• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek ile Annenin aynı odada kalması?

Ev sobalıysa normal,Degilse haklısın evlenince sıkıntı çekebilirsin bu gereksiz bagımlılıgından dolayı

Ben çocukken evimiz sobalıydı ama ayrı odada yatardım. Yaşım 9-10 filan.

Sobalı da olsa ANORMAL
Eskilerden babam bekarken yaklaşık 20 sene önce bizim evde sobalıydı ama Babannem babam dedem ben kalırdık.Öyle düşününce tuhaf gelmedi :)

Sorun şu her ikiside alışması gerekmiyormu biz evlenince ev oda bomboş gelecek ve bize sıkıntı dogurcak ve yetiskin bir erkegin annesiyle ayni odada kalması garip degil mi sizce rahat rahat telefonda konusamiyoruz annesinden dolayo
Ya yatma saatimde konusmayin ya da konusurken baska odaya gecsin. Annesiyle ayni odada yatmasi degil de bu telefonla konusma icin cozum bulmamasi ilginc geldi.
Sen emin misin kv'den ayri yasayacagina? Annesini yalniz birakacak mi dersin? Hic agzini aradin mi? Annen yalniz nasil yapacak seninle olmaya cok alismis gibisinden agzini ara. Simdi seni urkutmemek icin soylemiyorlardir belki birlikte yasama dusunceleri vardir..

Merhaba arkadaslar nişanlıyım nişanlım annesiyle aynı odada kalıyor bu ne kadar dogru sizcee? Nisanlımın babası vefat ettigi icin 20 yıl önce filan annesi ile aynı odada kalıyorlar ve evin diger odaları musait ne yapmam gerekiyor .?
Kesinlikle yetişkin bir insanın sartlar musait olmasina ragmen ebeveyniyle aynı odada kalması normal değil. Ama kafayı yiyecek de bir durum yok. Nişanlinla şimdiden konuş ve evlendiginizde bunun sorun olup olmayacagini ona da kayinvalide adayina da sor ve birlikte yasama gibi bir durum olmayacagini acik acik söyle.

konuya çok inanmadım ama o yaşa gelmiş birinin erkek yada kadın farketmez kendi odası ve düzeni olmalı diye düşünüyorum.

herşeyi geçin nişanlısınız annesine çok düşkün ..
eğer kv kişisi birazda çirkef ve müdahaleci biri ise çok başınız ağrır evlendikten sonra..
kocasıda vefat etmiş size çok şey yüklerler hatta ordan bile cıkamayabilirsiniz
yada sizin başınıza çöreklenir kalır.

Erkek çocuklarının ileride anne bağımlısı olmaması için aynı odada uyumasını uygun bulmuyor uzmanlar.Evlenince her kararında annesinin onayına ihtiyaç duyarsa işin zor.İyi ölç tart evlilik kolay değil.

Bir erkeğin fiziksel ve psikolojik gelişimi için ne kadar uygun bir şey annesi ile aynı odada kalmak? Gerçekten şaşırdım normal bir şeymiş gibi bakanlara. Bu adam hiç mi rüya görmüyor, sabah ereksiyonu olmuyor, annesinin böyle bir şeyi görmesine ne gerek var, ne kadar sağlıklı oğlunun bu kadar özeline tanık olması. İleride çook problem çıkartacağını düşünüyorum, zira hiç sağlıklı bir psikolojide değildir bence.

Ne sebeple aynı odada yatıyorlar. Evleri sobalı mı

Normal diyenlerin, anadır o ana diyenlerin yorumlarını okurken gözlerim kocaman açıldı.

Neden telefonda rahat konuşamıyorsunuz? Telefonu alıp başka odaya geçemiyor mu nişanlınız? 20 küsur yaşa gelmiş, nişanlısıyla telefonda konuşamayan ve buna çözüm getiremeyen adam evlendikten sonra annesi "yalnız kalamıyorum, yanıma gel" diye ağladığında size "ama napiim aşkım, annem korkuyor" diyecek.

Zaten ayrı evde yaşama ihtimaliniz yüzde 1 bile değil.

Back