Erkek evlât! vs kız evlât

Bu miras size resmî kanallardan kalma dımı yoksa anneniz o parayı kullanamazdı.Bence haklısınız ama o parayı almaya bak sonra konuşma.

Ailenizle görüşmeyin, konuşmayın. Ciddi diyorum yardıma ihtiyaçları olduğunda elinizi uzatmayın, çok sevdikleri oğulları ilgilensin. Bazı ailelere parazit diyorum burda linç yiyiyorum ahanda canlı örneği. Öyle anne baba benim için yok hükmündedir. Bu zihniyet kesin kız çocuğu okumasın, evlenince el oğlu yer parasını diyen zihniyettir.

Öyle anne babaya en zor zamanda elimi uzatmam . Çok sevdikleri oğulları ilgilensin.

Burunlarını sürteceksiniz başka yolu yok. Deveye diken... Kıymetli olursunuz valla sabredin

Erkek evladı daha el üstünde tutar bazı aileler.ama yaşlanıp elden ayaktan düşünce kız evladını ararlar.

Aileniz gündemden uzak kalmış. Yaşlılıkta oğul ve gelin bakar sanıyor. Yaşlılık yatırımı bunlar.
Senin kocan var sana da kocanın ailesi yapsın kafası...
Mal mülk derdine çocuğunu böyle ayrıran aileden maddi manevi bir şey bekleme.
Sen kendin güçlü ol. Kendi ailenle ilgilen. Anne babanla merhaba-merhaba iyi gün ilişkisi. Onların sana yaklaşımı da öyle değil mi?

Ben olsam hayatta birdaha kontaga girmem o ne ya zaten iki cocuklari var 5 tane olsa hadi derim hepsine yetişemiyorlar kizi oglanimi var evlat evlattir malesef boyle anne babalar yuzunden kardesler birbirine düsman oluyor benim annemde kizkardesime keske senin gibi 2 kizim daha olsadi demis üstelik 3 kiz kardeşiz cok zoruma gitti ama neyse en cok üzen annemi o ama genelde boyle iste en yaramazi en hata yapani el üstunde tutuyorlar tuhaf

Ihtiyaç durumum var tabiki dogru düzgün hic birikmişim yok. Çalışırsam var çalışmazsam yok.Kizim var 7 yaşında onu büyütürken bir dönem çalışmadım zorlandik.eşim normal kazanıyor kiradayız.

Aynı kardeşimde her türlü üzüntüyü yaşatıyor yüzlerine bakmıyor yine de kıymetli..iyiler değer görmüyor

Yani belki iyi niyetli söylüyorsunuz ama neler yaşadığımi bilemezsiniz anne babanın hakkı olduğu gibi evlâdın da ana babanın üstünde hakkı vardır. Bende sizin gibi yıllarca anne babadır deyip sineye çektim resmen enayi yerine kondum

Onlar sana nasılsa sen de o kadar ol

Parayı alana kadar görüşme haklısın

Çok doğru tespit söylediğiniz kafadalar kaynananlar size ev alsınlar falan diyordu bi ara annem bi sey alınacak söyle alsınlar

Allah gecinden versin de miras zamanı davamı açardım ben olsam eğer üzerine yapılan mal vs var ise.
Nakit akışı buna dahil oluyor mu bilmiyorum ama enayilik de bir yere kadar.

Şuan için konuşmamanız sizin lehinize, sinirinizi bozacaklar.
Hiç ihtimal vermesem dahi bu tutarlı halinizle belki ‘ne yaptık biz’ diye sorarlar kendilerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…