• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek ile Annenin aynı odada kalması?

benim erkek kuzenim annesiyle birlikte yatıyordu. çift kişilik yatakta birlikte. kuzenim 31 yaşında evlendi. bize çok garip gelmiyordu babasını kaybettiğinden beri annesiyle yatıyordu çok küçükmüş kaybettiklerinde... ne kadar ilgisi var bilemem ama teyzem oğlu evlendikten kısa bir süre sonra konuşma yetisini kaybetti. konuştuğu dönemlerden hatırladığım gelinin facebookuna açıp bakıyorduk napmışlar fotoğraf koymuşlar mı diye... eski sevgiliyi izleyen kızlar gibi... ama tabi ki sonuçta anne çok da büyütüp takmamak lazım.

konuyu ilk açtığınız da tam açıklık getirememişsiniz.hangi sebeplerden dolayı aynı odada kalıyor,şartları nedir,evleri sobalı mı gibi.

bu yüzden,ilk okuduğumda,ne var bunda dedim.ama sonradan annenin korktuğunu,bu yüzden birlikte kaldıklarını okuyunca,gelecekte sizi sıkıntılı günlerin beklediğini söyleyebilirim.

Merhaba arkadaslar nişanlıyım nişanlım annesiyle aynı odada kalıyor bu ne kadar dogru sizcee? Nisanlımın babası vefat ettigi icin 20 yıl önce filan annesi ile aynı odada kalıyorlar ve evin diger odaları musait ne yapmam gerekiyor .?

Ne geliyor aklınıza ensest ilişki mi? Kalsın ne olacak delirdiniz mi hanımefendi? Ha çok düşkün ne yaparım anlamında soruyorsanız o düzelmez geçmiş olsun.

Bide bu yüzden telefonda konusamamalari...
Di mi yani. Al telefonu eline, bir battaniye de al geç uzan salona konuş orada. Ona da mi karışıyor annesi. Karışıyorsa cidden durum vahim. Aynı evde oturalim annemle gibi bir teklifle geldi mi size nişanlınız?

Giysin montunu çıksımn dışarı konuşsun telefonla. Annem var konuşamam ne saçma bir bahane? Şimdiden odayı ayır da alışsın desem mi acaba diye çekiniyorsun bide.
İlk duyduğun anda "ne? Aynı odada mı uyuyorsunuz? Şakaysa kısa kes çünkü gerçekse senden soğumam an meselesi olur." Deyip gözdağı verecektin.
Kadın neyden korkuyor? Uyandı korktu diyelim seslenir oğluna oda yan odadan gelir. Aynı odada uyumanın mantığı nedir. Evlenince ayrı evler olacağına emin misin bu arada?

Benim babam vefat edeli 4 sene oldu annemle erkek kardeşim 3 senesinde aynı evdeydi ama birlikte uyumak ne yaa, ensest falan aklıma gelmedi ama gelenler de olabilir neticede ahir zamandayız olmuyor mu böyle şeyler ayşe armanın köşesinde okudum hatta tam da böyle bisey

Ne geliyor aklınıza ensest ilişki mi? Kalsın ne olacak delirdiniz mi hanımefendi? Ha çok düşkün ne yaparım anlamında soruyorsanız o düzelmez geçmiş olsun.
Bence korkusu aynı evde yaşama istemeleri durumu. Aşırı bağımlılıktan dolayı.

Bence korkusu aynı evde yaşama istemeleri durumu. Aşırı bağımlılıktan dolayı.

Onu bilemiyorum. :/ Çok açık yazmamış ve belli bir sürelik bir şey gibi yazmış ilk mesajda araları okumadım. Sürekli böylelerse o zaman evet anne çocuğu kendine bağımlı hale getirmiş bile isteye. Çok sorun olur, anne zaten araya gireceği için.

Walla konu basligini garipsedim;)
Anne-oğulun ayni odada kalmasi gibi
Herneyse sizin korkunuz evlenince aramizda yatar diye mi?

