erkek değil öküzle evlenmiş

Bilmiyorum inanasim gelmedi.
Okumamış ailesi olmayan çocuklu bir kadın olsa diyeceğim ki belki olabilir. Ama değil.
Stockholm sendromu falan mi var bu arkadaşınızda ?

Yahu koskoca öğretmen, aklı mantığı vardır elbette, ne demeye katlanıyor.. ne sevgisi Allah aşkına.. bu mevzuyu buraya yazıp fikir danışmak bile vakit kaybı...

Arkadaş biz okurken bu öğretmenleri ne çok abartmışsınız gözümüzde. Baya evdede otorite sahibi diye hayal ediyor insan. Ousa ne çok bı durumda öğretmen var. Bence kocasına iyi bir ders versin. Daha birlikteliği bile olmadığını kendisini sürekli aşşağılamasını parasını zorla elinden almadını vs kullanarak ilk ve en önemli dersi mahkemede kocasına versin ilk önce. Ama nafaka da istemez şimdi kendisi çünkü bunca yaşadığı değil nafaka istemeyi tazminat davası açmayı gururuna yediremez kesin

Kusura bakma da karaktersizin yüz karası.
Bir insan bir insana neden aşık olur? Bakışına dokunuşuna hissettirdiklerine .
Bu adamın neyini seviyor bir sorar mısın ?
Ha bana derse beni terslemesini seviyorum,harika tekme atıyor tadı damağımda,evden giderken senin yüzünü görmek istemiyorum derken o dudaklarının aldığı şekil o yüzündeki iğrenme mimiklerine bayılıyorum derse ,kalkıp alkışlar iyi günler der giderim.

Herseyede cevabi var arkadasinin masallah niye konu acmis hic samimi degilsin konuyu acan arkadas cok belli dalga dumen gectigin bari inandirici bisiler yazsaydiniz

Hiii simdi gördüm bu o kv'de oglunu bogan konusunuda acmis. Her konuda dram'i biraz daha yükseltiyor anlasilan

cehalet gider esseklik Baki kalır deyimi arkadaşın için söylenmiş hazır bu ayı elini surmemisken kurtarsin kendini

hayir nesini sevmis ona aklim ermiyor...simdi bu aydan arkadasin yaptigi aranmak degilde nedir ... insan fiziksel ve psikolojik baski ve siddet gordugu birini nasil sevebilir, nasil bi ruh halidir dusunemiyorum.

yOK artık ya arkadaşın hayr yani yerde mi kaldı böyle biriyle hayat mı geçer kimlğide varmışş ee daha ne bekliyor elmanın da onu sevmesini mi.. Adam edemez sittin senede o iş yaşş bi kere ..Bide soruyor mu ocaklrdan ırak cacık olmaz o kocadan ay yarabbim sen bu bayana güç verde kurtulsun bu hayattan üzüldüm ama akıl versekte uygulmaz bu şiddete katlanan birisi ..

hayir nesini sevmis ona aklim ermiyor...simdi bu aydan arkadasin yaptigi aranmak degilde nedir ... insan fiziksel ve psikolojik baski ve siddet gordugu birini nasil sevebilir, nasil bi ruh halidir dusunemiyorum.
Valla bende düşünemiyorum nuryolu , aşk sevgi yaşamadığımız şeyler değil ama böyle kör aşıkta olamadık, insanın mantığı devre dışı kalmamalı.

Bence herkes ögretmen olmamali ! Bu cahillikle cocuklara nasil egitim veriyor merak ettim..

arkadasina bunu yapmak istedimmm..

Ve haketmis diyorum devam canim devamm sizin gibiler bu eziklikle daha neler gorur

Bu kadar saçma sapan evlilik duymamıştım hiç inandırıcı gelmedi nedense?

Bunun adına acizlikmi,saplantımı desem bilemedim böyleleri var maalesef onursuz yaşamayı tercih edenler,çok acı ancak en acısıda bu şahsın öğretmen olması biz çocuklarımızı bu zavallıya mı teslim ediyoruz kendine faydası olmayanın çocuklara ne faydası olacak ki..

Arkadaşınız resmen intihara teşebbüs etmiş. Boğazında kalın bi halatla ağaca asılı duruyor. Boşanıp da ayağının altındaki tabureye basmak yerine, ölmeyi bekliyor. Yapacak bişey yok... Afedersiniz ama eşek yine eşektir yani... Okumak cehaleti alır sadece. Bu öküzden adam olmaz...

Okurken darlandim.. Ogretmen biri maasini vericek sevgi gormicek ustune dayak yicek kufur isitecek ve hala sevecek.. Boyle birini sadece dugun gunu gulerken goruncemi asik olmus bu kadar.. Gercek olduguna hic inanmadim.. Bi tutarsizlkk var bence

Gurursuzluğun anca bu kadarı olur. Bu kız hakarete uğramaktan zevk mi alıyor? Bu işin sonu hiç iyi olmaz. Ne kadar erken boşanırsa o kadar iyi. Evlilik zaten baştan hataymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…