Merhaba herkese
Özet geçmeye çalışacağım. Uzun yıllardır evliyim.Evlenirken de evli kaldigim sürece de ailemden hic bir destek almadım.(maddi,manevi) eşya vs
Buna karşılık hep faydalı bir cocuktum küçükken kardeşimi ben büyüttüm.
Hem kendimin, hem kardesimin oz bakimi okulu ödevi vs her seyi ile ben ilgilendim.(annem çalışıyordu)
Kardeşim erkek, 18 yaşına gelince ehliyet ve altına araba alindi. (Ben kendim aldim)4-5 yil bu arabayla gezdi tozdu kaza vs yapti bi sürü masraf....akabinde askere gitti döndü evlenmek istedi bir sürü masrafla ne var ne yoksa alındı a'dan z'ye kirada ev vardı çıkarıldı oraya oturtuldu.
Evliliğim boyunca ailem yanima ziyarete gelirken (farklı şehirde evliyim)bilet parasını bile hesaplayan insanlar az gelirler masraf oluyo diye ben gidince bi derdin var mı,ihtiyacın var mi sormazlar bin tane cimrilik yaparlar bir kac kez annemle kavga ettim sürekli evlat ayırdığını kafayı oğluyla bozduğunu söyledim ama yaptıkları haksizligin farkinda bile deyiller..
Istemeyince kendi başının çaresine bakınca böyle hakkin yeniyor
Son olayda şu: Babama miras kaldı bir yerden parayi bankaya koymuş bana söylüyor işte bu para benim iste hastalığımda falan kullancam dursun kenarda kefen param gibi düşün dedi iyi baba dedim tabi dursun allah korusun..hani "isteme" ye falan getirdi aklınca ben zaten istemem..
2 gün sonra duydum ki kardeşime 50.bin tl vermiş dükkan açsın diye bende kizdim banada gonder bende açayım niye bana.o.kadar ayak yaptinda gittin verdin dedim geri verecek diyor!
Bende vericem banada gönder dedim susuyor! Erkek evladın kayrilmasindan bıktım igreniyorum artık ve ben bunlari anneme söylediğimde bana destek olmuyorsunuz dediğimde akrabalara "maysa" benden para istiyor diyormuş!
Hiç bir destek görmeyip paracı olarak adlandıriliyorum.Bana yapilanlari söylediğim için. Nemalanan başka
5 aydır görüşmüyorum ailemle arayıp duruyorlar ne yapmalıyım.??
Okuyanlara
☘
⚘