How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

erkek evlat düşkünlüğü

cokmuzor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
1.202
2.527
83
Kendimi bildim bileli babam evlat ayrimi yapar. Çocukken çekildiğimiz fotoğraflarda bile erkek kardesime sarılıyor ben hep bi köşede kendi kendime.. o baba desin mesela cevap hemen hazır :" . Baban kurban olsun.." baba bir kere olsun sarıldığını bilmem.. haliyle bu bende bir öfke yarattı. Artk evli çocuklu akademisyen bir kadınım kabullenme süreci oldu. Onunla ilişkim pek iyi olamadı haliyle.. son sözlerinden sonra iyice koptum.. bi akrabaya herşeyimi oğluma birakicam ona zırnık koklatmayacagim falan diyordu.. yani kardeşim durumdan çok memnun. Fırsatçı bir tip . Surekli babamla arkamdan konuşup beni eleştiriyorlar. Kendisi benden aşağı bir konumda . Ben akademik olarak ilerledim bunu bile maaşı azaldı gibi yorumlarla kötüye çekiyorlar.. annem etkisiz eleman. Üzülmeyeyim diyorum ama olmuyor. Bir tartışma anında icimdekileri babama söyledim .verdiği cevap "he ben babalık yapamadım özür dilerim evladından gör aynısını " yani ben cocuklugumdan beri hep itilen kakılan oldum. Ne yapsam suç. Ne yapsam günah. Herkes haklı ben hep haksız. Aylarca gorusmedigim bile oldu ama hiçbişey değişmiyor. Bana tavırları böyle hep. Değersiz olan hep benim. Şu anda bi de kardeşimin eşi cıktı başıma. Beni aramış bende whatsap tan sonra arayacağım seni canım yazmışım sonra unutup aramamışım . Neymiş neden ona candan yakın davranmamisim. Aileden görmemişim bilmem ne. Kız 2 günde bir 1 saat konuşmak istiyor . Çocuğum var çalışıyorum yetişemiyorum. Anlatınca insan istese görüşür sen onu aileden görmedin sıcaklık göstermedin bilmem ne.. Kız , kardeşime beni şikayet ediyor. Kardeşim de babama şikayet ediyor. Annem ve babam bana tavir alıyorlar. Daha önce de böyle oldu aradım kizin gönlünü aldım. Ama en ufak bi görusemedigimde direk kardeşime şikayet ediliyorum. Kıza Kötü davranmiyorum asla.kendisiyle bir sorunum yoktu Ama bu olanlardan, herşeyi kardeşimi doldurmak için kullanmasından, akabinde de ailemle aramın açılmasından sonra çok soğudum.Sadece kimseyle çok görüşemiyorum. Bunun adı soğukluk oluyor. Çocuğumla ilgilenmek zorundayim acamadim Dedim babam olsun ac illa ki müsait değilim arayacağım de kapat diyor.. çocuğu uyut gelini ara diyor...ya yoruldum artık. Yerimde olsanız ne yaparsınız... bide üstüne babam herseyini oğluna ve gelinine bırakacağını söylüyor. Kardesim zaten durumdan hoşnut. Babami parmağında oynatan, her fırsatı huzursuzluğa çeviren bir kardeş, o kardeşi sürekli sorun çıkararak parmağında oynatan bir kız.. Kardeşim ailemle aramın Böyle soğuk olmasını istiyor. Şimdiye kadar ona prim vermemek için iyi tutmaya çalıştım ama anladım ki bir ilişki 2 kişilik. Ve tek kişinin çabasıyla olmuyor hiç bisey.. bide şu herseyini oğluna bırakacak babadan kendi hakkımı çocuğumun hakkını nasıl korurum..

Son düzenleme:
Beni saymadı ilgilenmedi babalık yapmadı dediğiniz adam sizi okutmuş akademisyen yapmış ama değer vermese herhalde okutmazdı da para da harcamazdı nitekim benim annem babam ayrıldılar ve babam asla yardımcı olmadı kitap defter istediğim zamanlarda bile tamam der ertesi günü kapalı olurdu telefonu. Dersaneye gidemediğim için üniversitede örgün okuyamadım çünkü sayısalım iyi değildi. Evini sattı haberimiz olmadı yedi bitirdi. Kendim çalıştım açıköğretim okudum kendim evlendim annem büyüttü ne olursa olsun sahip çıkmış ayrıca öyle herşeyi oğluma bırakıcam demekle bırakılmıyor hukuk eşit paylaştırıyor zaten. Kardeşinize olan öfkenizi de gelinden çıkarıyorsunuz gibi pekala whatsapp da biriyle görüşebiliyorsanız akabinde gelini de arayabilir ya da müsait değilim sonra görüşelim deyip arayabilirsiniz işyerindeyken ya da uygun zamanda yani benimde en sevmediğim şeydir birinin müsait değilim ararım dedikten sonra unutması işiniz gücünüz var bu kadar detaylarda boğulmayın artık

