• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erkek infertilitesi neden bu kadar zor düzeliyor yıldım.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sıkintı yok canim cok sukur sayi en son mlde 9 mlyon ileri hizli %15 morfolojimiz de 3tu😔sizin nasil ne kadardir deniyorsunuz?
1 buçuk yıla yakındır deniyoruz ama hep ben gidiyordum doktora eşim son 3 aydır tedavi görüyordu sayı mlde 18 milyon hız 20 morfoloji 0

Kızlar bizim değerler de sayı 8.8 milyon ileri hareket %62.5 morfoloji 10.9 sayımız az işte artar dimi doktor klomen verdi bize bir de art med ve promen kullanıyoruz ama test vermeye korkuyoruz ya düzelmediyse diye
Düzelir inşallah herkeste aynı etkiyi yaratmıyor beslenmenize de dikkat edin

Eşimin de durumu böyleydi hatta en iyi proflarda 2 yıl tedavi gördü bir arpa boyu yol alamadık. İlk bebeğime tüp bebekle kavustum suan kendiiliğimden ikinciye kalmışım sayı hız morfoloji berbattıı
Yaa ne güzell 😍 böyle şeyleri duyunca kendim hamileymiş gibi seviniyorum. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 😊 bize de dua edin

Bu son testimiz kızlar

Eklentiler

• IMG_20200127_155543.jpg
    IMG_20200127_155543.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 50
Bizim gittiğimiz doktor tam bir fiyaskoydu açıklama bile yapmaya çekindi hep araştırdım kendim kontrole gittim kadın doğum doktorlarına eşimin sonucunu gösterdim onlar ilaç yazdı eşim için üroloji doktoru dene gel dedi resmen. Değeri Düşük mü değil mi olur mu olmaz mı zorlancaz mı ne yapcaz bir şey demedi üroloji saolsun
Şimdi bende eşimin testini alıp kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum aslında. Belki klomen tedavisi uygular

Morfoloji zaten 0 dimi yani hiç ilerlememiş biz yaptırmıyoruz bile ilerlemediğine artmadığına eminim ben
Yok ama doktor morfoloji çok önemli değil en ufak şüphe gördüğümüzü eliyoruz demiş eşime

Kuzum morfolojisi sıkıntı var galiba yoksa sayınız falan gayet iyi üroloji doktoru ne diyor ?
Morfoloji çok önemli değil demiş bu şekilde gebe kalabilir bilemeyiz demiş aşılama yapacaktı biz istemedik tabi

Bu son testimiz kızlar
Ben çakşır otu suyu kökü vs alıcaktım eşim aktara almaya gittiğinde macun vermiş aktarcı saolsun kendileri çok iyi biliyor ya benim canım eşimde almış karışımı çakşır bal vs bir sürü karışım varmış onu kullanıyor ama içim rahat değil içinde tam neler var bilemiyorum ama zaten son çarede o başka yapılcak şey kalmadı işe yararsa sanada derim canım alıp yollarım hatta

Morfoloji çok önemli değil demiş bu şekilde gebe kalabilir bilemeyiz demiş aşılama yapacaktı biz istemedik tabi
Ben çok hakim değilim konuya ama aşılamada zaten 5milyonun üstü hareketli varsa pluyormus sizin de var bi deneseniz aslında

Ben çakşır otu suyu kökü vs alıcaktım eşim aktara almaya gittiğinde macun vermiş aktarcı saolsun kendileri çok iyi biliyor ya benim canım eşimde almış karışımı çakşır bal vs bir sürü karışım varmış onu kullanıyor ama içim rahat değil içinde tam neler var bilemiyorum ama zaten son çarede o başka yapılcak şey kalmadı işe yararsa sanada derim canım alıp yollarım hatta
Evet aktarlar bunu hep yapıyor. Bizde çakşır almaya gittik onun yerine size epimedyumlu macun vereyim dedi kalabalıktı aldık çıktık bizde bir iki yedi içinde sildenafil var diye bıraktırdım bende

Ben Burda caksırın tozunu bulabildim sadece o da ise yarar mı ki canım

Ben çok hakim değilim konuya ama aşılamada zaten 5milyonun üstü hareketli varsa pluyormus sizin de var bi deneseniz aslında
Ya onu da yaşlarımız küçük diye istemedim ne bileyim araştırma hastanesinde olacak ve stajyerler falan da oluyor ben zaten çok çekiniyorum bu konuda doktora gidince kıpkırmızı oluyorum biraz daha deneyelim dedik

Evet aktarlar bunu hep yapıyor. Bizde çakşır almaya gittik onun yerine size epimedyumlu macun vereyim dedi kalabalıktı aldık çıktık bizde bir iki yedi içinde sildenafil var diye bıraktırdım bende
Valla bensiz gitti eşim iş çıkışı ben yetişemicek gibiydim sen al dedim aktarda ki adam baya met etmiş baya anlatmış enine boyuna demesine göre çok iyiymiş üstünde de bişey yazmıyo 1 çay kaşığından fazla yeme demiş artık aktarda ki adam yanlış mı anladıda bunu verdi anlayamadım

Ben kökünü aldım mutfak robotunda toz haline getirmeye çalıştım (siz denemeyin robotum bozuldu) sonra onu kaynatıp icirdim Bala katayim dedim de balın da tadını bozma içerim ben dedi

Valla bensiz gitti eşim iş çıkışı ben yetişemicek gibiydim sen al dedim aktarda ki adam baya met etmiş baya anlatmış enine boyuna demesine göre çok iyiymiş üstünde de bişey yazmıyo 1 çay kaşığından fazla yeme demiş artık aktarda ki adam yanlış mı anladıda bunu verdi anlayamadım
Çok afedersin aslında o macun başka bişey içinmiş ama çocuk isteyenlerde alıyormuş aktar eşimin yanında söyledi utandik aldık çıktık bizde

Ben kökünü aldım mutfak robotunda toz haline getirmeye çalıştım (siz denemeyin robotum bozuldu) sonra onu kaynatıp icirdim Bala katayim dedim de balın da tadını bozma içerim ben dedi
Ben de bala katıp veriyorum çünkü suyunu falan bulamadım burda yok

Ben de bala katıp veriyorum çünkü suyunu falan bulamadım burda yok
Bence o daha iyi olur her gün kaynatmak zor oluyor unutuyodum ben bazen bende azıcık yapıp denetsem mi acaba diyorum

Valla canım ben kolay kolay herşeyi kullanmam ama bu çakşırı çok duydum araştırdım bayada iyiymiş o yüzden umutlandım tozuda işe yarar tabi ki neden yaramasın birde pekmez yedir bence sabah akşam ben öyle yapıyorum

Back