Normal bulanlarin psikoloji ile hic alakasi yok sanirim. Ayrica kendileri de ogullarini evlenene kadar yaninda yatiracak herhalde.Merhaba arkadaslar nişanlıyım nişanlım annesiyle aynı odada kalıyor bu ne kadar dogru sizcee? Nisanlımın babası vefat ettigi icin 20 yıl önce filan annesi ile aynı odada kalıyorlar ve evin diger odaları musait ne yapmam gerekiyor .?
alışmaz hatta oturur iki ağlar iki hasta olur gelir size yerleşirAlışır diyor bu durumda nasil alisabilir sizce ?
3 yıldır tanıyorum fakat bizim kendi aramızda hic bir problemimiz yok hep annesi bir problem oluyor aramızda
Ne var bunda diyenlere hayret dogrusu. Suan psikologlar Pedagoglar cocugun odasini en gec 2 yasinda ayirin ki bagimsiz bir birey oldugunun farkına varsin diye heryeri inletirken burda 20 yasini gecmis adamin annesiyle ayni odada yatmasini uygun bulanlara pes dogrusu.Merhaba arkadaslar nişanlıyım nişanlım annesiyle aynı odada kalıyor bu ne kadar dogru sizcee? Nisanlımın babası vefat ettigi icin 20 yıl önce filan annesi ile aynı odada kalıyorlar ve evin diger odaları musait ne yapmam gerekiyor .?
Git ben girdim hayatına bundan sonra benim dediğim olacak de vur masaya yumruğu sana bakan büyüten yıkayan kadınla nasıl aynı yerde yatarsın benim. Art niyetlerim var de karşındaki de bilsin seni saklamaMerhaba arkadaslar nişanlıyım nişanlım annesiyle aynı odada kalıyor bu ne kadar dogru sizcee? Nisanlımın babası vefat ettigi icin 20 yıl önce filan annesi ile aynı odada kalıyorlar ve evin diger odaları musait ne yapmam gerekiyor .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?