Beni saymadı ilgilenmedi babalık yapmadı dediğiniz adam sizi okutmuş akademisyen yapmış ama değer vermese herhalde okutmazdı da para da harcamazdı nitekim benim annem babam ayrıldılar ve babam asla yardımcı olmadı kitap defter istediğim zamanlarda bile tamam der ertesi günü kapalı olurdu telefonu. Dersaneye gidemediğim için üniversitede örgün okuyamadım çünkü sayısalım iyi değildi. Evini sattı haberimiz olmadı yedi bitirdi. Kendim çalıştım açıköğretim okudum kendim evlendim annem büyüttü ne olursa olsun sahip çıkmış ayrıca öyle herşeyi oğluma bırakıcam demekle bırakılmıyor hukuk eşit paylaştırıyor zaten. Kardeşinize olan öfkenizi de gelinden çıkarıyorsunuz gibi pekala whatsapp da biriyle görüşebiliyorsanız akabinde gelini de arayabilir ya da müsait değilim sonra görüşelim deyip arayabilirsiniz işyerindeyken ya da uygun zamanda yani benimde en sevmediğim şeydir birinin müsait değilim ararım dedikten sonra unutması işiniz gücünüz var bu kadar detaylarda boğulmayın artık
Surekli onu arıyorum zaten. Yetmiyor. Ağzımdan çıkacak en ufak şeyde art niyet altından başka bisey arıyor. Sonra gidip kardeşime anlatıyor.Konuşurken dahi rahat değilim ki.

Allah yardımcın olsun valla benim babamda erkek kardeşime ayrı düşkündü beni çok öpüp sevmezdi ama şimdi beni daha çok seviyor sürekli ben senden çok razıyım der kız evlatların değeri çok sonra anlaşılır canım çünkü biz çok hassas çok vicdanlıyız. Bizde eşimin eniştesinden çekiyoruz😂 tam tersi eşim çalışırken aramış muhabbet etmek istemiş e daha daha napıyon demiş 1 kaç kere eşimde çalışıyorum müsait değil sonra ararım demiş unutmuş aynı gün eniştesi eşimin kardeşini arıyor kardeşi annesini arıyor anneside eşimi saçmalıktan başka birşey değil baskı yaptılar ara ara ara diye bende sinir oldum yani seni yönetemezler bu şekilde ne yapacağını söyleyemezler istiyorsan ara tabi ama sürekli onu mu pohpohlayacaksın dedim o da kızdı aramadı. İnsan gibi gelininiz seni arayıp arayacağım demiştin dönmedin deseydi sende canım çok yoğundum unutmuşum kusura bakma derdin ama çocuk gibi araya başkalarını koymak bana saçma geliyor koca kadınsın sonuçta seni mi yönetecekler yani. Mirasda onlarda bu da ayrı bir olay

Allah yardımcın olsun valla benim babamda erkek kardeşime ayrı düşkündü beni çok öpüp sevmezdi ama şimdi beni daha çok seviyor sürekli ben senden çok razıyım der kız evlatların değeri çok sonra anlaşılır canım çünkü biz çok hassas çok vicdanlıyız. Bizde eşimin eniştesinden çekiyoruz😂 tam tersi eşim çalışırken aramış muhabbet etmek istemiş e daha daha napıyon demiş 1 kaç kere eşimde çalışıyorum müsait değil sonra ararım demiş unutmuş aynı gün eniştesi eşimin kardeşini arıyor kardeşi annesini arıyor anneside eşimi saçmalıktan başka birşey değil baskı yaptılar ara ara ara diye bende sinir oldum yani seni yönetemezler bu şekilde ne yapacağını söyleyemezler istiyorsan ara tabi ama sürekli onu mu pohpohlayacaksın dedim o da kızdı aramadı. İnsan gibi gelininiz seni arayıp arayacağım demiştin dönmedin deseydi sende canım çok yoğundum unutmuşum kusura bakma derdin ama çocuk gibi araya başkalarını koymak bana saçma geliyor koca kadınsın sonuçta seni mi yönetecekler yani. Mirasda onlarda bu da ayrı bir olay
Iste bundan bahsediyorum. Sürekli aramam pohpohlamam sen bir tanesin harikasın mükemmelsin modunda olmam gerekiyor. O gün işyerinde kötübir gün geçirdim yada başka bisey oldi kimseyle konuşmak istemiyorum diyelim böyle bir hakkim yok. Ona en ufak nedenleri ile açıklamak zorundayim. Ona cebap vermedim ama diyelim sosyal medya da birine yorum yapmışım. Bunu takip ediyor ve Diyor ki bana cevapvermiyor ama şu fotoğrafa yorum yapmış. Ben yoruldum bu baskıdan artk.

