz... deidğim gibi ateş ölçümü ve yumurta takibi ile degerlendirin o günleri...
canımmm... Belgimciimm...
Cok sagol arkadşaım...,
Hepinize dua ettim hep kendimle birlikte... zamanı var elbet..
en kısa sürede bende sana yazmak isityorm benm için yazdın cümleleri :26::26:
gecmiş olsun
ilaçda kullanıyordun dimi sne.. akdeniz ateşimiydi? yanlışsa kusura bakma ilkkez duyunca unutmuş olabilrim... RABBİM tez zamanda şifanı verir inş.
Ay hakketten yaa.. Bende bakmıştım o topiğe ...İnsanlar kendi evlatları gibi bağırlarına basıyolar .. Ne güzel bir iyilik o çocuğa.. Rabbim herkese evlat nasip etsin ama evlat edinmekte çok güzel bir duygu..canı m ben evikap 200mg içiriyorum dr 400 dedim yok dedi gerek yok dedi ama yanında ek vitamminde kullan be trental 400 mg kullanıyorum bu ikisinin zarar yok canım
kızlar birde ben gezintiye çıktım hemde evlatlık edilenlere bölümüne allahım ne güzel duygular ya o kadar çok seviniyorlarki sıra bizede geliyor diye
canım onları başımızdan etsik etmesin rabbim,çocugu olupta mutsuz evlilikleri olan bir sürü insan var çok şükür bizlerin tek sorunu bebek onuda sabrımızla eşlerimize duydugumuz sevgiyle üstesinden gelecegiz.ben inanıyorum buna.
canım tabiki kız kardeş bunları kasıtlı kötü niyetle yapmaz...canım belkide bizler öyle düşünceye kapılıyoruz yoksa zannetmiyorum ki insanlar hep kötü fikirli olsun
bak en yakınım kız kardeşim yeni 2 aylık bebegi oldu çok yaramaz sürekli aglıyor bana kollarım kopuyor dogurda sende gör ne kadar zor oldugunu diyor yanımda annem anecigim diye seviyor yeri geliyor kucagımdan alıyor aglıyor diye ama biliyorum ki bunlar kasıtlı yapılmış şeyler degil evet üzülüyoruz hele ben kahroluyorum ama elden birşey gelmiyor o yüzden gülümse ve geç
kötü birşey olmamasına sevindim canım...teşekürler kızlar eşimin üsütüne gittim bebek umrumda degil neler oluyor deim niye öyle söyledin dedim dün bir arkadaşı ölmüş ondan etkilenmiş ama bu rahatsızlık var ilrleyen zamanda üstesinden geliriz inşalah
içim rahatladı ya ne yapayım bebegim yok onun yerine eşimi bebek gibi seviyorum en ufak birşeyde kahroluyorum ayyy biz bayanlar hepmi böyleyi
bu arada başka topikte bir arkadaş hiç ummadıgı zamanda bebek sahibi omuş oda umutsuzmuş allahım bizlerede nasip etsin
bide benim eşime onlarla birlikte ASİST hap vermişlerdi Ege üni. ürolog Gizcim...canı m ben evikap 200mg içiriyorum dr 400 dedim yok dedi gerek yok dedi ama yanında ek vitamminde kullan be trental 400 mg kullanıyorum bu ikisinin zarar yok canım
kızlar birde ben gezintiye çıktım hemde evlatlık edilenlere bölümüne allahım ne güzel duygular ya o kadar çok seviniyorlarki sıra bizede geliyor diye
Malesef...sağol canım evet doğru diyosun önce sağlık
evet arkadaşım allahım dertlerimize derman versin
sağol canım
inşallah canım allahım nasip ederse olacak .yok yaa canım aslında akdeniz ateşi değilim dr denemek için verdei o ilaçta daha ağrıttı bağırsaklarımı bilmiyolar insanı deneme tahtası gibi kullanıyolar olsun sen takma bunları iyi bak yiğenime ayyy kuzum benimmmmm
aminn...canım onları başımızdan etsik etmesin rabbim,çocugu olupta mutsuz evlilikleri olan bir sürü insan var çok şükür bizlerin tek sorunu bebek onuda sabrımızla eşlerimize duydugumuz sevgiyle üstesinden gelecegiz.ben inanıyorum buna.
