Kendimi bildim bileli babam evlat ayrimi yapar. Çocukken çekildiğimiz fotoğraflarda bile erkek kardesime sarılıyor ben hep bi köşede kendi kendime.. o baba desin mesela cevap hemen hazır :" . Baban kurban olsun.." baba bir kere olsun sarıldığını bilmem.. haliyle bu bende bir öfke yarattı. Artk evli çocuklu akademisyen bir kadınım kabullenme süreci oldu. Onunla ilişkim pek iyi olamadı haliyle.. son sözlerinden sonra iyice koptum.. bi akrabaya herşeyimi oğluma birakicam ona zırnık koklatmayacagim falan diyordu.. yani kardeşim durumdan çok memnun. Fırsatçı bir tip . Surekli babamla arkamdan konuşup beni eleştiriyorlar. Kendisi benden aşağı bir konumda . Ben akademik olarak ilerledim bunu bile maaşı azaldı gibi yorumlarla kötüye çekiyorlar.. annem etkisiz eleman. Üzülmeyeyim diyorum ama olmuyor. Bir tartışma anında icimdekileri babama söyledim .verdiği cevap "he ben babalık yapamadım özür dilerim evladından gör aynısını " yani ben cocuklugumdan beri hep itilen kakılan oldum. Ne yapsam suç. Ne yapsam günah. Herkes haklı ben hep haksız. Aylarca gorusmedigim bile oldu ama hiçbişey değişmiyor. Bana tavırları böyle hep. Değersiz olan hep benim. Şu anda bi de kardeşimin eşi cıktı başıma. Beni aramış bende whatsap tan sonra arayacağım seni canım yazmışım sonra unutup aramamışım . Neymiş neden ona candan yakın davranmamisim. Aileden görmemişim bilmem ne. Kız 2 günde bir 1 saat konuşmak istiyor . Çocuğum var çalışıyorum yetişemiyorum. Anlatınca insan istese görüşür sen onu aileden görmedin sıcaklık göstermedin bilmem ne.. Kız , kardeşime beni şikayet ediyor. Kardeşim de babama şikayet ediyor. Annem ve babam bana tavir alıyorlar. Daha önce de böyle oldu aradım kizin gönlünü aldım. Ama en ufak bi görusemedigimde direk kardeşime şikayet ediliyorum. Kıza Kötü davranmiyorum asla.kendisiyle bir sorunum yoktu Ama bu olanlardan, herşeyi kardeşimi doldurmak için kullanmasından, akabinde de ailemle aramın açılmasından sonra çok soğudum.Sadece kimseyle çok görüşemiyorum. Bunun adı soğukluk oluyor. Çocuğumla ilgilenmek zorundayim acamadim Dedim babam olsun ac illa ki müsait değilim arayacağım de kapat diyor.. çocuğu uyut gelini ara diyor...ya yoruldum artık. Yerimde olsanız ne yaparsınız... bide üstüne babam herseyini oğluna ve gelinine bırakacağını söylüyor. Kardesim zaten durumdan hoşnut. Babami parmağında oynatan, her fırsatı huzursuzluğa çeviren bir kardeş, o kardeşi sürekli sorun çıkararak parmağında oynatan bir kız.. Kardeşim ailemle aramın Böyle soğuk olmasını istiyor. Şimdiye kadar ona prim vermemek için iyi tutmaya çalıştım ama anladım ki bir ilişki 2 kişilik. Ve tek kişinin çabasıyla olmuyor hiç bisey.. bide şu herseyini oğluna bırakacak babadan kendi hakkımı çocuğumun hakkını nasıl korurum..
Son düzenleme: