Satıp parasını verecek muhtemelen. hiçbişey yapamam ki.Sizde onlara ters davranın görsünler günlerini , mahkemeye verip hakkımı çatır çatır alırım deyin ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Satıp parasını verecek muhtemelen. hiçbişey yapamam ki.Sizde onlara ters davranın görsünler günlerini , mahkemeye verip hakkımı çatır çatır alırım deyin ,
Aynen öyle. Görüşsek de bisey değişmiyor. Haklisiniz uzak kalacağım. Arayıp sitem edebilir annem . Kötü evlat diyorlar o zoruma gidiyor. Ben bunoktaya tek başıma mi geldim acaba. Böyle bisey mümkün mi ?Kötü olun ne olacak? Zaten sürekli arkanızdan iş çeviriyorlar sizi kötü bilseler ne olacak? İsim var yoğunum bitti gitti bu kadar.
Olmayan ilişkiyi oldurmak.. çok doğru oldu..Size tek tavsiyem, uzak durun hepsinden.
Sırf meydan kardeşinize kalmasın diye olmayan bir ilişkiyi oldurmaya uğraşıp durmayın.
Yenge hanımla da muhatap olmayın, samimi olmak gibi bir zorunluluğunuz yok, böyle görmesi çok ilginç.
Hayatta olduğu sürece babanız malını istediğine bırakır. Zaten ilişkiniz olmayan bir babayla ilgili hakkımı, çocuğumun hakkını nasıl korurum diye düşünmeyi bırakın.
Görüşmüyorum şu an. Aramiyorum da.Sizde onlara ters davranın görsünler günlerini , mahkemeye verip hakkımı çatır çatır alırım deyin ,
Dava ederek.Babaniz oglunun ustune gecirecektir.Bir avukatla bu konuyu konusun.Ayrica siz aman kiriliyorlar aman kirilmasinlar derseniz onlar tepenize cikar.Delilik guzeldirr,delilik anlayis getirirKendimi bildim bileli babam evlat ayrimi yapar. Çocukken çekildiğimiz fotoğraflarda bile erkek kardesime sarılıyor ben hep bi köşede kendi kendime.. o baba desin mesela cevap hemen hazır :" . Baban kurban olsun.." baba bir kere olsun sarıldığını bilmem.. haliyle bu bende bir öfke yarattı. Artk evli çocuklu akademisyen bir kadınım kabullenme süreci oldu. Onunla ilişkim pek iyi olamadı haliyle.. son sözlerinden sonra iyice koptum.. bi akrabaya herşeyimi oğluma birakicam ona zırnık koklatmayacagim falan diyordu.. yani kardeşim durumdan çok memnun. Fırsatçı bir tip . Surekli babamla arkamdan konuşup beni eleştiriyorlar. Kendisi benden aşağı bir konumda . Ben akademik olarak ilerledim bunu bile maaşı azaldı gibi yorumlarla kötüye çekiyorlar.. annem etkisiz eleman. Üzülmeyeyim diyorum ama olmuyor. Bir tartışma anında icimdekileri babama söyledim .verdiği cevap "he ben babalık yapamadım özür dilerim evladından gör aynısını " yani ben cocuklugumdan beri hep itilen kakılan oldum. Ne yapsam suç. Ne yapsam günah. Herkes haklı ben hep haksız. Aylarca gorusmedigim bile oldu ama hiçbişey değişmiyor. Bana tavırları böyle hep. Değersiz olan hep benim. Şu anda bi de kardeşimin eşi cıktı başıma. Beni aramış bende whatsap tan sonra arayacağım seni canım yazmışım sonra unutup aramamışım . Neymiş neden ona candan yakın davranmamisim. Aileden görmemişim bilmem ne. Kız 2 günde bir 1 saat konuşmak istiyor . Çocuğum var çalışıyorum yetişemiyorum. Anlatınca insan istese görüşür sen onu aileden görmedin sıcaklık