Hımm.. ölüm korkusu bambaşka bir korku..teşekürler kızlar eşimin üsütüne gittim bebek umrumda degil neler oluyor deim niye öyle söyledin dedim dün bir arkadaşı ölmüş ondan etkilenmiş ama bu rahatsızlık var ilrleyen zamanda üstesinden geliriz inşalah
canım tabiki kız kardeş bunları kasıtlı kötü niyetle yapmaz...
ama kardeşte olsa biraz daha dikkat etmeli...
benim amcamalrın 18 sene çocuğu olmamış....
ve annem bizleri yengemin yanında hiç sevmezmiş...
yaa sonuçta evlat senin her zaman berabersin...
azıcıkta sabırlı olup sonra sevilsede olur...
kızlar ya ben bu konulara artık iyice takmaya başladım...
benim hayatım beyninle kendimle müdahaleyle geçiyor...
ben böyle savaş verirken hiç kimsenin benim geçmişimi acılarımı hatırlatmaya hakkı yok...
allahıma bin şükür ben kadere allaha inanan biriyim...
kimseye çocuğu olmuş diye veya hamile kalmış diyede kıskançlık garez etmem...
verende allah alanda...
yine hiç vermeyende rabbim...
kimseye kızmıyorum....
ama insanlar bu konularda çok duyarsız...
ve ben artık katlanamıyorum...
beni seven insan benim durumumu bilir ve ona göre davranır...
yok davranmıyorsada ilişkimi bile keserim...
kötü birşey olmamasına sevindim canım...
e ayıp ama bu kadarıda işte...ah canım kimse canımızı acıyma istemz bilinçsizce yapılan şeyler bunlar demek ki benim yerimde olsan delirir sin hergün kardeşimin eşi (aynı zamanda eltim işlerimiz ortak) gelir yok çocuk uyumadı yok kollarımız koptu yok gülümsedi neler neler imdi bizdeler akşam yine aynı eşim bazen kızıyor sultan süleymanın mı çocugu ne diyor güldürüyor beni takmamaya çalışın
Fadikçim.. sana aynen katılıyorum...Zaten sabrımız bize zor yetiyor bide insanların davranışlara sabrtmek benide cok yoruyor... burda diger topictemi birisi demişti ki..nerdeyse artık kendim için değil elalem için hamile kalmayı istiyorum.. cok doğru gelmişti milleti susturmak için öyle hissettiğim...
Hayırlısı olur hakkımızda inşALLAH.. var elbet cekilen bu sıkıntıların,sabırların bi mukafatı...
Greenndreams... İletini alıntı yaptım cvp yazacaktım ama arkadaşi geldi masama kapatmak zorunda kaldımdı..
biliyorum ne cok sevindiğini..bide aynı merkezde tedavi görüyo olmamız senin umudunu artırdıgı için 2 kez sevinmişindir sne benim için, sana da umut olur çünkü...
hayırlısı olsun hakkında inşALLAH..bi başla hele tedaviye, gerisi gelecek hayırlısı ile... :26:
e ayıp ama bu kadarıda işte...
tamam cocugunu çöpe atıp gelsin snein yanına demiycem ama o kadarı da günah sana,benim yoldaki cocukları görünce içim gidiyor değilki yanı başımda hiç dayanamam,nazarım degecekj diyede cok orkarım okur dururum..
bilmiyolar mı negatif denemeni hem Gizcim??
canım sende elfida gibi mutlu sona ulaşırsın inşallahCanım benim sen benim için umut oldun tabii ki, çünkü hep gittim geldim hastaneye ve pek mutlu sonuca şahit olamadım sanki. Ama bunu yaşayan birini görmek gerçekten çok iyi oldu benim için. Ama ben bir de seninle aynı hastaneye gittiğimiz için seninle aramda ayrı bir gönül bağı oluşturmuştum ve o sebeple, sanki yarı yarıya kendim hamileymişim gibi sevindim. Aynı yollardan aynı koridorlardan aynı sıkışıklıklardan ve aynı ters tepkilerle karşılaştık çünkü...