Babaniz istedigi kadar herseyi ogluna birakacagini düşünsün, ulkede kanunlar var ve sizi koruyor kanunlar
Neyi varsa yarisi sizin , o birakicam desin siz de he he deyin geçin

Sizin yerinizde olsam ailemle arama mesafe koyar , gelini falan da aramam , bence cok yumusak basli oldugunuz icin bunu yapabiliyorlar size

Iste bundan bahsediyorum. Sürekli aramam pohpohlamam sen bir tanesin harikasın mükemmelsin modunda olmam gerekiyor. O gün işyerinde kötübir gün geçirdim yada başka bisey oldi kimseyle konuşmak istemiyorum diyelim böyle bir hakkim yok. Ona en ufak nedenleri ile açıklamak zorundayim. Ona cebap vermedim ama diyelim sosyal medya da birine yorum yapmışım. Bunu takip ediyor ve Diyor ki bana cevapvermiyor ama şu fotoğrafa yorum yapmış. Ben yoruldum bu baskıdan artk.
Mecbur değilsin canım koca kadınsın yani bune böyle lise aşkı gibi psikopatça takip. Eşimin enişteside yazar eşim cevap vermeyince sen benimle hiç ilgileniyorsun yazmamı istemiyorsan söyle yazıyor şüphe ettim enişte diye kayıtlı bir kızmı diye 😂
Komik şeyler bunlar hem açıkça sana miras yok zırnık yok diyorlar hemde manevi olarak kendini onlara adamanı istiyorlar izin verme

Valla okurken baba da kardeş de gelin de topluca defolup gitsinler diye geçirdim... gitsin oğlunun bilmem neresini yesin madem istiyor sizden uzak olsunlar. Size ne maddi ne manevi faydaları yok üstelik sinirini i bozuyorlar madem görüşmeyi sizi aşağı çekecek insanlara ihtiyacınız yok

Bir de niye sürekli gelinin gönlünü hoş etmeye çalışıp triplerini çekiyorsunuz? Öyle fesat kardeşin karısının telefonunu da açmam ben olsam. Gitsin istediğine şikayet etsin. Bomboş insanlar resmen.
Çünkü kardeşimin başının etini yiyor. Huzursuzluk çıkarıyor.bunu engellemek için. Bi kere abartısız 10 gün sabah akşam yazıştık. Whatsap tan. Sonra tek 1 gün açamadım direk şikayet. Beni aileden görmüyor samimiyet göstermiyor deyip ajitasyon yapıyor. halbuki tüm akrabaları ile konuştum düğünleri oldu annesini abisine kadar aradım. Ama bu yaptıklarımin hicbir önemi yok. 1 kere yapma bittin sen. Yani benimde eşimin ablası kız kardeşi var. Arada bir ararim.konusuruz hepsi bu. Ben sürekli onu bağrıma basma modunda hayatım onun üzerine kurulu yaşayamıyorum .insansın sonuçta diyelim bi konuda bisey çıkıyor ağzımdan hemen kötü algilayip kardeşime şikayete. Yoruldum artk. Insan eşiyle bile tes düşebilir bazen.

Boş mevzularıyla insanın yaşam enerjisinden çalıyorlar resmen:KK57:
Inanın icim şişti . Hanı tartışmış olsam ortada ciddi bisey olsa tamam diyeceğim.ama sürekli sürekli sorun çıkıyor. Birinde arayıp gönlünü alıyorum tamam derken ertesi gün başka bisey. Artk arayasim gelmiyor. Hele son şikayet muhabbetinden sonra.

Size tek tavsiyem, uzak durun hepsinden.
Sırf meydan kardeşinize kalmasın diye olmayan bir ilişkiyi oldurmaya uğraşıp durmayın.
Yenge hanımla da muhatap olmayın, samimi olmak gibi bir zorunluluğunuz yok, böyle görmesi çok ilginç.
Hayatta olduğu sürece babanız malını istediğine bırakır. Zaten ilişkiniz olmayan bir babayla ilgili hakkımı, çocuğumun hakkını nasıl korurum diye düşünmeyi bırakın.

Çünkü kardeşimin başının etini yiyor. Huzursuzluk çıkarıyor.bunu engellemek için. Bi kere abartısız 10 gün sabah akşam yazıştık. Whatsap tan. Sonra tek 1 gün açamadım direk şikayet. Beni aileden görmüyor samimiyet göstermiyor. Yani benimde eşimin ablası kız kardeşi var. Arada bir ararim.konusuruz hepsi bu. Ben sürekli onu bağrıma basma modunda hayatım onun üzerine kurulu yaşayamıyorum .insansın sonuçta diyelim bi konuda bisey çıkıyor ağzımdan hemen kötü algilayip kardeşime şikayete. Yoruldum artk. Insan eşiyle bile tes düşebilir bazen.
Kötü olun ne olacak? Zaten sürekli arkanızdan iş çeviriyorlar sizi kötü bilseler ne olacak? İsim var yoğunum bitti gitti bu kadar.

Back