Erkek ile Annenin aynı odada kalması?

Bana da hiç normal gelmedi. Ben böyle bir aileye girmeye korkardım açıkçası. Yıllardır odaları bile ayıramamış insanlar, evlenince 1 günde evleri ayıracak ha.... Gülerim. Yine aynı odada kalmayı bile isteyebilirler, aynı evi geçtim. Garip garip durumlar ya... Ben olsam evlenmem.

Normal bulanlarin psikoloji ile hic alakasi yok sanirim. Ayrica kendileri de ogullarini evlenene kadar yaninda yatiracak herhalde.
Dini anlamda ve kulturel olarak tabii ki arada bi engel yok. Sonucta annesi istedigi sevgiyi gosterebilir diyoruz. Ama saglikli bir gelisim icin kiz ve erkek cocuklar 5 yasindan itibaren annesi ve babasi ile banyo yapmamali onlarin yaninda giyinip soyunmamali ve dahi ayri yataklarda yatmali deniyor. Obur turlu arada sacma ve parazitik bir bag olusuyor ve bu baska iliskiler kurmaya engel. Yani bu sevgi doluluk ve sevgi gosterisi degil aslinda. Hele ki olen annesinin kocasi yerine oglunu bagrina basip onla ayni odada uyumasi. Cildirdiniz herhalde!
Burda bu kadar kaynanadan ve anneci kocadan sikayet eden insan var ve yarisi da oglan annesi. Bi 20 sene sonra siz de aynisi olacaksiniz o zaman o kadinlarin.
Bana cok sacma geliyor eger boyle bir durumda olduklarini bilseydim nisanlima hmen ayrilalim derdim. Cunku aradaki bu bag evlenince de kopmayacak be hicbisey duzelmeyecek! Esim cok anneci beni saymiyor bohuuuu diye aglarsiniz benden abla tavsiyesi.

Kalsın annesi o diyenlere anlam veremedim.
Erişmiş bir erkeğin annesiyle aynı odada yatacak kadar bağlı olması bence pekte iyi değil.
Aliskanlik bağımlılık olabilir.
Evlendikten sonra sıkıntı doğması çok muhtemel.

Şimdiden telefondan rahatsız olması vs.

Bende ilerde sizle kalma isteği olabilir

Sevgiliyken bilmiyormuydun 3 yıldır hiç konusu olmadımı?

Annesi o diyenler neyin kafasını yaşıyorlar hayret ettim. Son derece sağlıksız bir ilişki zaten bizim toplumun sıkıntısın bu değil mi. Kv problemleri bundan çıkıyor işte erkeğin bir birey olamaması annesine olan aşırı düşkünlüğü. Buna normal diyen yarın öbürgün kv ile ilgili konu açmasın lütfen.
Sizi korkutmak istemem ama ben olsam arkama bakmadan kaçarım ilerde büyük sıkıntılar sizi bekliyor olabilir.

Annesi bana tuhaf gelmedi tabi olmasa iyi ama belki tek müsait oda burası

Ne var bunda diyenlere hayret dogrusu. Suan psikologlar Pedagoglar cocugun odasini en gec 2 yasinda ayirin ki bagimsiz bir birey oldugunun farkına varsin diye heryeri inletirken burda 20 yasini gecmis adamin annesiyle ayni odada yatmasini uygun bulanlara pes dogrusu.
Bence bu yasina gelmis adam oda olmasına ragmen annesiyle ayni odada yatiyorsa kisilik sorunu var demektir. Haa atıyorum adam normal ama annesi bagimli. Bu sefer de karsimizda cok onemli konularda dahi annesine hayir demeyi bilmeyen bir adam profili cikiyor karsimiza.
Hakkinda hayirlisi olsun ama bence bu isin ucu karanlik. Cunku sen evlenince kv ben yalniz yapamiyorum diyecek ve kocan kiyamayacak. Ve kv senin kuman olacak kocan bi kac gun seninle bi kac gun onunla yatacak.
Bu yazdiklarimi birebir yasayan bir kisi taniyorum cunku. Sonu ne mi oldu mecburen boşandı...

Ben 30 yaşını geçmiş erkeklerin ailesinden ayrı evde yaşaması, bağımsız olması gerektiğini düşünürken...
Adam aynı odada yatıyormuş.

Sorun annesi filan değil, basbayağı nişanlınızın kendisi.

Ben olsam arkama bakmadan kaçardım. Ortada ciddi anlamda patolojik bir ilişki var. Anneden sağlıklı ayrılamamış bir çocuk var.

Benim de babam vefat edince annemle başbaşa kaldık ama hiç aynı odada yatmak aklıma gelmedi. Annem beraber aynı odada kalalım deseydi bile “anne ne diyorsun sen, koskoca evde neden böyle bir şey yapalım” deyip itiraz ederdim.

Bana nişanlınızın tavrı da hiç normal gelmedi. İlla da evlenmek istiyorum, çok seviyorum derseniz evlenmeden ÖNCE evlilik terapisine gidin. Altından bir sürü sorun çıkacak, onları düzeltmeye niyeti var mı yok mu, düzelecek mi görmeden de evlenemeyin.

Çünkü evlendikten 1 hafta sonra size gelip “annem tek kalamıyor, alışana kadar BİRAZ gelsin bizde kalsın” diyecek, sonra o biraz ömür boyu olacak. Siz de kocası ölmüş tek başına yaşayan, herşeyini oğluna adamış zavallı bir anneye merhamet etmeyen gaddar gelin olacaksınız.

Git ben girdim hayatına bundan sonra benim dediğim olacak de vur masaya yumruğu sana bakan büyüten yıkayan kadınla nasıl aynı yerde yatarsın benim. Art niyetlerim var de karşındaki de bilsin seni saklama

normal diyenler neyin kafasını yaşıyor merak ettim 2 yaşla 20 yaşı karıştırdılar sanırım

kaynana bangır bangır geliyor allah yardım etsin

düğüne az bir zaman kala hala aynı odada yatmaları ne nişanlının ne de annesinin buna kolay kolay alışamayacağının , ilişkilerinin normal olmadığının ve fazlasıyla sorunlar yaşanacağının işaretini veriyor zaten

suçun çoğu nişanlında tabiki nişanlın müsaade ediyor bu saçmalığa. acilen sert bir şekilde tavrını koy . ben bile burda sinir oldum nasıl nişanlına bişey demezsin

düğünden önce odaları ayırsınlar yoksa kadın ilk ve en güzel günlerinizi mahvedecek

Doğru bir şey değil ama takılacak kadarda önnemli değil bence...

Kalsın canım ne olacak..
şimdi sizle olana kadar onunla kalmış sırf mesajlaşmak ya da konuşmak için ayrı bir odaya çıkamaz ki az daha sabredin evlenince sizinle uyuyacak zaten :)
Ama annesinin boşluğu ne olur onu bilemiyorum inşallah aklı başın da bir kv olur da sıkıntı yaşamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…