kız kaç tane transfer yapıldı tek bebişte 50 70 arası bişey çıkıyo anammmm ikiz olursa dur bidaha sevineyimm içim içime sığmıyo valla
Ayyyyyhhhhhhhhhhh..
Papatyam cok sey yazdm sana bi tuşla silindi..,
yazmamam gerekiyormuş demek ki :))
Cok sağol Papatyaaammm-senin hamilelğinin umut olmuştu bana bu siteyle ilk tanıştııgmda...
Tülin,sen,Fadik ve diğer kızlar her sordumunu cvp.lamıştınız... Kürler,haplar... 3 milyon spermle tüpten başka yolla hamile kalamayacagımı hep burda sizlerle ögrendim...
Oluyromuş... daha da düşsede sperm sayısı sonraki zamanlarda sahiden bi yumurta 1 sperm yetiyormuş RABBİM "OL" deyince :)))))))
(ikiz olursa biri benim karışmam valla elfidam oh allahım ya eşim gelseydi bende ona verecektim müjdeyi oda seviniyor böyle haber duyunca hadi ya gerçektenmi diyor
bilgeme oda çok üzülmüştü şimdi sana sevinecegiz beraber
kız kaç tane transfer yapıldı tek bebişte 50 70 arası bişey çıkıyo anammmm ikiz olursa dur bidaha sevineyimm içim içime sığmıyo valla
canım dikkat et valla şu anda aglıyorum ya inşallah sapasaglam kucagına alırsın bilgem nerelerde oda çok svinecek senin degil o hepimizin bayramı hepimizin umudu iyi bak ona
gizcim bende ağlıyorum yaa rabbim böyle güzel haberleri eksik etmesin burdan
elfida nereye kayboldun ses ver bize kaç transfer yapılmıştı senin ...
o zaman iğnenin etkisi vardır cnm 2 gün sonra bidaha yaptır rabbim yavrunu korusun(
dur kızz..bide ikiz sokma şimdi kafama... heyecan yaptım iycene :))
bende paylaşırım eşimle...
dediğin gibi burdaki herkes kendisi değil.. aynı zamanda BEN ...
aynı durumları paylaştııgımız için her hamileye 2 kere seviniyoruz..hem arkdaşın kendisi için..hem de kendimiz içn.. ben öyleydim.. her hamilede umutlanıyorum...
Hayılrıılısı bakalım bizi neler bekler bundan sonra...:26:
tek transfer Nurcancım....
kız bak var ya.. iyicene alevlendirdin beni..yüksek mi hakkaten bu deger 10. güne göre..
ama dedim ya ben catlatma iğnesi vurundum 3 gün önce... içinde hcg var..ondan yüksektir..
Cok iyisiniz kızlar...ağlayamayın diycem ama ben ilk kez mutluluktann ağladım ömrümde..ilkkezz
Gizcim bende senin için de ağlamak istiyorum...
Cok dua edicem size coookk.... nicken dua eidyorum zaten... transferim olurken bile hem salavat getirip hem sizlerle birlikte kendime dua ettim,,emeklerimizi bebeksiz bırakma RABBİM diye
Papatya vallahi o kadar çok kürler ve vitaminler var ki, hangisini kullandıracağımızı şaşırdık..inşallah canım.eşim 1 haftadır keçiboynuzu kürü,fındık,fıstık,ceviz,bal-poleniarısütü-ginseng karışımı,evicap,çinko ve tribulus terrestiris alıyor.1 hafta spermlerin değişmesi için kısa bir süre ama insan yinede ümit ediyor iştee..
