erkek değil öküzle evlenmiş

böyle öğretmenler çocuklarımızı eğitiyor bir de öyle değil mi? yazık çok yazık öğretmen bunları çekiyorsa işsiz güçsüz kadınlar ne yapsın onlara diyecek laf bulamıyorum çoktan ölmüşlerde ağlayanları yok

Bi nevi stockholm sendromu..tecavüzcüne aşık olan kadın..Yazık çok yazık..Ögretmen okumuş bı tahsılı var..Hala ezıyet cekmeye heveslı..Hayatı yolda bulup mu aldnz kı kıymetını bılmıyosunz.

Senin bu arkadaşın şaka mı ya? Hayır bir de öğretmen, hala şu adamı seviyorum diyor, hangi kafayla? Pess... Kesinlikle ayrılmalı vakit kaybetmeden.

O bu öküzü yola getirirse ben de tek başıma Suriye'ye barış ve huzur götüreceğim.

Böyle öküze arkadaşın gibi inek düşmüş. Geçinip gidiyorlar işte.
Siz karışmayın.
Aklı başına gelince ayrılır elbet.

Arkadaşınız okumuş cahillerden. Kendisine saygısı olsaydı o evde 1 dakika kalmazdı. Ben ev hanımıyım iki kızım var ve şuan için kocamın eline bakıyorum fakat bana bu şekilde davransaydı düşünmeden çıkıp giderdim kızlarımla beraber. Temizlik yaparım tuvalet temizlerim yine gururumun ve kalbimin incinmesine müsade etmem ki o öğretmen. Allah akıl fikir versin tez zamanda.

hala bakireyse gitsin bi rapor alsın kocalık görevini yerine getirmiyo diye hemen boşarlar tek celsede ama hala yuvamda yuvam diyosa yaşadığı cehenneme kusura bakma ama hakedio demektir. nolur kendisine gelsin ve terketsin şu adamı kendisini bu kadar aşağılamasına izin vermesin. biraz gurur biraz dik duruş göstersin okumuş öğretmen olmuş nolur körü körüne teslim olmasın ataerkil yapıya yapmasın yani yazık

Bu adam yontulucak cinsten bi odun degil..ortada bi evlililte yok zaten..arkadasin kendi etmis kendi bulmus resmen..adam ne oldgunu en bsta gostermis zaten..dayak var hakaret var e adamda zerre kadar sevgi de yok..bunun neyini seviyo ben anladim valla..

Ayy okuyunca şok oldum resmen yok yok böyle bir kişiyle geçer mi bir ömür ya .
Arkadaşınıza söyleyin ne kadar susar boynunu eğerse bir o kadar fazlasıyla karşılaşacaktır. Karşısındakinin ne kadar üstüne giderse kendisini sevdirmek için bi o kadar poposu kalkar o öküzün .. Sinirlerim hopladı resmen. Bu ilişkide olması gereken en kısa zamanda boşanmak , Çok daha fazla psikolojik olarak yıpranmadan en kısa yoldan bu işi bitirmek. belki o zaman herşey daha farklı olabilir.

şaka falan mı?
bunca şeye rağmen seviyorum boşanamam ne demek ya
O arkadaşına ALLAH akıl versin ben başka bişey demiyorum

Eve nasıl kapatıyor .kapatıyorsa aydan nasıl çalışıyor ve bir öğretmene bunları kabullenmek hic yakışmıyor bu sevgi olamaz esi aşağıladığı için onu kendinden üstün görüyor.bu anlatılanlar gercekse bu psikolojiyle ne sekilde bir eğitim veriyor .

o öküz adam olmaz.
arkadaşının çabası boşa.
üstelik maaşını vermesin saf mı arkadaşın yahu

Adamnin onca yaptigina karsilik hala seviyorm diyosa o hak etmis canm üzülmeye lüzum yok

Okadar yaptıklarından sonra boşanmam seviyorum diyen arkadaşınız daha fazlasını hakediyor çeksin ozaman

Mazoşist mi arkadaşınız? Zevk mi alıyor hırpalanmaktan,itilip kakılıp acı çekmekten? Eşi sadistin tekide ondan soruyorum.
Ayrıca meslek sahibi bir insan,neden cekiyor bu adamı hala? Yok yok kesin mazoşist başka açıklaması yok yani.

bu mesaji da okudu mu arkadasiniz ???!!!?
yanında yazabilir miyim:) ağladı yok kötü oldum aman yok kalbim ağrıyor aman başım dönüyor evine gitti. biz komşuyuz. evlerimiz karşı karşıya. çok iyi anlaşırdık ama bu evlilik konusunda tamamen zıtız

diyelimki bu konu fake... yahu kardeşim beni niye baştan sona fake yapıyosun:) diğer arkadaşa cevap verdim ordan okursun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…