aslında duygularında o kadar haklısınki fadiğim
canım tabiki kız kardeş bunları kasıtlı kötü niyetle yapmaz...
ama kardeşte olsa biraz daha dikkat etmeli...
benim amcamalrın 18 sene çocuğu olmamış....
ve annem bizleri yengemin yanında hiç sevmezmiş...
yaa sonuçta evlat senin her zaman berabersin...
azıcıkta sabırlı olup sonra sevilsede olur...
kızlar ya ben bu konulara artık iyice takmaya başladım...
benim hayatım beyninle kendimle müdahaleyle geçiyor...
ben böyle savaş verirken hiç kimsenin benim geçmişimi acılarımı hatırlatmaya hakkı yok...
allahıma bin şükür ben kadere allaha inanan biriyim...
kimseye çocuğu olmuş diye veya hamile kalmış diyede kıskançlık garez etmem...
verende allah alanda...
yine hiç vermeyende rabbim...
kimseye kızmıyorum....
ama insanlar bu konularda çok duyarsız...
ve ben artık katlanamıyorum...
beni seven insan benim durumumu bilir ve ona göre davranır...
yok davranmıyorsada ilişkimi bile keserim...
giz'cim rabbim sabırlar versin bizlerin arada bir başına gelen senin hergün kapında adam resmen fesatlık yapar gibi ballandırmış hiçmi düşünce olmaz bu insanlarda yaa ee tamam söylersin seversinde bu kadarıda olamış benceAlıntı giz1978 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
ah canım kimse canımızı acıyma istemz bilinçsizce yapılan şeyler bunlar demek ki benim yerimde olsan delirir sin hergün kardeşimin eşi (aynı zamanda eltim işlerimiz ortak) gelir yok çocuk uyumadı yok kollarımız koptu yok gülümsedi neler neler imdi bizdeler akşam yine aynı eşim bazen kızıyor sultan süleymanın mı çocugu ne diyor güldürüyor beni takmamaya çalışın
canım canını sıkma olmuş geçmiş hem arkadaşın yaptığını farketmiş ne güzel sende eşine güzel bir dille anlatırsın durumu hepimiz hassas bir dönemdeyiz anlayığ gösterecektir üzme sen tatlı canını,ayrıca bırak kalsın hiç dallandırma olayı arkadaşınla konuşarak o anlamış zaten yanlış birşey yaptığını...Kızlar canım çok sıkkın...
Dün akşam eşimin ve benim ortak bir bayan arkadaşımız gece 12 de face den eşime yazmış, ama bişey dememiş kız. Ben de kızı seviyorum ama dün gece sinirim geldi gece 12 de yazında kızdım ve eşim bana dedi ki sana selam söylüyor ve soruyor bana ne zaman gelecek diye dedi. Ben de sinirimden bu gidişle hiç gitmicem ona dedim. Eşim de bana kızdı insanlar hakkında önyargılısın diye... Kadınla bugün faceden konuştuk ve dün bir an yanlış anlaşıldığını düşündüğünü ve hatta buyüzden gece uyuyamadığını ve çok üzüldüğünü söyledi... Ben de yalan söylemek zorunda kaldım. Annem çağırdı aşağı indik dedim. O nedenle eşim kapatmıştır hemen face i dedim ama sonrasında da canım sıkıldı çok yalan söylediğim için kendime kızdım kızın tansiyonu da yükselmiş belki bana sebep... Ve ilginç tarafı gerçekten de iyi niyetli bir insan olduğunu anladım. Ama hayat beni çok önyargılı yapmış. Düşünüyorum bundan sonra kadınla samimi arkadaş bile olsak bu koca bir yalanın üstüne mi kurulu olacak? Bir an telefon açıp gerçekleri itiraf etmek istedim. Ama sonra arkadaş olsak bana nasıl güvenecek ya da bir insanı kaybedeceğim belki de... Ben ne yaptım yaa... Siz benim yerimde olsanız naparsınız? Çok canım sıkkın çokkk...