Arkadaşım büyük ihtimalle çıkar..slm benim bugun 1o gun bekleyemiyorum artik bide ben hollandadayim burda 15 gun sonra test yapiliyo o gun de pazar gunu ne denk geldigi icin pazartesi kan testi yapilcak turkiyede olsam hemen git baktir burda mumkun olmuyo kendim evde ttest yapmak istiyorum bi yandanada esim istemiyo morelin bozulur falan diye ne yapcam ben ya 10 gun idrarda cikarmi acaba
Tanıdık eczacı yok kuzum yaa, 100 liraysa iyiymiş.. Ben ay başında alacağım ama o zaman arasam getirtse olur mu?sevindim senin adına bence faydasını göreceksin ya tanıdık eczacı yokmu sonuçta 3 ay kullanman gerekecek benim tanıdık var aslında bir soruyum dur bakalım ne kadar
Arayımda ay başında alacağım ama haftaya yani. OLur değil mi?canım tanıdık eczacıyla görüştüm 100 lira olur dedi eger istersen sipariş verecek hiç yoktan bitince hemen temin edersin canım ara bak burda karşıyaka saglık ocagı karşısı tel:3351415 arkadaş görüşmüş dersin verecek hemen siparişi ara canım
313 ayetel kürsi- 4444 salavatı tefriciyemi bitirip- namazımı kılıp abdestli olarak veridm kanımı...
Ve degerim 341 :)))))))
eger ki catlatma iğnesinin etkisi yoksa ( ki bu kadarda yükseltmez 3 gün oldu çünkü vurunalı )
hamileyim RABBİME binlerce kez şükür...
ayyhh yookk..heyecanda n bayıldı herhelde aman tek gelmesin hamile kalsında o yeter bize içimizden bir daha bu mertebeye ulaştı anne mertebesi o şimdi ailesiyle sevincini paylaşıyordur
AMİN ...o zaman iğnenin etkisi vardır cnm 2 gün sonra bidaha yaptır rabbim yavrunu korusun
ayyhh yookk..heyecanda n bayıldı herhelde aman tek gelmesin hamile kalsında o yeter bize içimizden bir daha bu mertebeye ulaştı anne mertebesi o şimdi ailesiyle sevincini paylaşıyordur
AMİN ...o zaman iğnenin etkisi vardır cnm 2 gün sonra bidaha yaptır rabbim yavrunu korusun
ayyhh yookk..
giremedim foruma.. sinir oldum zaten...
ev de de yalnızım..
aileme söylemedim daha katladığını göreyim öyle söylicem inşALLAH.
AMİN ...
Sağol Nurcamcım.. RABBİM senn meleğinide korusun:26:
Canım git 15. gün oldu de ne zaman transfer yaptırdın nerden bilecekler.Papatya vallahi o kadar çok kürler ve vitaminler var ki, hangisini kullandıracağımızı şaşırdık..
Bende keçiboyunuzu kürü, arı sütü bal polen karışımı kullandırtıyorum eşime.. Yakında proxeed puls evicap trentala başlayacağız inşş.. Fındık fıstık ceviz zaten ezelden beri çok sever bizimkisi :)
Dahada başka bişey veremem kabule tmez valla :) İnşş bunlar fayda eder.. Rabbim senin ve eşininde emeklerinin karşılığını versin..
Arkadaşım büyük ihtimalle çıkar..
Tanıdık eczacı yok kuzum yaa, 100 liraysa iyiymiş.. Ben ay başında alacağım ama o zaman arasam getirtse olur mu?
ya canim ya cikmazsa valla o zaman daha zor olmazmi kan tahlilini beklemek keske turkiyede olsaydim simdi giderdim bi klinige yaptirirdim
ayhh sorma..amin canım aminnnn duygulandım ben yine ya amann çok sulugöz oldum
Papatya vallahi o kadar çok kürler ve vitaminler var ki, hangisini kullandıracağımızı şaşırdık..
Bende keçiboyunuzu kürü, arı sütü bal polen karışımı kullandırtıyorum eşime.. Yakında proxeed puls evicap trentala başlayacağız inşş.. Fındık fıstık ceviz zaten ezelden beri çok sever bizimkisi :)
Dahada başka bişey veremem kabule tmez valla :) İnşş bunlar fayda eder.. Rabbim senin ve eşininde emeklerinin karşılığını versin..
canlar sabah sabah elfidamın haberini aldım çok sevindim bu gün artık kimse tutamaz beni...rabbim sonuna kadar sağlıklı hamilelikler yaşatsın inşşşşşşşşş.elfidam adınıza çok sevindim bizlerede dua edecegini yazmışsın rabbim razı olsun inş senden ve senin gibi dua edenlerden.halaya geç kaldım ama napim tek başıma çekerim bendeee
sağol şeker devam