Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar çok şey yaptım ve etki etmedi ki kürünü değil de 4 şişe özünü bitirdi bir gram bile fayda etmedi.
Amin inşallah![]()
Burda yazdığıma bakmayın çok pozitif bir insanımdır aslında. Sonucun değişmediğini gördüğümüzde bile eşim üzüldü ben teselli ettim verdiğin ortamdan etkilenmişsindir stres olmuşsundur falan dedim. Çok kafaya da takmıyorum aslında ama derdimi dokesim geliyor bazenBirde saraçoğlunun kürünü deneyin ama bi arayıp sorun bazen yapılınca yan etki yaptığı da oluyormuş yani bazı seviyeler yüksekse de önermiyor o yüzden arayıp bilgi almanızı tavsiye ederim
Bide daima pozitif olun fayda etmedi değilde henüz değişiklik olmadı ama inşallah artacak diyin☺
Çünkü ağızdan çıkan beyne gidermiş ve negatiflik sonucunu ortaya çıkarırmış diye okumuştum
Tabi ki bu süreç zor.. Haklısınız da ama duaya sarılıcaz ve tedavi sürecinde, "inşallah fayda ediyor, yükselecek, artacak, çok iyi gidiyoruz," diyerekten onları harekete geçirin işe yarayacak inaşallah Allah yardımcınız olsun![]()
Bence öyle. Tabi sorunun ne olduğuna bağlıErkek infertilitesi kadin infertilisinden daha mi zor
Anladım canım teşekkür ederimEşime doktor promen k ve marincap birde liste vermiş içinde nohut, buğday ruşeymi, kuzu eti (dana eti ve tavuk yasak), nar, çakşır, badem, fındık, ceviz, keçiboynuzu, muz falan var. Akşamdan zeytinyağına kuru incir koyuyorum sabah kalkınca onu, çakşır suyu ve kuruyemiş koyuyorum onları yiyor. Sabah öğle akşam OMEGA 3 alıyor akşam yemeğinde paketli gıda yedirmiyorum mutlaka mevsim yeşillikleri ile salata yapıyorum yemeklerin üzerine buğday ruşeymi serpip yiyor mevsimi olmayan meyve sebze yemiyoruz haftada bir gün nohut yemeği yapıyorum. Abur cubur ve sigarayı tamamen bıraktı bitter çikolata yiyor sadece. Yemekten sonra çayın yanına kabak çekirdeği koyuyorum. Sonra meyve hazırlıyorum muz, elma mutlaka oluyor birde hergun nar suyu sıkıyor. Sonra yatmadan önce promen k veriyorum ve keçiboynuzu kürünü sevmediği için özünü veriyorum sadece.
Bunlar yaptığımız şeyler o kadar çok ki her yere kopyalayıp yapıştırıyorum artıkha birde hacamat var onu da denedik.
Sorunumuz da sayı hız morfoloji ne ararsan var yani
benim esimde yok bendede yok ama olmuyor surkeli tedavi ben görüyorum bende bazen belki esimde olsa o gorse diye düşünüyorumBence öyle. Tabi sorunun ne olduğuna bağlı
Düzelir inşallah canım bizde etki etmedi sizde de etmeyecek diye bişey yok tabiki inşallah fayda görürsünüzAnladım canım teşekkür ederimbizim sayı az keçiboynuzu yapıyoruz hareket morfoloji iyi çok şükür ama sayı ne durumda bilmiyorum insallah ise yatıyordur
Akışına bırakmayı deneyin biraz biz öyle yaptık şimdibenim esimde yok bendede yok ama olmuyor surkeli tedavi ben görüyorum bende bazen belki esimde olsa o gorse diye düşünüyorum
Sayınız hızınız kaç canım? Sende sıkıntı var mı?Bizimde ayni arkadaslar 1 yildir vitaminler kurler o kadar yoruldum yiprandim ki hala gebelik olusmadi bazen hic.olmiycam gibi geliyo o zaman cok uzuluyorum kimsede bilmiyo konusamiyorumda aglamakla.geciyo gunlerimAllah hepimize anne olmayi nasip etsin insallah bu yolda emeklerimizi bosa cikarmasin cok zor
![]()
Bende sıkintı yok canim cok sukur sayi en son mlde 9 mlyon ileri hizli %15 morfolojimiz de 3tuSayınız hızınız kaç canım? Sende sıkıntı var mı?
Eşimin de durumu böyleydi hatta en iyi proflarda 2 yıl tedavi gördü bir arpa boyu yol alamadık. İlk bebeğime tüp bebekle kavustum suan kendiiliğimden ikinciye kalmışım sayı hız morfoloji berbattııKızlar merhaba
Erkek infertilitesi hakkında burada yazılan neredeyse her şeyi okudum onu biraktim ne kadar makale varsa okuyup bin tane video izledim ve uygulamadigim şey kalmadı. Ne hız artıyor ne sayı ne morfoloji o kadar şeye rağmen 1 milyon bile artmamış. Sigarayı bıraktı, birlikte sağlıklı beslenmeye yedigimize ictigimize dikkat etmeye başladık ama yok. Bazen keşke sorun bende olsaydı ben gidip gelseydim diyorum. Yıldım artık Allah kimsenin başına vermesin. Eşimin sorunundan kimsenin haberi yok ve kimseyle dertleşemiyorum içimde tutmaktan kendi kendimi yemekten yoruldum.
Umut oldu şu yazdıklarınız banaMesela ileri hız sıfır, morfoloji 1 ve yüzde 70i ölü toplam 40 mlyn sperm vardı
İnşallah inşallahUmut oldu şu yazdıklarınız bana
Rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip eder inşallah.
MerhabaKızlar ileri hız%12 mi %14 mü neydi morfoloji %2 çıkmıştı bizim 5 6 aydırda deniyoruz sizce aşılamaya tüp bebeğe gider mi bizim sonumuz yani hızı çok mu düşük bir ara deli gibi araştırdım ve psikolojim bozulunca bıraktım doktorumuz zaten sıfır bilgi verdi deneyin 1 sene olmazsa gelin dedi durum neyi gösteriyor sizin eşlerinizin durumu nedir
Allahtan umut kesilmez, en büyük örneğisin yeter ki Ol desin işte.İnşallah inşallahAllah size de naasip etsin. Hatta ben de konu acmıstım gebelik bana süpriz olmuyor hep tüp bebekle öğrenecegim sanırım diye ve bu ay üstelik bebeğim 9 aylıkken hamile kaldım. Kaan aydosun denemediği yöntem kalmamıştı oysaki
Bizim gittiğimiz doktor tam bir fiyaskoydu açıklama bile yapmaya çekindi hep araştırdım kendim kontrole gittim kadın doğum doktorlarına eşimin sonucunu gösterdim onlar ilaç yazdı eşim için üroloji doktoru dene gel dedi resmen. Değeri Düşük mü değil mi olur mu olmaz mı zorlancaz mı ne yapcaz bir şey demedi üroloji saolsunMerhaba
Bizimde a+b hız toplamımız şuan 19.
Ameliyat oldu eşim haziran ayında ameliyattan önce de 14'dü.
Doktorumuz aşılama da tüp bebek de önermiyor. Takviyelere kürlere devam ediyoruz. Yavaş yavaş artacak 1 seneyi dolduralım diyor.