Erkek ile Annenin aynı odada kalması?

Canım valla üzüldüm ama kv nin aksi davranışlarını duyunca endişem arttı. Ana-oğul ilişkisi sağlıklı değil. Kocasını kaybetmek elbette çok zordur Allah kimseye vermesin Bir sürü eşini erken kaybeden kadın var, hiçbiri yetişkin oğluyla bir odada yatmiyordur. Çünkü normal bir erkek bunu kabul etmez, saçmalama anne der, rahat edemiyorum anne der, karşı çıkar yani. Nişanlıni kaç yıldır tanıyorsun ve sana davranışları nasıl genelde?

3 yıldır tanıyorum fakat bizim kendi aramızda hic bir problemimiz yok hep annesi bir problem oluyor aramızda

3 yıldır tanıyorum fakat bizim kendi aramızda hic bir problemimiz yok hep annesi bir problem oluyor aramızda
Hayır öyle düşünme nişanlın tavır koyabilse böyle olmazdı. Annesine karşı zayıf demek ki. Bunca yıl mantığını nasıl susturup annesinin boyundurugunda yaşadıysa evlenince de seni susturup annesini dinleme riski yüksek. Kesinlikle konuş, ayrı uyumasını soyle. Neler olacak bakalım sonuca göre düşünürüz

Cook tesekkur ederim iligili yorumlarinizdan dolayi bu konuyu kisa bir surede acmam gerekiyor

Demi ama dinen de günah sanırım hasta olur kalkamaz ayağa yine yatarsın ama sagliliklida
Net bir bilgim yok ama günah olduğunu sanmıyorum.
Bana psikolojik açıdan pek sağlıklı gelmedi. Sonuçta belli bir yaştan sonra çocukların bile anne babadan farklı bir odasının olması gerektiği söyleniyor.

Alışır diyor bu durumda nasil alisabilir sizce ?

Cook tesekkur ederim iligili yorumlarinizdan dolayi bu konuyu kisa bir surede acmam gerekiyor
Rica ederim, kesin açman lazım ciddi bir konu. Nisanlin tutarsız, madem alışabiliyorsa niye bu yasa kadar beklemiş de ayırmamıs odalari? Bence o da bıkmış ve evlilik sayesinde kurtulacağını sanıyor. Fakat yanıldığı nokta şu: annesi tek başına odada yatamazken siz evlenince koca evde bir başına kalacak. Bu iş nasıl olacak ben anlamadım

Evet kesinlikle dogru dedigim zaman ise alisacak diyor yapacak bir sey yok yalniz birakmamaya calisacagiz tamam yalniz birakmayalim gidelim gelelim sence benden cok sey beklemyormu bu konuda yoruldugumu hissediyorum artik

Aşırı anormal, normal diyenlere de inanamadım. Ne demek korkuyormuş siz evlenince ne olacak? Bu konuyu çözmüş olmaları gerekirdi fakat kolay olan yolu tercih etmişler birarada yatarak :S Aramız çok iyi tek sorun annesi demeyin anne sorunu varsa en kötüsüdür (kendimden biliyorum)

Nasıl davranmaliyim ne yapmaliyim sence allak bullak oldum iyicee

Nasıl davranmaliyim ne yapmaliyim sence allak bullak oldum iyicee
Anneyle asssla yüzgöz olmayın. Ne çok sıcak ne çok soğuk, stratejik davranın. Oğluna asla şikayet etmeyin tatlı tatlı sitem edin en fazla üzüntünüzü söyleyin sinirli olduğunuzu göstermeyin. Aileniz de kv saygısız bir şey yapmadığı müddetçe aynı şekilde mesafe koysun. Aramasın sormasın daha iyi her gün arasa müdahil olsa burnunu çıkarmasa daha mı iyi? Nişanlınızın annesiyle ilişkisini sorgulamayın fazla onun değişmesi zor siz geldiniz diye daha az sevecek değil. Ama artık ailesinin siz olduğunu idrak etmeli. Annem de bizle yaşamak istiyor diye bir bomba yolda gibi geldi bana hazırlıklı olun. Şimdiden bunları açık açık ve tatlılıkla anlatın, anlaşın. Yarın evlenince sözünden dönerse de artık onun karaktersizliği olur.

Ama ben olsam yerinizde çok temkinli olurdum hatta ayrılabilirdim kendi deneyimimden sonra :/ eşim beni çoook sevmesine rağmen kendi mutsuzluğu pahasına anasının sözünden çıkmıyor 44 yaşında.

G
zaten bu sekilde bana gelisi benim de isime geliyor boyle yaptikca hicbirseye yuzu olamyor nisanlim aileye hasret buyumus ama annesi her seyine kullaniyor nisanlimi oglum gel oglum git benim kendi ailemde kendi cocuguymus gibi sevip ilgi gosteriyorlar fakat kv hastalik cikariyor nisanlima kusuyormus bile ortada hic bir sey yokken anlamlandiramiyorum bi anne neden ogluyla bu sekilde ugrasmak onu da beni de huzursuz etmek istesin ki ben bunun altinda ki tek sebebi yalniz kalma korkusuna yoruuyorum artik kabullenmeli degil mi sizce benim oglumun da bi hayati bi evliligi bi yivasi olacak alismaliyim demese gerekmiyor mu oglunun mutlu huzurlu olmasi icin cabalamasi gerekmiyormu

Maalesef analarımızın çoğu bencil. Oğlum mutlu olsun deseler nice kv problemine çözüm olurdu. Kv belli ki psikolojisi iyi değil. Durumları varsa destek alsın muhakkak antidepresan vs alır kaygıları için biraz yardımcı olur en azından.

Bir sey demeye korkuyorum bazi zamanlar artik bunu da soyleyemem sanirim

Ev sadece tek odadan ibaret degilse beraber aynı odada yatmaları çok saçma bence
Umarim evlenince sende odada yatmazsın kadın oğlundan ayrılacak gibi durmuyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…