göstermedin bilmem ne.. Kız , kardeşime beni şikayet ediyor. Kardeşim de babama şikayet ediyor. Annem ve babam bana tavir alıyorlar. Daha önce de böyle oldu aradım kizin gönlünü aldım. Ama en ufak bi görusemedigimde direk kardeşime şikayet ediliyorum. Kıza Kötü davranmiyorum asla.kendisiyle bir sorunum yoktu Ama bu olanlardan, herşeyi kardeşimi doldurmak için kullanmasından, akabinde de ailemle aramın açılmasından sonra çok soğudum.Sadece kimseyle çok görüşemiyorum. Bunun adı soğukluk oluyor. Çocuğumla ilgilenmek zorundayim acamadim Dedim babam olsun ac illa ki müsait değilim arayacağım de kapat diyor.. çocuğu uyut gelini ara diyor...ya yoruldum artık. Yerimde olsanız ne yaparsınız... bide üstüne babam herseyini oğluna ve gelinine bırakacağını söylüyor. Kardesim zaten durumdan hoşnut. Babami parmağında oynatan, her fırsatı huzursuzluğa çeviren bir kardeş, o kardeşi sürekli sorun çıkararak parmağında oynatan bir kız.. Kardeşim ailemle aramın Böyle soğuk olmasını istiyor. Şimdiye kadar ona prim vermemek için iyi tutmaya çalıştım ama anladım ki bir ilişki 2 kişilik. Ve tek kişinin çabasıyla olmuyor hiç bisey.. bide şu herseyini oğluna bırakacak babadan kendi hakkımı çocuğumun hakkını nasıl korurum..
Tamamen bilmediğimden soruyorum. Baba hayattayken mallarını oğluna verse, evini arabasını oğlunun üzerine geçirse, kızı hak talep edebiliyor mu, dava etme hakkı var mı?Dava ederek.Babaniz oglunun ustune gecirecektir.Bir avukatla bu konuyu konusun.Ayrica siz aman kiriliyorlar aman kirilmasinlar derseniz onlar tepenize cikar.Delilik guzeldirr,delilik anlayis getirir
Her anne babanin daha cok sevdigi evladi olur demeselerde annem erkek kardesime daha duskundur babamda bana bunu normalde biraz pek gostermemeye calisirlar otekileri uzmemek icin. Bence gayet normal hani bir evladina daha yakin hisetmen cunku mesela babamla birbirimize benzeriz. Ama senin babam bu olayi abartmis Ama karakteri kardesin gibi bozuk oldugu icin ona daha yakin. Boyle bir baba zaten sana yakin olsaydi demekki sendede karakter bozuklugu var demek tir.Kendimi bildim bileli babam evlat ayrimi yapar. Çocukken çekildiğimiz fotoğraflarda bile erkek kardesime sarılıyor ben hep bi köşede kendi kendime.. o baba desin mesela cevap hemen hazır :" . Baban kurban olsun.." baba bir kere olsun sarıldığını bilmem.. haliyle bu bende bir öfke yarattı. Artk evli çocuklu akademisyen bir kadınım kabullenme süreci oldu. Onunla ilişkim pek iyi olamadı haliyle.. son sözlerinden sonra iyice koptum.. bi akrabaya herşeyimi oğluma birakicam ona zırnık koklatmayacagim falan diyordu.. yani kardeşim durumdan çok memnun. Fırsatçı bir tip . Surekli babamla arkamdan konuşup beni eleştiriyorlar. Kendisi benden aşağı bir konumda . Ben akademik olarak ilerledim bunu bile maaşı azaldı gibi yorumlarla kötüye çekiyorlar.. annem etkisiz eleman. Üzülmeyeyim diyorum ama olmuyor. Bir tartışma anında icimdekileri babama söyledim .verdiği cevap "he ben babalık yapamadım özür dilerim evladından gör