Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kız kaç tane transfer yapıldı tek bebişte 50 70 arası bişey çıkıyo anammmm ikiz olursa dur bidaha sevineyimm içim içime sığmıyo valla

ikiz olursa biri benim karışmam valla elfidam oh allahım ya eşim gelseydi bende ona verecektim müjdeyi oda seviniyor böyle haber duyunca hadi ya gerçektenmi diyor
bilgeme oda çok üzülmüştü şimdi sana sevinecegiz beraber

çok merak ettim bak şimdi:)
senin güzel haberin de bize umut oldu bitanem..
allah tamamına erdirsin inşallahhhh..darısı da hepimizin başına..
bence kesin ikiz bunlar elfidacım
iki tane transfer edildi sanırım.

Son düzenleme:
(
dur kızz..bide ikiz sokma şimdi kafama... heyecan yaptım iycene :))
bende paylaşırım eşimle...
dediğin gibi burdaki herkes kendisi değil.. aynı zamanda BEN ...
aynı durumları paylaştııgımız için her hamileye 2 kere seviniyoruz..hem arkdaşın kendisi için..hem de kendimiz içn.. ben öyleydim.. her hamilede umutlanıyorum...
Hayılrıılısı bakalım bizi neler bekler bundan sonra...:26:

kız kaç tane transfer yapıldı tek bebişte 50 70 arası bişey çıkıyo anammmm ikiz olursa dur bidaha sevineyimm içim içime sığmıyo valla

canım dikkat et valla şu anda aglıyorum ya inşallah sapasaglam kucagına alırsın bilgem nerelerde oda çok svinecek senin degil o hepimizin bayramı hepimizin umudu iyi bak ona

gizcim bende ağlıyorum yaa rabbim böyle güzel haberleri eksik etmesin burdan

tek transfer Nurcancım....
kız bak var ya.. iyicene alevlendirdin beni..yüksek mi hakkaten bu deger 10. güne göre..
ama dedim ya ben catlatma iğnesi vurundum 3 gün önce... içinde hcg var..ondan yüksektir..

Cok iyisiniz kızlar...ağlayamayın diycem ama ben ilk kez mutluluktann ağladım ömrümde..ilkkezz
Gizcim bende senin için de ağlamak istiyorum...
Cok dua edicem size coookk.... nicken dua eidyorum zaten... transferim olurken bile hem salavat getirip hem sizlerle birlikte kendime dua ettim,,emeklerimizi bebeksiz bırakma RABBİM diye

o zaman iğnenin etkisi vardır cnm 2 gün sonra bidaha yaptır rabbim yavrunu korusun

Papatya vallahi o kadar çok kürler ve vitaminler var ki, hangisini kullandıracağımızı şaşırdık..
Bende keçiboyunuzu kürü, arı sütü bal polen karışımı kullandırtıyorum eşime.. Yakında proxeed puls evicap trentala başlayacağız inşş.. Fındık fıstık ceviz zaten ezelden beri çok sever bizimkisi :)
Dahada başka bişey veremem kabule tmez valla :) İnşş bunlar fayda eder.. Rabbim senin ve eşininde emeklerinin karşılığını versin..
Arkadaşım büyük ihtimalle çıkar..
sevindim senin adına bence faydasını göreceksin ya tanıdık eczacı yokmu sonuçta 3 ay kullanman gerekecek benim tanıdık var aslında bir soruyum dur bakalım ne kadar
Tanıdık eczacı yok kuzum yaa, 100 liraysa iyiymiş.. Ben ay başında alacağım ama o zaman arasam getirtse olur mu?
ya canim ya cikmazsa valla o zaman daha zor olmazmi kan tahlilini beklemek keske turkiyede olsaydim simdi giderdim bi klinige yaptirirdim[/QUOTE]
Canım git 15. gün oldu de ne zaman transfer yaptırdın nerden bilecekler. Arayımda ay başında alacağım ama haftaya yani. OLur değil mi?
Elfidammmmm canımmmmmmmmmmmm çok sevindim yaaa.
En son çıkmadan sana bişeyler yazmıştım için buruldu demişsin çok üzüldüm ama anladığının tersi olarak yazmıştım halbu ki, demek istediğim idrarda belki çatlatma iğnesinin etkileri gözükebilri fakat kanda gerçek sonuç çıkar yani senin sonucun ... Hmailesin işte ne güzel değein yüksek hemde 10.günde yarısı çatlatma iğnesinin değeri ols ayarısı senin yine değerin süper yaaa canım benim..
Rabbim tamamına erdirsin ... Sende bir çok arkadaşım gibi .ok inançlı,itikatlı bir insansın ..
Rabbbim sabrının mucizesini yolladı.. Bizlerede yollar inşşalahhhhhhhhhh:)

heyecanda n bayıldı herhelde aman tek gelmesin hamile kalsında o yeter bize içimizden bir daha bu mertebeye ulaştı anne mertebesi o şimdi ailesiyle sevincini paylaşıyordur
ayyhh yookk..
giremedim foruma.. sinir oldum zaten...
ev de de yalnızım..
aileme söylemedim daha katladığını göreyim öyle söylicem inşALLAH.
o zaman iğnenin etkisi vardır cnm 2 gün sonra bidaha yaptır rabbim yavrunu korusun
AMİN ...
Sağol Nurcamcım.. RABBİM senn meleğinide korusun:26:

heyecanda n bayıldı herhelde aman tek gelmesin hamile kalsında o yeter bize içimizden bir daha bu mertebeye ulaştı anne mertebesi o şimdi ailesiyle sevincini paylaşıyordur
ayyhh yookk..
giremedim foruma.. sinir oldum zaten...
ev de de yalnızım..
aileme söylemedim daha katladığını göreyim öyle söylicem inşALLAH.
AMİN ...
Sağol Nurcamcım.. RABBİM senn meleğinide korusun:26:

amin canım aminnnn duygulandım ben yine ya amann çok sulugöz oldum

elfidanın hamiş haberi nasıl hareket getirdi topiğe
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Canım git 15. gün oldu de ne zaman transfer yaptırdın nerden bilecekler.
Arayımda ay başında alacağım ama haftaya yani. OLur değil mi?

Elfidammmmm canımmmmmmmmmmmm çok sevindim yaaa.
En son çıkmadan sana bişeyler yazmıştım için buruldu demişsin çok üzüldüm ama anladığının tersi olarak yazmıştım halbu ki, demek istediğim idrarda belki çatlatma iğnesinin etkileri gözükebilri fakat kanda gerçek sonuç çıkar yani senin sonucun ... Hmailesin işte ne güzel değein yüksek hemde 10.günde yarısı çatlatma iğnesinin değeri ols ayarısı senin yine değerin süper yaaa canım benim..
Rabbim tamamına erdirsin ... Sende bir çok arkadaşım gibi .ok inançlı,itikatlı bir insansın ..
Rabbbim sabrının mucizesini yolladı.. Bizlerede yollar inşşalahhhhhhhhhh:)
[/QUOTE]
ben içim buruldu diye pozitifi görüp sonra negatif almanın acısını düşününce demiştim..
hakkaten de hala öyle hissediyorum...şu anda bile bu kadar heveslenmişken 2 gün sonra degeim düşse negatifi görmekten daha cok üzülürüm...

inşALLAH dediğin gibidir Bİlgemcim...2 gün sonra neteleşecek ALLAH ın izniyle
amin canım aminnnn duygulandım ben yine ya amann çok sulugöz oldum
ayhh sorma..
,bende gonal f den sonra öyle oldum.. şimdi de öyleyim..hemen boğazıma bişey tıkılıyo..gözleirm doluveriyo.. ki normalde sogukkanlı biriyimdir

valla daha evde L-carnitine diye bir ilaç daha var ama fazla da yüklenmek istemiyorum.o dediğin proxeed plus ı bende düşünüyorum.zaten o ilacı verdiğin zaman ek bişey kullanamana gerek kalmıyor.evicapa falan gerek yok yani.çünkü proxeedd de hepsi var zaten.bunu da kaan aydosun bir yazısında okumuştum.inşallah faydasını görürüzde şişiriveririz hepimiz göbeklerimizi :)
biz geçen sene eşime tribulus terrestiris,L-carnitine,selenyum acplus,çinko,evicap ve klomen vermiştim.özellikle hareket çooooook farketmişti.

Papatya ben eşime ne vereceğimi resmen şaşırdım çünkü o kadar çok kürler karışımlar vitaminler var ki..
En çok duyduğum ve önerilen keçiboynuzu kürü sonra proxeed plus..
Sen benden tecrübelisin arkadaşım..

Arı sütü bal polen karışımı..
Keçiboynuzu kürü..
Proxeed plus .. (evikap kullanmam gerekmiyorsa)
Birde 1 milyon lokosit var bizde çokkk fazla yani onun için antibiyotik kullanması lazım .. Trental bunun için mi kullanılıyor..?
Birde bu saydıklarımın yanına ne önerirsin başka ne kullabiliriz sence ?

Elfidam şimdi anladım seni..
Evet gerçekten önce sevinip sonra üzülmek çok zor .. 7 hafta hamilelik yaşadım sonra resmen akzıdılar bebeğimi içimden ... Çok acı verici..
Ama sana bişey söyleyi mi bu oran hamilelikte %15 civarındaymış..
Raslantısal yani..
İnşş sen nurcan arkadaşım gibi rabbimin izni ile yavruşunu sağlıcakla getireceksin dünyaya..
Haftaya kese görmeye gidersin ondan 2 hafta sonrada pıt pıtları duymaya ..
Rabbim bu mutlu haberleri almamızı nasip etsin..

canlar sabah sabah elfidamın haberini aldım çok sevindim bu gün artık kimse tutamaz beni...rabbim sonuna kadar sağlıklı hamilelikler yaşatsın inşşşşşşşşş.elfidam adınıza çok sevindim bizlerede dua edecegini yazmışsın rabbim razı olsun inş senden ve senin gibi dua edenlerden.halaya geç kaldım ama napim tek başıma çekerim bendeee

olurmu ben seni yalnız bırakırmıyım

DARSI BEKLEYENLERE
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

sağol şeker devam

heyt kızlar bende geldim bu aralar üçümüzde sabah kuşu olduk valla hadi ben neyse de
bilgem ara eczaneyi bittikçe iste 2 saat önceden araki getirtsinler zaten yakın bir yer kargo yok bekleme yok hemde uygun fiyat canım bence eşine fazla yüklenme kaan aydosa yazsana bunların hepsini kullanayım mı diye bence proxxeed ve trental ve karışım yeterli gibi ama sen sor
elfidam nerelerdesin ya eşi geldi gececiydi ya ay ne mutlulardaır tü ttütüttütüüüüüü maşallah :2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…