- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
heyt kızlar bende geldim bu aralar üçümüzde sabah kuşu olduk valla hadi ben neyse de
bilgem ara eczaneyi bittikçe iste 2 saat önceden araki getirtsinler zaten yakın bir yer kargo yok bekleme yok hemde uygun fiyat canım bence eşine fazla yüklenme kaan aydosa yazsana bunların hepsini kullanayım mı diye bence proxxeed ve trental ve karışım yeterli gibi ama sen sor
elfidam nerelerdesin ya eşi geldi gececiydi ya ay ne mutlulardaır tü ttütüttütüüüüüü maşallah :2::2::2:
Günaydın kızlar...Yeterim , Giz'im, Sidelya'm :)))
Giz ben eşimle konuştum dün hemen internetten araştırdı, kk'daki olumlu sonuçlar alanları falan okudu..
Tamam kullanalım dedi..
Onun ilaç mümessili bir arkadaşı var onu aradı hemen bana bu ilacı uygun fiyatta ayarla diye ..
Oda gecenin 11'inde bir kadın doğum doktorunu aramış cepten , halleriz demişler..
İnşş 100 liradan uygun bir fiyata bulursa o halledecek yoksa senin eczacıdan sipariş vereceğim ama malum ay sonu ay başını beklemem lazım ... 2kutu alacağım nerden baksan 200 lira ..
Diğer topiklerde kızlar çok çok güzel şeyler ama fazla sayıda takviye kullandırıyolar eşine..
Ben keçiboynuzu kürü, arısütü bal polen karışımı, proxeed plus birde lokasitler için trental yeterli diye düşünüyorum..
Hepsini önüne koyarsam bu sefer temelli kullanmıyorum hiçbirini diyebilir.. Gerek yok o yüzden..
Zaten proxeed'in içeriğinde yok yok !