aynısını " yani ben cocuklugumdan beri hep itilen kakılan oldum. Ne yapsam suç. Ne yapsam günah. Herkes haklı ben hep haksız. Aylarca gorusmedigim bile oldu ama hiçbişey değişmiyor. Bana tavırları böyle hep. Değersiz olan hep benim. Şu anda bi de kardeşimin eşi cıktı başıma. Beni aramış bende whatsap tan sonra arayacağım seni canım yazmışım sonra unutup aramamışım . Neymiş neden ona candan yakın davranmamisim. Aileden görmemişim bilmem ne. Kız 2 günde bir 1 saat konuşmak istiyor . Çocuğum var çalışıyorum yetişemiyorum. Anlatınca insan istese görüşür sen onu aileden görmedin sıcaklık göstermedin bilmem ne.. Kız , kardeşime beni şikayet ediyor. Kardeşim de babama şikayet ediyor. Annem ve babam bana tavir alıyorlar. Daha önce de böyle oldu aradım kizin gönlünü aldım. Ama en ufak bi görusemedigimde direk kardeşime şikayet ediliyorum. Kıza Kötü davranmiyorum asla.kendisiyle bir sorunum yoktu Ama bu olanlardan, herşeyi kardeşimi doldurmak için kullanmasından, akabinde de ailemle aramın açılmasından sonra çok soğudum.Sadece kimseyle çok görüşemiyorum. Bunun adı soğukluk oluyor. Çocuğumla ilgilenmek zorundayim acamadim Dedim babam olsun ac illa ki müsait değilim arayacağım de kapat diyor.. çocuğu uyut gelini ara diyor...ya yoruldum artık. Yerimde olsanız ne yaparsınız... bide üstüne babam herseyini oğluna ve gelinine bırakacağını söylüyor. Kardesim zaten durumdan hoşnut. Babami parmağında oynatan, her fırsatı huzursuzluğa çeviren bir kardeş, o kardeşi sürekli sorun çıkararak parmağında oynatan bir kız.. Kardeşim ailemle aramın Böyle soğuk olmasını istiyor. Şimdiye kadar ona prim vermemek için iyi tutmaya çalıştım ama anladım ki bir ilişki 2 kişilik. Ve tek kişinin çabasıyla olmuyor hiç bisey.. bide şu herseyini oğluna bırakacak babadan kendi hakkımı çocuğumun hakkını nasıl korurum..
Hukukçu değilim ama illa ki vardır bir yolu. Tapuya şerh mi koydurulur ne yapılır bilmiyorum ama ben konu sahibinin yerinde olsam çatır çatır alırdım hakkımı.Tamamen bilmediğimden soruyorum. Baba hayattayken mallarını oğluna verse, evini arabasını oğlunun üzerine geçirse, kızı hak talep edebiliyor mu, dava etme hakkı var mı?
Gelinde var kendine güven problemi. Sürekli pohpohladım çok güzelsin şöyle iyisin falan. Mesela bir yemek yapmış foto atmış. Hemen yazdım.sen çok.beceriklisin kardeşime çok iyi bakiyosun falan filan. Yetmedi.Her anne babanin daha cok sevdigi evladi olur demeselerde annem erkek kardesime daha duskundur babamda bana bunu normalde biraz pek gostermemeye calisirlar otekileri uzmemek icin. Bence gayet normal hani bir evladina daha yakin hisetmen cunku mesela babamla birbirimize benzeriz. Ama senin babam bu olayi abartmis Ama karakteri kardesin gibi bozuk oldugu icin ona daha yakin. Boyle bir baba zaten sana yakin olsaydi demekki sendede karakter bozuklugu var demek tir.
Anneye gelince hep kil olmusumdur boyle hic bir seye karismam diyen insanlara bagri o gosterseymis biraz sevgisini o zaman babanizdan bu kadar sevgi beklemezdiniz belki.
