Ben çocukken evimiz sobalıydı ama ayrı odada yatardım. Yaşım 9-10 filan.Ev sobalıysa normal,Degilse haklısın evlenince sıkıntı çekebilirsin bu gereksiz bagımlılıgından dolayı
Eskilerden babam bekarken yaklaşık 20 sene önce bizim evde sobalıydı ama Babannem babam dedem ben kalırdık.Öyle düşününce tuhaf gelmedi :)Ben çocukken evimiz sobalıydı ama ayrı odada yatardım. Yaşım 9-10 filan.
Sobalı da olsa ANORMAL
Ya yatma saatimde konusmayin ya da konusurken baska odaya gecsin. Annesiyle ayni odada yatmasi degil de bu telefonla konusma icin cozum bulmamasi ilginc geldi.Sorun şu her ikiside alışması gerekmiyormu biz evlenince ev oda bomboş gelecek ve bize sıkıntı dogurcak ve yetiskin bir erkegin annesiyle ayni odada kalması garip degil mi sizce rahat rahat telefonda konusamiyoruz annesinden dolayo
Kesinlikle yetişkin bir insanın sartlar musait olmasina ragmen ebeveyniyle aynı odada kalması normal değil. Ama kafayı yiyecek de bir durum yok. Nişanlinla şimdiden konuş ve evlendiginizde bunun sorun olup olmayacagini ona da kayinvalide adayina da sor ve birlikte yasama gibi bir durum olmayacagini acik acik söyle.Merhaba arkadaslar nişanlıyım nişanlım annesiyle aynı odada kalıyor bu ne kadar dogru sizcee? Nisanlımın babası vefat ettigi icin 20 yıl önce filan annesi ile aynı odada kalıyorlar ve evin diger odaları musait ne yapmam gerekiyor .?
Bide bu yüzden telefonda konusamamalari...Bana pek sağlıklı gelmedi. Tamam müsait yer olmaz aynı odada yatarlar onda hiç bir sıkıntı yok ama eve müsaitsen anne ve oğulun ayrı odaları olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?