Aklima gelmedi ensest ama boyle seyler var.
Su an cikaramiyorum ama ünlü bir gazeteci bunu haber yapmisti birkac yil once.
Kadin esini kaybediyor, oglu kabullenemiyor babanin gidisini, 16-17 yaslarinda. Sonra annesiyle birlikte yatmaya basliyor ve sonrası malesef.
Kadin korunmaya basladigini falan anlatmis hatta, ogluma sahip ciktim yoksa baska sorunlar olacakti gibi tuhaf aciklamalari vardi.kim oldugunu hatirlasam link verirdim.
Gunlerce kendime gelememistim okuduktsn sonra, su an yine midem bulandı anlatirken

Arkadasimin babasi trafik kazasinda vefat etti, 10 yil once. Onlar da 2 kiz 1 oglan. Ve annesi oglan o zaman ilkokula gidiyordu o zamandan beri cocukla birlikte uyuyor.

Bariz sekilde kaybettigi esinin ruhsal-fiziksel olarak yerine koydu cocugu. Lakin hicbir yonden dogru degil. Kiz ve erkek kardeslerin bile odasinin ayrilmasi gerekiyorken, anneyle ayni yatakta uyumak saglikli olamaz.

Konu sahibi ciddi soyluyorum ayril. Ana kuzusunun kuzusunun kuzusu bir durum var... Ustelik cok da sıkıntílı bir durum

Kadin esini kaybediyor, oglu kabullenemiyor babanin gidisini, 16-17 yaslarinda. Sonra annesiyle birlikte yatmaya basliyor ve sonrası malesef.
Kadin korunmaya basladigini falan anlatmis hatta, ogluma sahip ciktim yoksa baska sorunlar olacakti gibi tuhaf aciklamalari vardi.kim oldugunu hatirlasam link verirdim.
Gunlerce kendime gelememistim okuduktsn sonra, su an yine midem bulandı anlatirken

Ben geçici sürelik bir şey zannettim araları okumadan cevaplamışım. Yoksa tabi ki 20 senedir bir birlikte yatma durumu varsa akla her şey gelir. Sağlıklı değil, anne çocuğu kendisine bağımlı hale getirmiş ve muhtemelen eş vasfı da yüklemiştir.

Olabilir ne var bunda? Biri anne öteki onun evladı. Boyu uzayıp yetişkin olunca evlatlıktan çıkmıyor ki..

Eşim evlenmeden önce evleri sobalı olduğu için kışın annesiyle aynı odada yatıyorlardı. Gayet normal.
Kafanızdan fesat fikirleri atın.. İyilik hoşluk düşünün biraz..

Ben geçici sürelik bir şey zannettim araları okumadan cevaplamışım. Yoksa tabi ki 20 senedir bir birlikte yatma durumu varsa akla her şey gelir. Sağlıklı değil, anne çocuğu kendisine bağımlı hale getirmiş ve muhtemelen eş vasfı da yüklemiştir.
Cok tuhaf , karmasik durumlar.
Bir kizim bir oglum var. Kizimi degil de oglumu nasil yetistirecegim dusuncesi beni yoruyor.
Erkek evlat buyutmek cok buyuk sorumluluk.
Konu sahibi cok sıkıntı cekecek belli ki

Cok tuhaf , karmasik durumlar.
Bir kizim bir oglum var. Kizimi degil de oglumu nasil yetistirecegim dusuncesi beni yoruyor.
Erkek evlat buyutmek cok buyuk sorumluluk.
Konu sahibi cok sıkıntı cekecek belli ki

Eşinden sevgi ve ilgi görmeyen, eşinin terk ettiği ya da eşi vefat eden kadınlarda oluyor bu. Ortada bir eş olmayınca ya da istediği gibi bir eş olmayınca, eş vasfı doğrudan erkek çocuğa yükleniyor. İstediği gibi şekillendiriyor, kendine bağımlı hale getiriyor. Anneliğe yakışmayan bencilce bir tutum. Bu yüzden terapi alan bir anne-oğul biliyorum.

Tuhaf bir aliskanlık gibi geldi bana. Nisanliniz kaç yaşında ??? Acaba bir sorun mu var nisanlinizda?? Birde sürekli olması bence garip

normal anneler o odayi belki 2 yasindan bile once ayiriyor... 1 gece bir afet olur da korkup yatarsin, kabul edilecek makul olacak bir tarafi yok, ki kendi yakin arkadasimin annesinden biliyorum bu durumu birebir...

Ayşe arman
Ben dr arıyorum da bulamadim

Back