Kardesine gelince asalagin teki kendine gore agriza bir es bulmus. Gelininiz bence birde kendine guven problème var yada sadece ortaligi karistirmak istiyor.
Miras konusuna gelince bence senin becerikli oldugunun farkinda baban. Kardesinin bir baltaya sap olmayacagini bildigi icin ona birakmayi dusunebilir.
Isimden dolayı değiştirme şansım pek az. Değiştirsem eşimi arar bulurlar kesin. Gerçi beni de aradıklari yok zaten de. Işte.Bazı ailelerde bu vardır.Erkek adamın erkek evladı olur gibisinden.Tabiki onaylamıyorum ama evlenmişsin.Görüşme mecburiyetin yok bence.Kimsenin telefonuna bakmak zorunda da değilsin.Değiştir numaranı da .
Üzülme canım bu düşünce başlı başına yanlış zaten.Elden ayaktan düştükleri zaman fırsatçı kardeşin babana bakmayacak.O zaman onlar anlar neyin ne olduğunu.Isimden dolayı değiştirme şansım pek az. Değiştirsem eşimi arar bulurlar kesin. Gerçi beni de aradıklari yok zaten de. Işte.
Inanın icim şişti . Hanı tartışmış olsam ortada ciddi bisey olsa tamam diyeceğim.ama sürekli sürekli sorun çıkıyor. Birinde arayıp gönlünü alıyorum tamam derken ertesi gün başka bisey. Artk arayasim gelmiyor. Hele son şikayet muhabbetinden sonra.
Satıp parasını verecek muhtemelen. hiçbişey yapamam ki.
yapılacak bırsey illa kı vardır bende cok fazla bılemıyorum , arkadaslar da yazmıs tapuya serh koydurabılırsınız vs dıye bı arastırmak ogrenmek lazım .Görüşmüyorum şu an. Aramiyorum da.
Ya Allah aşkına ailenin sosyal medyada ne işi var kapatın gitsin yeni hesap açarsınız. Müge anli gibi yapın hiç cevap bile vermeden engelle gitsinIste bundan bahsediyorum. Sürekli aramam pohpohlamam sen bir tanesin harikasın mükemmelsin modunda olmam gerekiyor. O gün işyerinde kötübir gün geçirdim yada başka bisey oldi kimseyle konuşmak istemiyorum diyelim böyle bir hakkim yok. Ona en ufak nedenleri ile açıklamak zorundayim. Ona cebap vermedim ama diyelim sosyal medya da birine yorum yapmışım. Bunu takip ediyor ve Diyor ki bana cevapvermiyor ama şu fotoğrafa yorum yapmış. Ben yoruldum bu baskıdan artk.
Eger az etkilenmek istiyorsaniz artik birsey beklemeyin onlardan hepsi birbirinden beter. Kendi cekirdek ailenize odaklanin zaten ne yaparsaniz yapin yaranamiyorsunuz. Mumkun oldukca bulusmalari kiza ve az tutun.Gelinde var kendine güven problemi. Sürekli pohpohladım çok güzelsin şöyle iyisin falan. Mesela bir yemek yapmış foto atmış. Hemen yazdım.sen çok.beceriklisin kardeşime çok iyi bakiyosun falan filan. Yetmedi.
Annem konusunda tespit çok. Doğru. Hep soğuk mesafeli olduğu için insan bir sevgi sıcaklığı arıyor sığınmak istiyor belkide bilmiyorum. Annem de çoğunluk neredeyse orada. Onlar bastırıyor. Şimdi gelini de aldılar 3 kişi oldular. Ben tek. Annemde ne yapsın. Orayı tutuyor.
Karakter konusundaki tespitiniz de çok.dogru olmuş. Mesela tam tersi olmuş olsaydı. Ben asla izin vermezdim kardeşimin hakkının yenmesine. Ne olursa olsun asla izin vermezdim onun hakkı illa çıkar benden bizden derdim ama kardeşimde yok.