erkek değil öküzle evlenmiş

okuzden adam olamaz.bu en cok ben bilirim.bende sabr etdim duzelir diye olmadi.su an bosanma suresindeyim. arkadasin susub durduqca adam daha fazla ileri gedir.allah yardimcisi olsun.

Arkdasinizin aci esigi daha dolmamis galiba.
Kk hanimlari olarak toplanip arkdssinizi dovebiliriz.
Belki bu ise yarar.
Canina tak etsin biseyler, son gaz bosasin bu adami.

psikolojik sorunları olan biri nasıl sağlıklı bireyler yetiştirebilir ki
evde ezilmeye devam edecekse okulda görevini bana devretsin :)

Arkadaşınız kendisini değiştirecek ve kocasının aklını başındanaalacak şekilde bir değişime gidecek ve bu sefer o kocasının değil kocası onun peşinden kosacak.

Madem eve kapatmış şuan nasıl sizde ?
Defol git diyor beline tekme atıyor arkadaşın hala bu adamı seviyor ilginç !!!
Kalbim ağırıyor diyor defol git kim götürürse götürsün seni diyor

Parasının hatta telefonuna el koyuyor memur hanım buna da tamam diyor
Arkadaşını doktora götürmeyi denedin mi akıl sağlığı babında ?

Yok anlamadım adamda ne gibi cazibe hissetti !!
Bulunmaz hint kumaşımı yoksa!
kumaş sonunda bulundu demek !
Sert oluşu dayak yemesi hoşuna mı gidiyor yoksa bu arkadaşın neydi ımmm onun adı HAH buldum Mazoşist mi ?

ne desen haklısın. ben gurursuz kadınlardan nefret ederim kendini sevmeyen bir adamın peşinde köpek gibi koşan kadınlar midemi bulandırır. arkadaşıma çok dil döktüm kendi evliliğimden örnekler sundum ama hala yuvam yıkılmasın derdinde. bu kızı gördükçe sinirlerim bozuluyodu. uzun zamandırda görüşmüyorum zaten

Buna nasil yardim bekliyor merak ettim ? Adam belli yani istemiyor tabi niye evlebdi orasini bilemem ayrica nesini sevmis arkadasin onuda merak ediyorum ??? Sizce napabilir bu adama varsa cozum bekliyoruz bosansin onurunu kurtarsin seviyormusmus nesini sevmis acaba

konumu fake bulanlara selam olsun bu konu arkadaşınınmı diye soran fesatada selam olsun:) artık arkadaşım demek istemiyorum ama anlattığım bu kızla artık görüşmüyorum kızlar. eşim bana bu kızın kocasının yaptığının onda birini yapsa direk boşarım ya. kadın dediğin kişilikli olmalı onurlu olmalı. birazda bu durumlar kadından kaynaklanıyo yani arkadaşım salak olmayıp tepkisini koysa tüm bunları yaşamazdı. ben kendimden yola çıkıyorum eşim bana asla böyle davranamaz çünkü onu direk boşayacağımı bilir. bu kızı düşündükçe bile bir tuhaf oluyorum adeta gurursuzluğun dibini yaşıyo. kızla uzun zamandır görüşmüyorum hanımlar. kocası dövüyomu sövüyomu neler yaşıyo hiç ilgilenmiyorum

İşte bakın KPSSnin insanın psikolojisini nasıl bozduğunun kanıtı :)

Arkadaşınıza diyecek bir söz bulamıyorum, ona değerli yuvasında bol dayaklı günler dilerim ziraa kendisi dayak sevenlerden anladığım kadarıyla.

Kendisiyle bir kere birlikte olmaya bile tenezzül etmeyen her fırsatta gözüme gözükme diyen adamla arasını Nasıl düzeltmeyi planlıyor gerçekten merak etttim ama yüzsüzün önde gideniymiş kadın!

Herkes hakettiği gibi yaşıyor.

Bi erkek size en basinda nasil davraniyorsa oylede gidyor degistiririm degisir falan tamamen hikaye zaman icinde dusunceler degisir ama kisilik degismez, bastan belliymis insanin asktan gozu gormuyor bazen ama bu kadarini cekerse genc yasta kahrindan gider canina yazik anasi bi dahami getirecek onu dunyaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…