- 28 Nisan 2020
- 106
- 160
- 18
Sizinde beklentiniz hiç yok anladığım ,erkek çocuklara mali mülkü verip analık babalık yapilmismis olmuyor böyle düşüncedeki insanlar tüp bebek yapsa kız dogurmasalar mesala,Ya beklentiler yüksek sizde...evliyim anne babam kardeşlerim herşeyleriyle ilgilenirim uzaktayım demem netten ,telden yapamadığım hiçbirşey yok...aile olmak bu karşılık bekleme...babam herşeyi ni kardeşime bırakabilir asla gocunmam...üzülmem... yılda bir görüşürüm ben gidince herkes yanıma geliyor,harika karşılanıyorum,zor zamanlarımızda ben varım ya diyoruz hep... huzurluyuz şükür... beklentisiz yaklaşın maddiyata takılmayın..
Benim ailemde parayı erkek kardeşlerime yedirdi hep ben dardayken uzak el gibi oldular ama başları sıkışınca beni ararlar benimde içimden yardım etmek gelmiyor aileme,kaç sene önce borç verdim hala alamadım iki senede anca ödeyecekler hep oyaliyorlar beni ,babam param yok diye ağlarken hala erkek kardeşime milletten borç alıp yollardi,şimdi durumu yine iyi değil ailemin yaptiklarindan dolayı hiç acimiyorum onlara nedense