Hayatım boyunca kim bana ne kadar değer verdiyse aynı karşılığını verdim. Sizede tavsiyem üzerinizde kocaman bir yük taşıyorsunuz atın hepsini arkaya bakın önünüze. Aile de bir yere kadar. Bir üye demiş size değer vermediyse okutmazdı. Oldu bari onu yapsın ki böyle ailelerin geneli el âlem ne der diye okutuyor ama evde ilği alaka yok. Şunu sakın unutmayın neyi görmezlikten gelir, fazla değer vermezseniz, onlar yokmuş gibi gezip tozup hayatınızı yaşarsanız karşı taraf inadına hırs yapıp biz burdayız diyor. O yüzden inadına yaşayın hayatınızı doya doya bırakın onlarda yorum yapsın hırslansın. Geline gelince zaten amacı ortalık karıştırmak samimi olmak istese kimseye birşey paylaşmaz o yüzden yorum bile yapılacak tip değil yokmuş gb davranın. Ben sizin yerinizde olsam hayatımı, yaşantımı,mutluluğumu inadına gözler önünde yaşar onları delirtirim.Mal, mülk zamanı gelince hepsini alırsınız. Kimin kimden önce gitceğin kimse bilemez. Annemede derdim ama babama söyle malı bırakacağım diyormuş yaşlanınca bana hiç gelmesin hastane, bakım şubu diye yürür giderdim.